- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.541
Erkek diyo ama kızımdada erkek çıkmıştıyavru ben sana sordum mu çin takvimine baktın mı kız mı erkek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek diyo ama kızımdada erkek çıkmıştıyavru ben sana sordum mu çin takvimine baktın mı kız mı erkek mi
Maşallah maşallahcano benim kızda bir yaşına kadar beni çok zorladı şu sıralar maşallah totomuda kaşıyayım çok uslu
Sen deneyimlemişsin ondan rahatsin.yaa ne bileyim ilk çocugum 40 haftayi geçince kocaman bebek olarak dogmuştu ona alişmiştim.simdi 2.hamileligim geldi aklima cok heyecanliydi ilkine gore:)Benimkide boyu cok kısaydı ozaman 18 hazirandı kızımda 3hazirana alınmiştı
Ama daha bekleyemezdim o ayrı nefesim kesiliyodu çok zaten dogurunca hemen uzadı büyüdü sıkıntı etmedim hiç bunada etmem 37 haftada dogururum
Öyle tabi kuzumm ilkten nasıl olduysa 2 cidede insan garipsiyorr ilkten hamileliğimden farkli geciyor benim bide asla uyumazdım simdi kızımı uyutunca bende o ara gidiyorum resmenSen deneyimlemişsin ondan rahatsin.yaa ne bileyim ilk çocugum 40 haftayi geçince kocaman bebek olarak dogmuştu ona alişmiştim.simdi 2.hamileligim geldi aklima cok heyecanliydi ilkine gore:)
benim de 2. de aksam 9 olunca uyku bastiriyodu.kizin nasil bi cocuk,uslu mu? Burdaki bitun cocuklari gormek isterdim.bizimki cok kuduruk yaaÖyle tabi kuzumm ilkten nasıl olduysa 2 cidede insan garipsiyorr ilkten hamileliğimden farkli geciyor benim bide asla uyumazdım simdi kızımı uyutunca bende o ara gidiyorum resmen
Bizimkide öyle yerinde durmazz ama dur diyince duruyo da arada tv açıyorum bide ben uzanınca gelince üstüme atlıyo tehlikeli bi zamandayımbenim de 2. de aksam 9 olunca uyku bastiriyodu.kizin nasil bi cocuk,uslu mu? Burdaki bitun cocuklari gormek isterdim.bizimki cok kuduruk yaa
Aman dikkat et.bizimki dur deyince durmuyo,hatta dur deyince gülerek daha fazlasini yapiyo.inatlaşmayinca birakiyo.Bizimkide öyle yerinde durmazz ama dur diyince duruyo da arada tv açıyorum bide ben uzanınca gelince üstüme atlıyo tehlikeli bi zamandayım
Hahahahaha inadıda var bazen tabikiiAman dikkat et.bizimki dur deyince durmuyo,hatta dur deyince gülerek daha fazlasini yapiyo.inatlaşmayinca birakiyo.
Benimki firinin kPagini acip ocaklari talan etmeye baslayinca direk firini bagladim ilk iki gozu kullanmiyorum koruyucu almadimKızlar aranızda şu ocak koruyuculardan alanıniz oldu mu? Şimdi boyu yetismiyor ama bi kaç ay sonra lazım olacak. Internet fiyatı da çok şişik geldi, başka yapi marketlerde bulunur mu acaba? Denk gelenleriniz oldu mu?
Ahsen de aynı gülerek daha fazlasını yapıyorAman dikkat et.bizimki dur deyince durmuyo,hatta dur deyince gülerek daha fazlasini yapiyo.inatlaşmayinca birakiyo.
Erkek diyo ama kızımdada erkek çıkmıştı
Bana tam tersi ozamanbenim her ikiside tuttu bacım
Ne kusuru senin işin zor 2 bebekle tabi. Biz iyiyiz aynı devam. 18 ay aşısı oldu bugün. Sen nasılsın küçük adam büyüyor muKizlar 2 bebeli ana olarak pek giremiyorum buraya kusura bakmayin nasilsiniz bebişler nasil?
Ufaklik 2 gundur hic uyumuyor ne derdi var anlamadimNe kusuru senin işin zor 2 bebekle tabi. Biz iyiyiz aynı devam. 18 ay aşısı oldu bugün. Sen nasılsın küçük adam büyüyor mu
Birsey dedimi ebe canm18 ay aşısını olduk biraz önce. Kıyafetle 10 kg çıktı. Boyu 80 cm. Kilo tabi ki az almış persentili düşük
Yaaa neyi var acaba. Kaç aylık olduUfaklik 2 gundur hic uyumuyor ne derdi var anlamadim
Kilosu az dedi. Bende biliyorum yemiyor çünkü dedimBirsey dedimi ebe canm
1.5 aylik canim 2 gundur surekli gazliymis gibi ayaklarini cekiyor rutinimiz gunde 1 kaka yada 2 3 gune birdi dun 4 saatte 6 kez bugunde sabahtan beri 4 kez kaka yapti sari puturlu normal kaka ama bana ishal gbi geliyor karni gurul gurul abisi bogaz enfeksiyonu gecirdi yenidogana bulasmasin die kaynanaya verdim 2 gundur orda onlami alakali dicem ama ates oksuruk yok bilemedim neyi var doktora yazdim yarin gel test yapalim dedi korkuyorum birsey olmasa bariYaaa neyi var acaba. Kaç aylık oldu