- 9 Ekim 2021
- 6.009
- 12.378
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.541
Duygusallığı artık saymıyorum bileGünaydın canım evet az kaldı benim tek şikayetim duygusallığım valla onun dışında idare ediyorum :)
Sormaa nefes darlığı bendede çok ağladım geçen artık nefes alamıyorum diyeCanım çok geçmiş olsunn 3cü trimestere girince hepimiz ayrı dert yaşıyoruzz sağsalim alalımda artık kucağımıza
Vuuu benim daha başlamadı senin başladımı coktan az kaldı az 1buçuk aydaha dayanalımm
Ayyy sorma herkesin ayrı bi derdi var kızzz
Benimde nefes darlığım var sertleşme var çokta çabuk yoruluyorumm
Bahhaahahah ayy alemsinDuygusallığı artık saymıyorum bileiyi bari kuzu maşallah diyelim aman
Sormaa nefes darlığı bendede çok ağladım geçen artık nefes alamıyorum diye
pazartesi kontrolüm var idrar da protein kaçağı var mı diye tahlil ister belki. ağrılar içinde soda ve magnezyum önermişti onlara devam. zaten son aylarda ödem artan kan hacmi yüzünden normal sayılıyor diye biliyorum.Gercekten bu sıslıkler cok fena ya bu saat oldu anca ellerim indibacaklarımıda sarkıtarak oturunca onlarda sısıyo walla son düzlük sıkıntılıymış kızlar saglıkla tamamlayalımda doktora sordun mu şişmelerini belki vitamin verir destekler
bi cok nedeni var elbette canım ama yediklerimizde ki tuz miktarı da etkiliyordurOyyyy hahahah ödem ondanmıdırrkii yediklerini dikkat edememekk
Bende tuz tüketiyorum baya kuzubi cok nedeni var elbette canım ama yediklerimizde ki tuz miktarı da etkiliyordur
Ayyyyy sorma bende dün 2-3 kere hamle yaptım solumdan sağıma dönemedim sonra bende hem çığlık attım yeter diye hemde ağladımDuygusallığı artık saymıyorum bileiyi bari kuzu maşallah diyelim aman
Sormaa nefes darlığı bendede çok ağladım geçen artık nefes alamıyorum diye
Yok canım korkulacak bir şey yok benim de hep biraz fazla. Bu sefer hoca doğuma yaklaştık artık iyice dikkat etmen gerek dedi. Bende artık kızlar gibi şekerim varmış gibi besleniyorum. Sende dikkat edersen hiç bir şey olmaz Allahın izniyleKızlar bugün kontrolüm vardı yeni doktor atanmış hastaneye malum özel hastane olmadigi icin devlet hastanesine gidiyorum kontrole.
Bebegin herseyi iyi güzel dedi 1.800 kg olmus yavrum❤
Ama suyu biraz fazla gebelik şekeri testi yaptırdın mı dedi( önceki doktorlar yapmadılar şeker testi falan) bende hayır dedim. Gebelik sekeri olabilir ondan suyu fazla olabilir dedi moralim bozuldu vallahi simdiye kadar boyle bisey dememişti doktorlarböyle birseyle karşılaşan var mı? Korkulacak birsey yok dedi doktor ama icim rahat degil
Ayn öyle yapcam artıkCanım Benim Allahın izniyle sağlıkla doğacaklar sen ferah tut kalbini
Açılma varsa neden sezeryana alıyorlar acaba?
Zaten açılma varmış ya merak ettim canım
Sağlıkla gelsinler de
Koy kız koooyyy gecelik bende kullanmam normal hayatta ama doğumda hakkaten rahat ya
Ben sezo da oldum normal de
İkisinde de gecelik giydim
Zaten gider gitmez önlük giydiriyolar hastanede yengemde öyle oldu
Bende ya 1 pijama 1 gecelik o zamanEvet ben bi pijama bide gecelik koyucam kafam karıştı iyice garantiye alayım
Genital bölgede ağrım yok başka yerlerde var benimde. Uyku zaten berbat.Günaydınlar ,,, 33. Haftaya girdim hayırlısı ile inşallah bayramı atlatayım da, çünkü genital bölgemde aşırı ağrım var uyku uyuyamıyorum iki gündür rahat , çok zorlanıyorum çalışmam da lazım , 38 de sezeryan olursam 35 gün kaldı. Kan uyuşmazlığım, gebelik şekerim, pcos, haşimato hastasıyım çok 40 a kadar beklemek istemiyorum sağlıklı olursa. Zaten baştan beri çok hareket eden bi bebem yok , sizler nasılsınız ağrınız var mı ? He bide arada sağ gözüm görmüyor birden başım dönüyor doktor emar dedi ama ben girmek istemiyorum .
Gözün aydın maşallah kocaman oldular artıkKızlar bugün kontrolüm vardı yeni doktor atanmış hastaneye malum özel hastane olmadigi icin devlet hastanesine gidiyorum kontrole.
Bebegin herseyi iyi güzel dedi 1.800 kg olmus yavrum❤
Ama suyu biraz fazla gebelik şekeri testi yaptırdın mı dedi( önceki doktorlar yapmadılar şeker testi falan) bende hayır dedim. Gebelik sekeri olabilir ondan suyu fazla olabilir dedi moralim bozuldu vallahi simdiye kadar boyle bisey dememişti doktorlarböyle birseyle karşılaşan var mı? Korkulacak birsey yok dedi doktor ama icim rahat degil
Evet bende öyle biliyorumpazartesi kontrolüm var idrar da protein kaçağı var mı diye tahlil ister belki. ağrılar içinde soda ve magnezyum önermişti onlara devam. zaten son aylarda ödem artan kan hacmi yüzünden normal sayılıyor diye biliyorum.
Eşim de şaşırdı tamam da buna da ağlamazsın diyoBahhaahahah ayy alemsin
Hahahah sen benden de fenaAyyyyy sorma bende dün 2-3 kere hamle yaptım solumdan sağıma dönemedim sonra bende hem çığlık attım yeter diye hemde ağladım
Yok canım korkulacak bir şey yok benim de hep biraz fazla. Bu sefer hoca doğuma yaklaştık artık iyice dikkat etmen gerek dedi. Bende artık kızlar gibi şekerim varmış gibi besleniyorum. Sende dikkat edersen hiç bir şey olmaz Allahın izniyle
Ayyyyy sorma bende dün 2-3 kere hamle yaptım solumdan sağıma dönemedim sonra bende hem çığlık attım yeter diye hemde ağladım
Yok canım korkulacak bir şey yok benim de hep biraz fazla. Bu sefer hoca doğuma yaklaştık artık iyice dikkat etmen gerek dedi. Bende artık kızlar gibi şekerim varmış gibi besleniyorum. Sende dikkat edersen hiç bir şey olmaz Allahın izniyle
Ahh sagolun kızlar icime su serptiniz yediklerime dikkat etmeye başladım bugünden itibarenAyn öyle yapcam artık
Bende ya 1 pijama 1 gecelik o zaman
Genital bölgede ağrım yok başka yerlerde var benimde. Uyku zaten berbat.
Mr a hamileyken giriliyormuş radyasyon yokmuş. Bence ihmal etme doktorunu dinle.
Az kalmış senin baya baya. Sağlıkla gelsin kuzucuk
Gözün aydın maşallah kocaman oldular artıkDoktor korkulacak bir şey yok dediyse rahat ol. Yediklerine dikkat edersin
Evet evet benimki de öyle valla kuzum Bi şeyle oynuyor o zaman çok aşırı acı veriyorCanım hoşgelsinokuma kızzz bitek gell kaynaş aramıza
Buarada teşekkür ederiizz herkez elbise diyosa bende bitane gecelik bi elbisede koyayım o halde
Aaaaa kızzz aynı aynı acaba idrarın üzerindemi duruyor sıpasbide fena kuduruyo bian batma oluyo bi organıma vurup mu anlamiyorum ama fena batma oluyo
Canım benimm geleceği varsa geliyo ama tam iyi haftalarında geliyo enazından ya daha erken gelseydi
Organlarımıza rahat bırakmayyEvet evet benimki de öyle valla kuzum Bi şeyle oynuyor o zaman çok aşırı acı veriyorsıpalar
Hahahah banada nabız bianda vuruyo kuzu hele akşamlarıSelam kizlar, yazdiklarinizi okudum anca yetistim, heeep butun dediklerinizden bende de var, ellerde ayaklarda şişme ve uyuşma, nefes darligi, karinda sertlesme, asagida baski ne ararsaniz var
Ozellikle sirt ustu yatinca carpintim falan oluyo icine fenalik geliyo kan falan gitmiyo galiba biyerlerime, bitek aglamam yok, hatta hamilelikten önce daha ağlaktim çocukumla birlikte daha neşeli oldum
Hahahaha evettt saçma sapan şeylere ağlıyoruz yaaEşim de şaşırdı tamam da buna da ağlamazsın diyo
Hahahah sen benden de fenabenim zaten gözyaşım hazırda bekliyo
Selam kizlar, yazdiklarinizi okudum anca yetistim, heeep butun dediklerinizden bende de var, ellerde ayaklarda şişme ve uyuşma, nefes darligi, karinda sertlesme, asagida baski ne ararsaniz var
Ozellikle sirt ustu yatinca carpintim falan oluyo icine fenalik geliyo kan falan gitmiyo galiba biyerlerime, bitek aglamam yok, hatta hamilelikten önce daha ağlaktim çocukumla birlikte daha neşeli oldum
Ay bak sırt üstü yatınca benimde çarpıntım oluyor gibi oluyorSelam kizlar, yazdiklarinizi okudum anca yetistim, heeep butun dediklerinizden bende de var, ellerde ayaklarda şişme ve uyuşma, nefes darligi, karinda sertlesme, asagida baski ne ararsaniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?