- 2 Ağustos 2013
- 34.185
- 101.848
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.901
Ahsen domuz gribi pozitif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haaaa bende onu da öyle diyorum amaa istee daha vermicem korkusuyla ama genede eskisinden daha iyi azalttım kuzum birsey sürmedim doktorum sürme iyi olmaz dedi böylede azaltınca busefer uzun emiyo yani yoruluyorum ciddenİşte gündüz uyurken değil de emzirip mayıştırsan ama uyumasına izin vermesen memede uyku emme ilişkisini koparmak lazım. Bi de düşünce korkunca canı sıkılınca “ben burdayım tatlım gel sarılalım, kucaklaşalımm” gibi cümleler kurup yine o alışkanlık emmesini söndürmek gerek. Sakin sakin bebeği de yormadan ama kararlı olup başarabilirsin
Yaaa jouu senin durum özel bi de hamilesin ama ben bişey sürme taraftarı dwğilim ya, ne olursa olsun bağ kurduğu bir şeyi tiksinerek sonlandırması bana doğru gelmiyor. Bartu da 1 kere emiyor sabaha karşı ve uzun emme isteği oluyor bazen ben de diyorum ki annecim yoruldum biraz hadi emmeyi bitirelim de yatalım biraz daha, ilk zamanlar mızlayarak tepki verdi ama şimdi buna benzer cümle kurunca hemen çekiliyor memeden
Offf yaaa nerden gectin bu kızaa şaka gibiAhsen domuz gribi pozitif çıktı
Valla ya ilaçları içmiyor o sıkıntıOfff yaaa nerden gectin bu kızaa şaka gibi
ay canım ya okudum çok üzüldüm çok geçmiş olsunValla ya ilaçları içmiyor o sıkıntı
Bgn nasıl peki? Kacta gidiceksiniz hastaneyeAhsen domuz gribi pozitif çıktı
Öykü de geçen gün bebek reyonuna bakıyodu ama almadım henüz bi şey :) ananesinin evinde gercek bebek boyutunda bi bebek var ona elini surmuyo, hatta kıskaniyodu en son agahahahjakızlar güneş bakıcı ablamızın torununun ağlayan bebekine bayılmış siz bebelerinize aldınız mı internetten bakıyorumda kararsız kaldım
Oyyy yaa igne vurulcaktı naptınValla ya ilaçları içmiyor o sıkıntı
ENFLUVİR diye bir ilaç dimi içmez kuzum oğlumda içmiyordu hatta kusuyorduValla ya ilaçları içmiyor o sıkıntı
Disten olmuş olabilirrr yada aksam yatmadan tok tutan mamalardan veriyomusun yada ari gece maması var ondanda alip yapabilirsin daha cok kucuk olabiliyo doymuyorda olabilir ekgıdayada başladı muhtemelenHanımlar merhaba 2023 Haziran doğumlu bebeğim. 6,5 aylık oldu. 5. Aydan beri Gece saat başı uyanıyor meme emiyor uyuyor. Bu durum daha ne kadar sürecek? Diş çıkarmıyor daha. Memeyi 12 ay dolunca bıraktırmayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir? Çok zorlanıyorum geceleri.
Geçmiş olsun canım. Bu ara rsv domuz gribi ve covid çok artmış maalesef ve en az 2 ay daha böyle olacak diyor doktorlar. Baya hırpalıyor domuz gribi ama elbette geçecekAhsen domuz gribi pozitif çıktı
Vuruldu bugün şurubunu da verdi zorla içirdik bakalımOyyy yaa igne vurulcaktı naptın
Aynen o. Zorla içirdik az az. Çatlayacak gibi oldu o derece yani öyle bi ağlama. Ağzını kitledi açamıyoruz. Üzülüyorum o haline ama mecburuz bunu yapmayaENFLUVİR diye bir ilaç dimi içmez kuzum oğlumda içmiyordu hatta kusuyordu
sıkma canını bir şekilde atlatır içmesede ama yine de doktoruna bildir
Aynen o. Zorla içirdik az az. Çatlayacak gibi oldu o derece yani öyle bi ağlama. Ağzını kitledi açamıyoruz. Üzülüyorum o haline ama mecburuz bunu yapmaya
Aynen o. Zorla içirdik az az. Çatlayacak gibi oldu o derece yani öyle bi ağlama. Ağzını kitledi açamıyoruz. Üzülüyorum o haline ama mecburuz bunu yapmaya
Dönem dönem oluyor sık sık kalkmaHanımlar merhaba 2023 Haziran doğumlu bebeğim. 6,5 aylık oldu. 5. Aydan beri Gece saat başı uyanıyor meme emiyor uyuyor. Bu durum daha ne kadar sürecek? Diş çıkarmıyor daha. Memeyi 12 ay dolunca bıraktırmayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir? Çok zorlanıyorum geceleri.
Sağol canım şükür ateşte titreme falan olmadı 39.5 u gördük amaAy çok fena salgın var ilaçtan iki uç gün sonra geçer Allah’ın izniyle
Çınar Efe çok çekti geçen sene düşmeyen ateş titreme güneş üç aylık durmuyor oğlan hasta kendi. Kendine soyunuyordu ilaç fln
Sancılı bir süreç çok geçmiş olsun canım
Düşmeyen ateş varsa yüksek ihtimalle öyleCano bu arada bende eşimden şüphelendim
Düşmeyen ateşi vardı doktor değilsin demiş test yapmamış bogazi enfeksiyondu bilemedim