- 2 Ağustos 2013
- 35.604
- 109.445
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.621
Benim normalde de ayakta falan durunca alt bacağım olur. Oluyorsa da şimdi dikkat etmedimBişi dicem akşamları üzerimi değiştirirken farkedıyorum bacaklarım kıpkırmızı oluyor sizde var mı öyle
Kız ikiside hamilelikte çoğu vurulduAa ben sanıyorun hamilelikte ikiside
Idrara henüs baktırmadım kuzum yarin doktorum illaki onada bakar artık
Bencede alev alıyoruz. Geceleri ayaklarım yanıyor daha çokAynen banada eşim diyor ev normal ben yanmıyorum diye ama sanırım adet olamiyoruz aylardir bir de takviyeler demir hapi falan derken vücut ateş gibi oluyo
Aaa normalde 2 sini de vuruyorlarÇünkü diğer hamileliğimde eylülde ve martta yaptırmıştım ondan hatırlıyorum
Bende anlamadım neden öyle yaptılar acabaAaa normalde 2 sini de vuruyorlar
Valla soyunuyorum üstümde hırka falan varsa eşim diyor giy üşüyeceksin
He yok doktor sonuca bakınca enfeksiyon var ama neyden burda belli degil dedi sadeceEnfeksiyonum var deyince idrara baktırdın sandım canım
Kiiiz daha var 40 hafta nerdee zaten göremiyecem 40ıEeeee geldin 40 haftalara artık yaklaştın normal ben aksine üşüyorum hep
Oooyyy mayısta ozaman senin dimiKiiiz daha var 40 hafta nerdee zaten göremiyecem 40ıKesecekler beni yine
Ya 38de ya 39da artik nasip
Ahhh o gece ayak yanmasi zaten yorgan altinda birakamiyorum aslaBencede alev alıyoruz. Geceleri ayaklarım yanıyor daha çok
Kanda mi enfeksiyon çıktı? O belli bi sınıra kadar normalmiş diye biliyorum.Kızlar ya moralim çok bozuldu okadar dikkat ettimm açlık şekerim 90 dı 113 olmuş
Ne yedimde bukadar dokundu yüseldi ya
Enfeksiyonumda çıkmış mide bulantım vardı belliydi zaten yarın bakalım neler olcak gidicez sabahtan enfeksiyon neyden çıktığını bilmiyoruz dedi yarın sanırim idrar tahlilide ister kendi doktorum
Nasip elcomm ama büyük ihtimal mayıs sonunda olacak. Rabbim en hayirli zamanda nasip etsinOooyyy mayısta ozaman senin dimi
Hurmayı kaç tane yiyorsun. Tek sayı yemen lazımmış şekeri yükseltmemesi içinEnfeksiyonla şekeri yükseltirmiki acaba dedim ayvamı yaptı yada hurma
Ay kaç çıkması gerekiyor lökosit en son verdiğimde lökosit vardı sadece enfeksiyon yoktu. Ama azdı heraldeYükseltir kuzum idrarda lökositin kaç çıktı
He yok doktor sonuca bakınca enfeksiyon var ama neyden burda belli degil dedi sadece
Daha önceden var mıydı acaba tek dozun. Yeterli diye düşünülmüştür belkiBende anlamadım neden öyle yaptılar acaba
Ay kaç çıkması gerekiyor lökosit en son verdiğimde lökosit vardı sadece enfeksiyon yoktu. Ama azdı heralde
Daha önceden var mıydı acaba tek dozun. Yeterli diye düşünülmüştür belki
Aynenn kanda gördü kuzuKanda mi enfeksiyon çıktı? O belli bi sınıra kadar normalmiş diye biliyorum.
Şekerin niye öyle oldu ki acaba? Ama bence bu anlık ya dün falan yediğin bişeyden olmuş olabilir. O kadar dikkat ediyorsun sonuçta
Vaktiyle gelecek aşkommNasip elcomm ama büyük ihtimal mayıs sonunda olacak. Rabbim en hayirli zamanda nasip etsin
Gunde birtaneHurmayı kaç tane yiyorsun. Tek sayı yemen lazımmış şekeri yükseltmemesi için
Yarınn iyice idrarda belli olur sanırımmOzaman kanda gördü. Sweetin dediği gibi bi değere kadar normal görüyorlar umarım seninde öyledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?