- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #49.281
Çok şükürAma 27. Haftada iyi gelmişsin buraya kadar maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükürAma 27. Haftada iyi gelmişsin buraya kadar maşallah
Sağlıkla sıhhatle olsun inşallah canım eşimle ortak kararımız tabi.Kız öyle deme abimgilin tüp bebekle oldu 2. korunurken 1 sene sonra oldu
Öyle tabi sağlıklaSağlıkla sıhhatle olsun inşallah canım eşimle ortak kararımız tabi.
BurdayımNerdesiiiinniiizzzz yyaaavvvvv
Sen napiyorsunn güzelluukkkBurdayım
Valla napayım askı almıştım A101 den eksik gelmişti kalan kıyafetlerini astım. Emzik biberon falan her şeyi hazırladım akşama çantayı kapatıcam sanırımSen napiyorsunn güzelluukkk
Oooo halletmiş bileeeValla napayım askı almıştım A101 den eksik gelmişti kalan kıyafetlerini astım. Emzik biberon falan her şeyi hazırladım akşama çantayı kapatıcam sanırım
Eksik şeyleri sipariş veriyorum şimdi de. Sen naparsın
Valla aslında 2 dk da bitecek şeyler de yoruluyorum yaparken. Geçen küçük çantalara koydum hastaneye gidecekleri ama valize yerleştiremedim yoruldum hemenOooo halletmiş bileee
Napem yaaa bugün yatakodayı inceden süpürdüm sildim toz aldım banyoyu temizledim yemeğimi yedimm oturuyorum öylee akşamada iki dk mutfak halledilirr bulaşık falan bitti
ahahahahah bende yavaşran dip köşe ettimm salonuda pazartesi ederim dedim kociş evde yarın çünkü yatak oda ve ebeveyn banyo var bizim büyük banyoyuda dün ettim baya dipköşe dedim kocişe bu kuveti daha dokunma hahahahaha misafirlere ozellValla aslında 2 dk da bitecek şeyler de yoruluyorum yaparken. Geçen küçük çantalara koydum hastaneye gidecekleri ama valize yerleştiremedim yoruldum hemen
Bugün aynı işleri yapmışız bende bende yatak odası banyoya giriştim çamaşır falan yıkandı aynı işte o kadar çok dip köşe yapmak istiyorum ki anlatamam. Bayramı dört gözle bekliyorum
İnsan temizleyince bi süre kirlenmesin istiyor demiahahahahah bende yavaşran dip köşe ettimm salonuda pazartesi ederim dedim kociş evde yarın çünkü yatak oda ve ebeveyn banyo var bizim büyük banyoyuda dün ettim baya dipköşe dedim kocişe bu kuveti daha dokunma hahahahaha misafirlere ozell
Evettt büyük banyo hele kesinlikleeİnsan temizleyince bi süre kirlenmesin istiyor demi
Nerdesiiiinniiizzzz yyaaavvvvv
Adanada sesle alışınca tabii normallSen niirdesiinnn çook sıkıcı bir gün ya joouuu bizim mahalledeki herkes uyuyor sanırım çıt yok arkadaş
Adanada sesle alışınca tabii normall
Burdayım aşkoomm yatak odayı ve ebeveyn banyoyu dipköşe temizlik ettimm bittii pazarteside salonu ederim
Aayyy en güzelidee o vallahaaa heryerii bitane pislik bırakmasın temizlikçiye öyle söylee tikim var de hamileyim de mikrop olmasınnGaliba olabilir belkide bilmiyorum :) oh kolay gelsin ne güzel mis gibi. Pazartesi de bende temizlik için birini çağırdım güzelce temizleyecek ne güzel çok mutluyum
Aayyy en güzelidee o vallahaaa heryerii bitane pislik bırakmasın temizlikçiye öyle söylee tikim var de hamileyim de mikrop olmasınn
Hahahaha anladıı adam becerememiştirrr de erken geleyim diye eşinde mahvoldu yazık yaAylardır eşim temizliyor düşün evin halini kadınıda uyardım eşim temizledi ona göre hazırlıklı gel dedim eheheh sabahın köründe geleyim ozaman anca temizlerim dedi
Hahahaha anladıı adam becerememiştirrr de erken geleyim diye eşinde mahvoldu yazık ya