- 25 Ağustos 2019
- 61.103
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.001
Hahahaha roman havasını pek açtığık yok aslındaAhahah kız yoksa dinletiyor musun roman havası senin yüzünden mi yoksa çok hareketli, :) o bacak ağrısı hep gece buluyor maalesef az uykusuz bırakmadı o ağrı
Murhpy doktor sana ilaç falan vermişmiydi sende de yüksek cıkmışmıydı yanlışmı hatırlıyorumBaya yüksek değil canım sıkma canını olabiliyor maalesef bendede hep çıkıyor
Yaaa buaylardan sonra olması çok nornalmiş kuzu ya artık alışıcazz bide erken doğum riskide olabiliyormuş benimde cok az var uygulamada şuan oyle dedi banaAy evet ya, anlamadım sweet gibi benimde hiçbir belirtim yoktu
Murhpy doktor sana ilaç falan vermişmiydi sende de yüksek cıkmışmıydı yanlışmı hatırlıyorum
Hahahaha roman havasını pek açtığık yok aslındadün bi rastgele geldi müslümü dinledim hareket yok
Hahahahaha nebileyim yoouub gezerken bide o ara uyumuşum gitmişimMüslümde hareket nasıl bekliyorsun :))) miniği anne karnındayken hayatı sorgulatıyor
Doktora çarpalım.ağzınaaUff kızlar ne yaptıysam geçmiyo bu öksürük ıhlamur içtim bala karabiber karıştırdım yedim ballı süt tereyağlı pekmez hepsini yapıyorum banamısın demiyo ya korkuyorum bebeğe zararı olurmu acaba doktorada yazdım ıhlamur iç demiş sanki benim aklıma gelmedi
Annem çok öksürmek iyi değil dedi korkuttu beni sağolsunDoktora çarpalım.ağzınaa
Birşey olmazz bee kuzu neolcakk oksürükten
Ahh bu analarrAnnem çok öksürmek iyi değil dedi korkuttu beni sağolsun
Bi kaç gün önce benimde sol kasığım ağırdı birden anlık ağrı oldu ama geçti hemenKızlar ayağı kalktığım da kasığımda sertlik hissediyorum kafası galiba bebeğin öyle hisseden varmı bu arada 2 gündür bende baş ağrısı çekiyorum olağan bişey sanırım
Çok değil boğaz ağrımda yok ama yinede öksürüyorum ara ara ilerlemesindende korkuyorum sürekli terliyorum bide deliricem ya hazirana ışınlanmak istiyorumAhh bu analarrokadar çokmu öksürüyorsun ya
Bi kaç gün önce benimde sol kasığım ağırdı birden anlık ağrı oldu ama geçti hemen
Hazirana daha berbat girersin bence terlemektenÇok değil boğaz ağrımda yok ama yinede öksürüyorum ara ara ilerlemesindende korkuyorum sürekli terliyorum bide deliricem ya hazirana ışınlanmak istiyorum
Ay bilmiyorum ya terlemek gene iyi razıyım ona son aylara geldim midem başladı o geçti grip oldum atlattım basur oldum şimdide öksürük sağlı sollu dayak yiyo gibiyimHazirana daha berbat girersin bence terlemekten
Hahahahahahahahaha sesli güldümm manyahhhAy bilmiyorum ya terlemek gene iyi razıyım ona son aylara geldim midem başladı o geçti grip oldum atlattım basur oldum şimdide öksürük sağlı sollu dayak yiyo gibiyim
Benim 2 tane varKızlar çanta bunu aldım ama baya güzel içide geniş oldukça almayanlar varsa fikir olabiliir
Kız napacan 2 taneyiBenim 2 tane var
1i yılbaşından önce aldımmKız napacan 2 taneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?