- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.401
Evettt baya rahat geçti senin gününn yedinmi barii tatlılarıBen hiç bişey yapmıyorum ya gündüz full yattım akşamda iftara eşimin amcasına davetliydik işte o kadar monoton geçen bir gün daha
E yedik az bişeyEvettt baya rahat geçti senin gününn yedinmi barii tatlıları
Sen sakin ol panik yapmaİnşallah kuzu, biraz daha sakinleştim evet suyum gelmediği yada sancı başlamadığı sürece bir sıkıntı olmaz. Senin bacağına bişey mi oldu yarım yamalak okudum mesajı
İnşallah öyle olmuştur benimde.
Yok burada aciller gerçekten acil bir durum için bakıyorlar canım kaza durumu yada ciddi bir hastalıkta. Bekleyeceğim pzt ve doktora bilgi vereceğim mecbur. Belki burda size de olduysa diye sormak istedim.
Nişanın ne olduğunu da bu sitede öğrendim, kızlar bahsediyordu nişandan 2 gün sonra doğumları başlamış diye
Afiyet olsunnn yaaaE yedik az bişey
Canim benim hamileligin 5. Ayinda kolumda agri olmustu ayni agri mi bilemem tabi ama doktor kolluk giymemi onermisti normal demisti. Belki doktora gidene kadar boyle rahatlatabilirsin eger cok rahatsiz ediyorsa seni. Tulbent varsa onunla da cok sikmadan sarabilirsinHee kızzz bi ağrı başladı dirseğimin altında bileğine kadar normal yaa bi sağ bacağımda var işte kuzu
Yemek yedim simdi dikkatim dagildiKuzu akıntıdır ya nişan gelse sancında olur yani anlarsın bence boşuna telaş yapma
Geçti yaa kuzumm hafiflediiCanim benim hamileligin 5. Ayinda kolumda agri olmustu ayni agri mi bilemem tabi ama doktor kolluk giymemi onermisti normal demisti. Belki doktora gidene kadar boyle rahatlatabilirsin eger cok rahatsiz ediyorsa seni. Tulbent varsa onunla da cok sikmadan sarabilirsin
Yemek yedim simdi dikkatim dagildi
Saat 6.30 yemek vaktimizdiGeçti yaa kuzumm hafiflediine yemeğii saat kaç acepp
Harikaaa ben uyanınca sen uyumuş olcanSaat 6.30 yemek vaktimizdi
Kızzzz hayırlı olsun proluğunHahahaha oldumm beybiii yaptık birşeylerr
Hahaha sagoll canommKızzzz hayırlı olsun proluğun
O ne ki ne oluyor pro olunca nasıl olunuyor artısı ne ki
Nerde yaşıyorsun cnm.4000 hastaneye 4000 doktora veriyorduk
Şimdi 4500 hastaneye 4500 doktora vereceğiz
Ekstra 1750 yatış ücreti (bunada zam gelmiş olabilir)
kovid testi 450
Epidural 2000-2500 arası
Yaparlarsa ağrı kesici ve serum ücreti falanda ekleniyormuş
Sen uyanmadan Ben belki de uyanmis olurumHarikaaa ben uyanınca sen uyumuş olcan
Aa nasil pro olunuyorHahaha sagoll canomm
Şöyle diyeyimm yorum yaparken oppsss geliyoya saniyesi bitmeden atamıyorsun wp gibi hiç süresi yok
Gizli gizli gezebiliyorsun kimse seni nerde neyapıyorsun çevrimiçi görmüyorr
Fazlada birşey yok yanii
50 tl yatırıyorsun o şekilde oluyorsun. Yatırdığımız paralar da öğrencilere gidiyor diye biliyorumAa nasil pro olunuyor
Aa öğrencilere gitmesi çok güzelmiş50 tl yatırıyorsun o şekilde oluyorsun. Yatırdığımız paralar da öğrencilere gidiyor diye biliyorum
Benimde hoşuma gitti öğrencilere gitmesi dedim olayımAa öğrencilere gitmesi çok güzelmiş
Belki bende olurum o zaman
Sende uyumayangillerdensin sanırımBenimde hoşuma gitti öğrencilere gitmesi dedim olayım
Evet şimdi bir de ramazan ya eşimle sahur yapıyorum uykum yok zaten diye oturuyorum onunlaSende uyumayangillerdensin sanırım
Afiyet olsunEvet şimdi bir de ramazan ya eşimle sahur yapıyorum uykum yok zaten diye oturuyorum onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?