- 2 Ağustos 2013
- 35.682
- 109.982
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #47.241
Ahahahah ben içmiyorum ay 1 kere denedim kustum
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah ben içmiyorum ay 1 kere denedim kustum
Hahahahhahahaha Allah seniiBenimde bi oluyor wc den çıktığımla geliyor. Bi oluyor gelmiyor hiçbende geçen priz varmış onu gördüm wc de
![]()
İşte babalıkBen şurup içemiyorum yaonun mide sorunlu reflüden o içiyor benim yerime
![]()
Valla yaaa iyice azaldı bişey kalmadıMaşallah kuzuyaKaldı 1.5 ay doğuma
Amaann olsunn kuzuu şifa olsun da bende bilmiş oldummBende ilk kez duydum kuzu, içeriğinde tetanoz, difteri ve boğmaca varmış bu hastalıklara karşı koruyor karnımda ve ilk 2 aylık olana kadar. 2 aylıkken tekrar olacakmış.
Yaşadığım ülkede bi eyalette boğmaca hastalığı son yıllarda arttığı için burada tüm hamile kadınların olması gerekiyormuş. Şimdi netten okudumda öğrendim.
Aşı konusunda bende çok bilgisizim![]()
Hahahahahahaha ayyy allahımmm bu halde olmasakk wc de nevar ne yok bilmicezzzBenimde bi oluyor wc den çıktığımla geliyor. Bi oluyor gelmiyor hiçbende geçen priz varmış onu gördüm wc de
![]()
İki genimde heterezigot çıktı yani tam var değil ama eğilim vardı oksaparada başlamıştık 4. Günde kanamam olunca doktor onuda kesti çok şükür bugüne geldikKan pıhtılaşması mı vardı sende de ? Kuzenimde düşük yaptı da iki kez, onda da pıhtılaşmadan dolayı tedaviye başlamışlar şuan hamile değil henüz.
Esine yaradı vallahaa iyi olduuAhahahah ben içmiyorum ay 1 kere denedim kustumeşimde var reflü o içiyor sahurdan sonra
![]()
VallahaHahahahahahaha ayyy allahımmm bu halde olmasakk wc de nevar ne yok bilmicezzz![]()
Aynen vallaEsine yaradı vallahaa iyi olduu![]()
Bende şey farkettim geçenn aynanın baya üstünde kablo varmış elektrik gibii meğersem oraya özel bi ışık gibi koyuluyormuş ben hiç farketmedim onu koskoca 4 sene bu evdeyim kendime ohaa çüş dedimmVallaha![]()
Ziyan olmadı en azındannAynen vallasever o şurubu
Çok geçmiş olsun canım, çok şükür şimdi iyi her şey o zamanİki genimde heterezigot çıktı yani tam var değil ama eğilim vardı oksaparada başlamıştık 4. Günde kanamam olunca doktor onuda kesti çok şükür bugüne geldik
AyyyyBende şey farkettim geçenn aynanın baya üstünde kablo varmış elektrik gibii meğersem oraya özel bi ışık gibi koyuluyormuş ben hiç farketmedim onu koskoca 4 sene bu evdeyim kendime ohaa çüş dedimm![]()
Zekta1
Yani israf etmedin diyorumZiyan olmadı en azındann![]()
Ziyan olmadı en azındannAynen vallasever o şurubu
Klozete oturduğumuz yerden etrafa bakıyoruz sıkıntıdan
Ulan benim klozet de yok lanet evde ne zorluk çekiyorum anlaKlozete oturduğumuz yerden etrafa bakıyoruz sıkıntıdan![]()
Aaa gerçektenmi kuzu bu halde ötekine nasıl zorlanıyosunUlan benim klozet de yok lanet evde ne zorluk çekiyorum anla![]()
Su dısında sıvı tüketimini azaltarak wc ye az gitme çözümü bulabildim.Ama azcık su içsem doğru tuvaleteHahahahahahaha ayyy allahımmm bu halde olmasakk wc de nevar ne yok bilmicezzz![]()
Hahahahah ufff iyi güldüm be yeterBende şey farkettim geçenn aynanın baya üstünde kablo varmış elektrik gibii meğersem oraya özel bi ışık gibi koyuluyormuş ben hiç farketmedim onu koskoca 4 sene bu evdeyim kendime ohaa çüş dedimm![]()
Zekta1
Çok sağol canım çok şükürÇok geçmiş olsun canım, çok şükür şimdi iyi her şey o zaman![]()