- 2 Ağustos 2013
- 35.659
- 109.874
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #51.641
İnşallahAllah razı olsun kızlar iyi olup da bebeği görsün yeter diyorum sağlıkla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahAllah razı olsun kızlar iyi olup da bebeği görsün yeter diyorum sağlıkla
evet onu cok faydalı diyen var doğum sonrası alınacaklar listemdeBenim eğer sütüm gelirse alcam solgarın hapını her şeyi süt gelirseye bağladım
emer inşallah canım ya emmezse sağar öyle veririz bi süre öyle herşeyi yemekte kilo yapıyor zatenBen şahsen bişeyler yeyim süt olsun yerine takviye düşünüyorum emer de sütüm olursa
Adamı deli ederler vallaBende ilk kez girdim geçen hafta ay hemşireyi görsen sancım varmış gibi durmadan ağrın sancın var mı dedi durdu bende korktum var sandım
Bana da 34 dedi bebeğim tam 34+0 olunca mı bırakacaksın?34.haftaya kadar kullan demişti bana canım. bu hafta bırakmayı düşünüyorum
Benim oldu bi kaç kere neden oluyo bilmiyorum amaKızlar kalp çarpıntısı yaşayan varmı?
Mahvoldum vallaAyyy bende de var o kuzu ya yemeği az yiyorum o yüzden. Gece de oturarak uyuyorum nefes alamıyorum.Işte bu döneme girmiş isek artık bir doğsa da kucağıma alsaydım moduna bürünüyor insan
Bende anlamadım ama çokta inandırıcı gelmedi banaEvet ya benim kuzen var baya kısa 150 vardır yoktur 2 sini normal sonuncuyu sezeryanla doğurdu. Ama kiloları fazla değildi çocukların etkisi var mı bilemem
Mutlu ve umutluGeçti hemen bişi kalmadı mutlu olabilirsiniz
Kurban olsun teyzeleri minik prenseseHer gün alıyorum paroldan canım o biraz rahatlatıyor. Orası öyle tabi iyi olsunda kilo almasını da bekleriz minikin:) hergün yarım saat görebiliyorum neyse ki, tıp fak. minik
Bebekteki sancı derken bebek sancı çekmez sizin doğum sancıları dimi?Sanirim bebekteki sanciya gore oyle dedi acilma yok rahim agzi uzunliguda kisa degildi iyi dedi ama bebe icerde sancilaninca takipte kal yogunlasirsa gel ona gore planlariz dedi.
Gebeliğe bağlı normal kabul ediliyor ama benimki sanırım fazlaBenim oldu bi kaç kere neden oluyo bilmiyorum ama
Mahvoldum valla
Meğer aldığımız nefes ne kıymetliymiş
He yav bayramdan sonra istediği zaman gelebilir benim hanfendi ben razıyım
Bende anlamadım ama çokta inandırıcı gelmedi bana
Mutlu ve umutlu
Kurban olsun teyzeleri minik prensese
Hiç kucağına alabildin mi kuzum kokusunu çekebildin mi içine
Bebekteki sancı derken bebek sancı çekmez sizin doğum sancıları dimi?
Gebeliğe bağlı normal kabul ediliyor ama benimki sanırım fazla
Bu da geçer ya hu
Hahah geçen eşim kapının önünde ayakkabımı giydiriyodu, apartmana birisi girince bağlamadan apar topar ayağa kalktı sonra adam gidince tekrardan egilip bağladı yine pazarda dolaşırken de ayakkabımın bağcığı acıldı; bağcığım açıldı dedim, duymamiş gibi yaptı çekiniyo niyeyse "aa adama bak ne biçimm" diyecekler zannediyo heraldeBen en başından giyemedim:) artık çorabını ve ayakkabını eşin giydirecek tadını çıkar eheheh
Ben de iki gündür hala bebek çantası hazırlıyorum. Yıka, kurut, utule, katla, bavula koy derken hep bi eksik çıkıyor. Daha bebek cantasi bitecek de kendiminkine geçicemEvett bebişimm arefe günunde istanbula gidicez ogün herşeyi tamamlıcaz eve gelcem yıkıcam koycam bavula bitmiş oluyor artıkk bi hastane çıkışı kaldı 2 tane daha iç zıbin alcam
Annemde muslinlerim falan kaldı onlari alcam
Kızz bitti sanıyorum yok bitmedi hala birşey çıkıyorrBen de iki gündür hala bebek çantası hazırlıyorum. Yıka, kurut, utule, katla, bavula koy derken hep bi eksik çıkıyor. Daha bebek cantasi bitecek de kendiminkine geçicem
Aynen bende her şeyi yemek istemiyorum ben emmişim bi tek annem seninki de emer annesine çektiyse diyoevet onu cok faydalı diyen var doğum sonrası alınacaklar listemde
emer inşallah canım ya emmezse sağar öyle veririz bi süre öyle herşeyi yemekte kilo yapıyor zaten
Bende dün balkonu yıkadım yemek yaptım pert oldumÇamaşır serdim, yemek yaptım kalkamıyorum güya yürüyecektim, yürümeyi bırakın
Çamaşırlar bana bakıyor, ben onlara
Bitmiyor bitmiyor çeyiz alışverişi gibiBen de iki gündür hala bebek çantası hazırlıyorum. Yıka, kurut, utule, katla, bavula koy derken hep bi eksik çıkıyor. Daha bebek cantasi bitecek de kendiminkine geçicem
Kaç gündür öyleyim valla yanıyorumAyyy sıcakk bastı bana bugünn
Benim oluyor on gündür filan nerdeyse her gün. Bazen yürüyüşte veya birden kalkınca oluyor. Bazen de hiçbir şey yokken oturduğum yerde birden çarpmaya başlıyor küt küt.Kızlar kalp çarpıntısı yaşayan varmı?
Bende bugün başladım herhalde yaaa bide yemek etcem mutfak sıcak halimi düşünemiyorummKaç gündür öyleyim valla yanıyorum
Ev serin oluyor haliyle daha ısınmadı. Yanınca soyunuyorum sonra terim soğuyor korkuyorum hasta olcam diye geri hırka giyiyorum kısır döngü içindeBende bugün başladım herhalde yaaa bide yemek etcem mutfak sıcak halimi düşünemiyorumm
Murphy son aylar pek güzel değil. Bebeğin de senin de iyi olmanıza çok sevindim. Çok öpüyorum siziKızlar günaydın sizinle sohbet etmeyi özledim ya :) yazanlara soranlara cevap veremediğim herkesten de Allah razı olsun. Ben dün eve geldim. Annemde adanadan geldi hastaneden çıkmadan önce kızımı görmeye gittim minnacık bişi vücudu hala kırmızı tabi. Yüzüstü yatırmışlar gözünü kapamışlar yüzünü göremedim maalesef. Ama iyi görünüyordu bende kan uyuşmazlığı olduğu için bebek pozitifti onun tedavisi yapılıyor şimdi. Sizde durumlar nedir iyice ağırlaştınız tabi. Son ayların o güzel hallerini yaşayamadım siz bol bol yaşayın kızlar :)
Hiç gerek yok bence boşa eziyet etme kendine.Kızlar size bı soru
Bebişin kıyafetlerini yıkayanlara
Bu kıyafetler de çok az da olsa deterjan kokusu kaldı ,bebisi rahatsız eder mi acaba?
Sizinkiler 0 koku mu ,tekrar yikasam mi diye düşündüm ama hepsi Utulendi ne dersiniz?
Benim de oluyor. Sanki bacaklarımda da güç kalmıyor. Ayaktaysam hemen oturmak istiyorum.Kızlar kalp çarpıntısı yaşayan varmı?