- 25 Ağustos 2019
- 61.117
- 114.059
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #48.661
Dimi neseee kafalar birmilyonBişey yemediğin zaman kan şekerinin daha düşük olması gerekmez mi ozaman kuzum. Sabaha az kaldı artık Neden olduğunu öğrenicez:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi neseee kafalar birmilyonBişey yemediğin zaman kan şekerinin daha düşük olması gerekmez mi ozaman kuzum. Sabaha az kaldı artık Neden olduğunu öğrenicez:)
Bence çok takılacak bir durum değil kuzu sadece bi ölçümden yüksek denilemez ki yani. O gün öyle olmuştur tabi bu benim fikrimVar kuzum ailede ama 90dı enazından yaptırdığımda glukozu
Dimi kuzuu yaniii olunacak şeyler zaten yapcak birşey yokBence çok takılacak bir durum değil kuzu sadece bi ölçümden yüksek denilemez ki yani. O gün öyle olmuştur tabi bu benim fikrim
aa hemen gidip bakayım konuyaMayıs annelerinden biri daha doğurmuş dün
Ooo resimdeki şahanee senmisinn yaavvvvMayıs annelerinden biri daha doğurmuş dün
Ooo resimdeki şahanee senmisinn yaavvvv
Amaaaannn olursada vallaha kıyamet var trabzondaİwittt Trabzon maçı yaklaşıyor hazırlık yapıom şampiyon olcazz bizz
Hastane hala dün sancıları artmış ama hala beklemedelerYoğundum bu hafta pek yazamadım kızlar takip de edemedim yazılanları nurhafsa dan haber var mi merak ettim
Aynen takılacak bir durum değil benceDimi kuzuu yaniii olunacak şeyler zaten yapcak birşey yok
YaaaMayıs annelerinden biri daha doğurmuş dün
Inşaallahh suyu ve kilosunda normaldir kuzu yaaAynen takılacak bir durum değil bence
Amaaaannn olursada vallaha kıyamet var trabzonda
Tabii aldın trabzonlu adamııYıllar sonra şampiyon olacaklar. Olmasın mı acısını çıkarmaları lazım :))
Normaldir tabikide kuzenimin hep yükselti insülin yapıyordu onun bile herşeyi normaldi ya. Birde o sabah hamur işi yiyip akşam insülin yapıyordu deli :))Inşaallahh suyu ve kilosunda normaldir kuzu yaa
Normaldir görürsün yarın stres yapmaInşaallahh suyu ve kilosunda normaldir kuzu yaa
Tabii aldın trabzonlu adamıı
Oooo gerçekmii kızzz hahahaNormaldir tabikide kuzenimin hep yükselti insülin yapıyordu onun bile herşeyi normaldi ya. Birde o sabah hamur işi yiyip akşam insülin yapıyordu deli :))
Tamamm bi nebzede içim rahatladı kuzuNormaldir görürsün yarın stres yapma