Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar merhaba, sürece beraber başlayıp 9. Haftada veda etmiştim sizlere. Ben bugün tekrar çift çizgiyi gördüm benim için süreç yeniden başlıyor, umarım bu sefer sağlıkla devam eder, dualarınızı eksik etmeyin
Selam kızlar merhaba, sürece beraber başlayıp 9. Haftada veda etmiştim sizlere. Ben bugün tekrar çift çizgiyi gördüm benim için süreç yeniden başlıyor, umarım bu sefer sağlıkla devam eder, dualarınızı eksik etmeyin
Şükürler olsun Allahım herşey yolunda dedi doktorum hatta geçen haftaya göre daha iyi olduğumu söyledi minikim 1800 gr olmuş nst ye girdim oda iyi çıktı çok sevindirik oldum yaa