- 25 Ağustos 2019
- 61.103
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.981
Üstüne bas kizz bilerek yaptimmİşte kızlar babaya düşkün diye boşuna demiyolarkız bi kelimeni buzlamışlar aaa ilk defa gördüm şuan ne yazdın acaba
Ayy neler biliyosun valla ben burda çok geriden geliyorumÜstüne bas kizz bilerek yaptimmayıp olduğu için sansürledimm
Oooo bilmemmiiiiAyy neler biliyosun valla ben burda çok geriden geliyorum
SevindimGünaydın kızlaaar
Bugün ilk iş aile hekimine gittim. Hemşireye durumu anlattım Allah'tan 32.hafta sınırmış tetenoz asisi için,yaptırdım valla
Öyle mi sorayım hemenEczanede pedler var satılıyor amniyon sıvısı için. O şekilde de bakabilirsin.
Anaam kuduruk kız parti mi yaptı geceUyudum senden sonra kız ama kızım sağolsun bugün hiç uyutmadı beni başım çatlıyor
Evettt ne partisi cingene gibi oynadı içerde olacak doğma büyüme trakyaAnaam kuduruk kız parti mi yaptı gecebugün bende baş ağrısı ile uyandım
Valla bilmiyorum ki neden ağrıyor anlamadım.Evettt ne partisi cingene gibi oynadı içerde olacak doğma büyüme trakya
Benimde çatlayy yaaa senin niye kuzu
Kan dolaşımindanda olabilir kuzu bide hep kalkıp yatıyorsun ya oda yaparValla bilmiyorum ki neden ağrıyor anlamadım.
Para günü için çok mantıklı davranmışsın bence. Amin. Cümlemizinki İnşallah.5 numaranın kolisinde 108 adet var 2 kutu alayım diyordum
4 kutu mu alsam o halde
Yoksa 2 kutu alıp bez olayını kapatayımmı artık cnm
Oh Allah bereket versin
Bende altın günü bulup girmeyi çok istedim ama hiç denk gelmedi çevremde
İlk alan olmak şartıyla Para gününe giriyordum para geldiği gibi altın alıyordum
Sonra o altın parasını taksit taksit nakit Ödemiş gibi oluyordum o da güzel oluyordu
Sonra onuda iptal ettiler
Güzel günlerde kullansın kızımız
Bizim seninle tahmini doğum tarihimizde aynıymış
Doktor banada 11 Haziran dedi
Bakalım ilk hangimiz doğuracak
Enfejdiyon demiKızlar idrar tahlili yaptırdım lökosit 35 çıktı baya yüksek bugün kontrolüm doktora göstericemÖylesine yaptırmıştım halbuki
Kızlar idrar tahlili yaptırdım lökosit 35 çıktı baya yüksek bugün kontrolüm doktora göstericemÖylesine yaptırmıştım halbuki
Kalktımdaa durdu sipa kuzuu kendime geldimmmJou kuzu naber nasıl gidiyor kendine geldin mi :)
Afiyet olsun kuzu yarasın miniğe. Ben uyuyabiliyorum rahatlıkla ama sabah kaldığımda baş ağrısı ve göz yanmasıyla kalkıyorum sanki günlerce hiç uyumamış gibiyim oyüzden keyfim yoktu dünden beri okuyup çıktım sadece :) baya hareketli olacak miniğin doğunca artık birlikte oynarsınız eheheheheKalktımdaa durdu sipa kuzuu kendime geldimmm
Kahvaltımı ediyorum tekbaşıma sen napiyorsun
Hahahahahah heaa roman havasını patlatırızz artıkkAfiyet olsun kuzu yarasın miniğe. Ben uyuyabiliyorum rahatlıkla ama sabah kaldığımda baş ağrısı ve göz yanmasıyla kalkıyorum sanki günlerce hiç uyumamış gibiyim oyüzden keyfim yoktu dünden beri okuyup çıktım sadece :) baya hareketli olacak miniğin doğunca artık birlikte oynarsınız ehehehehe
Hahahahahah heaa roman havasını patlatırızz artıkkbenimde başim çatlıyor vallahaa hiç seyim yok öyle oluyor ya kuzu bacaklarım bile ağrıyor arada gece de niye uykuda yakalar bu ağri bilmemki
Ay evet ya, anlamadım sweet gibi benimde hiçbir belirtim yoktuEnfejdiyon demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?