- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #48.601
Valla eline vur ekmeğini al öyleydi hemşirem
Bir daha gelmezsin diye iyi davrandı bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla eline vur ekmeğini al öyleydi hemşirem
Bende sürekli sıcak diyorum annem üşüyorum diyor ben yanıyorum
Aa ben sanıyorun hamilelikte ikisideTetanoz bi 20. Haftada birde 6 ay sonrası yapılıyor :)
Aynen banada eşim diyor ev normal ben yanmıyorum diye ama sanırım adet olamiyoruz aylardir bir de takviyeler demir hapi falan derken vücut ateş gibi oluyoBende sürekli sıcak diyorum annem üşüyorum diyor ben yanıyorum
Aa ben sanıyorun hamilelikte ikiside
Vücudumu sanırım bebişler için fazla kan üretiyor o yüzden de yanıyoruzAynen banada eşim diyor ev normal ben yanmıyorum diye ama sanırım adet olamiyoruz aylardir bir de takviyeler demir hapi falan derken vücut ateş gibi oluyo
Zekta1 20. Haftada 1.doz 1 ay sonra 2. Doz kuzuTetanoz bi 20. Haftada birde 6 ay sonrası yapılıyor :)
Madammor bana bazen sıcak basıyor o zamanda neee yapacağımı şaşırıyorum.Bende sürekli sıcak diyorum annem üşüyorum diyor ben yanıyorum
Onu bende anlamadım işte kuzu soramadımdaaGünaydın
İzlem günü ne oluyo Jou’cumm
Zekta1 20. Haftada 1.doz 1 ay sonra 2. Doz kuzu
Kızlar ya moralim çok bozuldu okadar dikkat ettimm açlık şekerim 90 dı 113 olmuş
Ne yedimde bukadar dokundu yüseldi ya
Enfeksiyonumda çıkmış mide bulantım vardı belliydi zaten yarın bakalım neler olcak gidicez sabahtan enfeksiyon neyden çıktığını bilmiyoruz dedi yarın sanırim idrar tahlilide ister kendi doktorum
Eeeee geldin 40 haftalara artık yaklaştın normal ben aksine üşüyorum hepKızlar sürekli yanıyorum Vucudum alev almış gibi ateş basıyor sizde de durumlar böyle mi ? Daha önceki hamileligimde de olmuştu ama bu sanki cok daha beter
Enfeksiyonla şekeri yükseltirmiki acaba dedim ayvamı yaptı yada hurmaEnfeksiyon da yükseltmiş olabilir mi kuzum hemen sıkma canını bakalım doktorun ne diyecek
Enfeksiyonla şekeri yükseltirmiki acaba dedim ayvamı yaptı yada hurma
Valla daha da gitmem diyorum eşime evet 2 kere normalde acaba ileri haftada mı vuracak desem bilemedim canı aşı vurmak istememiştir bu sefer yoksa tak diye vururduİyi sonunda gittin valla tetenoz 2 kere değilmiydi bana hiç bişey demedi kiloya baktı senin gibi tansiyona baktı kalp atışı dinletti klasik muayene işte neyseki aşısız döndüm
Evet büyük ihtimalle bir de demir hapi takviyeler falan alinca ve aylardir adet olamayinca sıkıntı veriyorVücudumu sanırım bebişler için fazla kan üretiyor o yüzden de yanıyoruz
Idrara henüs baktırmadım kuzum yarin doktorum illaki onada bakar artıkYükseltir kuzum idrarda lökositin kaç çıktı
Ahahahha valla olabilir deBir daha gelmezsin diye iyi davrandı bence
Bende öyle sürekli bir yanma hali var ama arada daha siddetli geliyor böyle alev alacakmissin gibi sankiMadammor bana bazen sıcak basıyor o zamanda neee yapacağımı şaşırıyorum.