- 25 Ağustos 2019
- 61.120
- 114.081
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #48.521
Canım hoşgelsin okuma kızzz bitek gell kaynaş aramızaMerhaba bayanlar. Topiğe çok fazla yazmasamda en başından beri takip ediyorum. Gecelik ve pijama konusunda kafa karışıkları var. Ben de kendi deneyimimi paylaşmak istedim. İlk doğumumda (normal doğum)yanıma 1 gecelik 1 pijama almıştım. Sadece geceliği kullandım. Hatta lekelenmişti yine değiştirmemiştim. Çünkü doğumdan sonra da hasta bezinden kanama miktarına bakıyorlar. Karna masaj yapıyorlar. Tuvalete girdiğinizde gecelik daha pratik oluyor. Hastane çantama bu doğumumda 2 gecelik koydum. Normal hayatımda hiç gecelik kullanmam ama doğum için Kesinlikle gecelikçiyim
Buarada teşekkür ederiizz herkez elbise diyosa bende bitane gecelik bi elbisede koyayım o halde
Aaaaa kızzz aynı aynı acaba idrarın üzerindemi duruyor sıpas bide fena kuduruyo bian batma oluyo bi organıma vurup mu anlamiyorum ama fena batma oluyoAynı şeyleri bende yaşıyorum bazen ayağa kalkar kalkmaz hemen sertleşiyor karnım ve kasıklarımda idrar torbamda hemen Bi baskı oluşuyor
Canım benimm geleceği varsa geliyo ama tam iyi haftalarında geliyo enazından ya daha erken gelseydiAmin kızlar inşallah, Allah razı olsun, desteğiniz için çok teşekkür ederim.