- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #49.101
Hep mutlu olalım ya ama nst yi bağlayan kadın cihazı sıkı bağladı karnım ağrıyor şuan ya ne iyi gelir acabaSeni boyle mutlu görmek ne güzelll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep mutlu olalım ya ama nst yi bağlayan kadın cihazı sıkı bağladı karnım ağrıyor şuan ya ne iyi gelir acabaSeni boyle mutlu görmek ne güzelll
Canıııım o kadar güzel bir haber ki çok çok sevindim. Rabbim sağlıkla güzellikle huzurla tamamlasın herbirimizinkini. Sağlıcakla büyüsün minnoşSelam kızlar merhaba, sürece beraber başlayıp 9. Haftada veda etmiştim sizlere. Ben bugün tekrar çift çizgiyi gördüm benim için süreç yeniden başlıyor, umarım bu sefer sağlıkla devam eder, dualarınızı eksik etmeyin
Ayyahayah Insallah bu defa sag salim kucagina alirsin selis Hayirli olsun.Selam kızlar merhaba, sürece beraber başlayıp 9. Haftada veda etmiştim sizlere. Ben bugün tekrar çift çizgiyi gördüm benim için süreç yeniden başlıyor, umarım bu sefer sağlıkla devam eder, dualarınızı eksik etmeyin
Insaallahh inşaallahhhHep mutlu olalım ya ama nst yi bağlayan kadın cihazı sıkı bağladı karnım ağrıyor şuan ya ne iyi gelir acaba
Farketmedim kuzu çıkarınca anladım sıktığınıInsaallahh inşaallahhh
Uuuu niye okadar sıkı ettii deseydin o ara keşkee
Canım benim inşallah inşallah çok aminAyyahayah Insallah bu defa sag salim kucagina alirsin selis Hayirli olsun.
Yaaa inanmıyorum hep aklımdaydın sağlıkla kucağına al inşallah canım hayırlı olsun çok sevindimSelam kızlar merhaba, sürece beraber başlayıp 9. Haftada veda etmiştim sizlere. Ben bugün tekrar çift çizgiyi gördüm benim için süreç yeniden başlıyor, umarım bu sefer sağlıkla devam eder, dualarınızı eksik etmeyin
YuppiiiiiŞükürler olsun Allahım herşey yolunda dedi doktorum hatta geçen haftaya göre daha iyi olduğumu söyledi minikim 1800 gr olmuş nst ye girdim oda iyi çıktı çok sevindirik oldum yaa
Yaaaaa inanmıyorum ben ne dedim geçen sanaaaaaaaSelam kızlar merhaba, sürece beraber başlayıp 9. Haftada veda etmiştim sizlere. Ben bugün tekrar çift çizgiyi gördüm benim için süreç yeniden başlıyor, umarım bu sefer sağlıkla devam eder, dualarınızı eksik etmeyin
Yuppiiiii
Kızlar bu tarz ürünlerde eksiğim var mı? Bugün bu işi bitirmek istiyorum
Pişik Kremi
Deterjan
Emzik Biberon Temizleyici
Biberon
Emzik
Burun Aspiratörü
Tırnak Makası
Bende bulamadım heralde yokGaliba yok :) ben Bi burun aspiratör almadım.
Bende bulamadım heralde yok
Benimde aynı bi burun aspiratörüyle pişik kremi kaldı
Ben e bebeğin baby plus markasını alcam aspiratörde.E bebekte int de vardı ama çok emin olamadım araştırıp sonra gider alırım nasılsa yazın doğuyor minikler. Pişik Kremine karar verdinmi
Yaanasıl mutlu oldum var ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallahDaha gitmedim idrar testine gördüm daha çok yeni minnacık teyzesi. Pazartesi gidicem inşallah bir gende heterozigot var belki kan sulandırıcı verir
Her şeyde miKızlar e bebekte bayrama özel %50 indirim var