- 2 Ağustos 2013
- 35.683
- 110.009
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.221
Iyi olmanıza sevindimBizde bebiş doğduktan sonra karma aşının içinde yapıyorlar canım.
Tabii daha hafif canım. Öksürük ve ses kısıklığı geçmiyor.Kızım iyi çok şükür. Hamile olunca her hastalık zor atlatılıyor işte az kaldı.
Bebiş kaç kg olmuş günümüz aynı gidiyor merak ettim
Hahahahahaha sesli güldümm manyakkkValla ya çiş torbama oturuyo ya mideme yakın sağolsun
Ben gebelikten önce hemen hemen 1 yıl kullandım kan sulandırıyo 2 düşüğüm olmuştu ama gebelikte bıraktırdı doktorum
Bencede baharatla alakalı değil mide görevine yapmıyo çok saldıCanım neyden olduğu anlaşılmıyor inan. Ben baharatlı acı falan yerim mesela hiç olmaz reflü. Geçen patatesli börek yedim ama hazır yufkaydı mahvetti beni o gün. Ama diğer günler bişey olmadı mesela
Bana da refcon advance şurup vermişti eşim içiyor memnunKuzu doktora mesaj attım pulcet tablet al dedi gaviscon diyo herkes ama bana niye bunu verdi bilmiyorum
Bez bağlicam artık wc nin taşlarındaki çizgileri ezberledimHahahahahaha sesli güldümm manyakkk
Rahat bırakmıyo uşakk katlancan
Önce kocandamı denedin kıııızBana da refcon advance şurup vermişti eşim içiyor memnun
Hayatımızz wc oldu kızz akşama kadar çıkamayız artıkkBez bağlicam artık wc nin taşlarındaki çizgileri ezberledim
Valla en çok vakit geçirdiğim yerHayatımızz wc oldu kızz akşama kadar çıkamayız artıkk
Zehirlermi naparr falannn kendinden ençok kocasına deneme yaptıÖnce kocandamı denedin kıııız
Daha buneki bencee mayısta düşünemiyorum benValla en çok vakit geçirdiğim yer
Bende ilk kez duydum kuzu, içeriğinde tetanoz, difteri ve boğmaca varmış bu hastalıklara karşı koruyor karnımda ve ilk 2 aylık olana kadar. 2 aylıkken tekrar olacakmış.O ne işe yarıyor o aşı pekii cano yaaa bilmediğim için soeuyorum ilkkez duydum bitmiyo bu asılarrr
O çocuklara vuruluyor biliyorum da bize duymadım
Maşallah kuzuyaIyi olmanıza sevindim
Dün gittim 1600 küsür dedi
Ahahah bencedeBencede baharatla alakalı değil mide görevine yapmıyo çok saldı
Kan pıhtılaşması mı vardı sende de ? Kuzenimde düşük yaptı da iki kez, onda da pıhtılaşmadan dolayı tedaviye başlamışlar şuan hamile değil henüz.Valla ya çiş torbama oturuyo ya mideme yakın sağolsun
Ben gebelikten önce hemen hemen 1 yıl kullandım kan sulandırıyo 2 düşüğüm olmuştu ama gebelikte bıraktırdı doktorum
Benimde bi oluyor wc den çıktığımla geliyor. Bi oluyor gelmiyor hiçBez bağlicam artık wc nin taşlarındaki çizgileri ezberledim
Ben şurup içemiyorum yaÖnce kocandamı denedin kıııız
Hahahahah mantıklı bende kocamda deniyim tatları kötü oluyo işe yararsa içiyim
Mayısa Allah kerim artık heralde bezlenirizDaha buneki bencee mayısta düşünemiyorum ben
GalibaaaO çocuklara vuruluyor biliyorum da bize duymadımyurt dışında öyle demek bizde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?