- 9 Ekim 2021
- 6.013
- 12.385
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #47.201
Aynen kuzu belkide ondan kişiden kişiyede değişir şimdi geçsinde yeterki biraz rahatliyimGavisconda belki herkese geçmiyodurr doktorun dediği daha iyidir belki kuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzu belkide ondan kişiden kişiyede değişir şimdi geçsinde yeterki biraz rahatliyimGavisconda belki herkese geçmiyodurr doktorun dediği daha iyidir belki kuzu
Geçen perşembe gitmiştim.Hamilesin yapacak birşey yok parol iç diyorlar.Bebekte sıkıntı yoktu bakalım bir hafta oldu ctesi kendi doktoruma gideceğim.Kuzu sen doktora gittinmi
Evettt gaviscon sen yaramaz bana yarar mesela herkese aynı değill gavisconda bazen biriişe yaramıyormuş halamın kuzeni de çok yanma geçirdi hiç geçmezdi dediAynen kuzu belkide ondan kişiden kişiyede değişir şimdi geçsinde yeterki biraz rahatliyim
Yani belki senin vücut öyle yapıyo kuzu bebek iyi olsun da canım benimmGeçen perşembe gitmiştim.Hamilesin yapacak birşey yok parol iç diyorlar.Bebekte sıkıntı yoktu bakalım bir hafta oldu ctesi kendi doktoruma gideceğim.
Parolda bi işe yaramıyo banada doktor parol yada minoset iç demişti.. hadi bakalım bu ay ard arda herkes gitti sıra seninGeçen perşembe gitmiştim.Hamilesin yapacak birşey yok parol iç diyorlar.Bebekte sıkıntı yoktu bakalım bir hafta oldu ctesi kendi doktoruma gideceğim.
Valla renniyede iyi diyolardı kafama diktim artık bugün yine yokEvettt gaviscon sen yaramaz bana yarar mesela herkese aynı değill gavisconda bazen biriişe yaramıyormuş halamın kuzeni de çok yanma geçirdi hiç geçmezdi dedi
Doğduktan sonra belki yapılabilir canım, bazen aşılarımızda farklılık olabiliyorda ülke farkından dolayı. Bana çok küçük bi doz yaptı doğduktan sonra da bi çocuk doktoru bazı aşı yapacak dedi bazen dediklerini kaçırıyorum benim doktorun yabancı dilden dolayıOoyyyy banada dil çikarmıştı sıpaaa
Kilosunu öperimm onunn
Böyle aşımı varmış ben ilkkez duydumm bizede yaparlarmı acep yeterki iyi olsunda aşı şifa olsun canom
Evet ne kadar dikkat etsekte ufacık bir şey yanma yapıyor, canım nasıl patates kızartması çekiyor şuan yesem yandırır, zaten yapmayada üşeniyorumYa valla bugünü unutamam inanılmaz zordu bende şimdi içiyorum kuzu iyi geliyo şimdilik
Zaten çok pahalı ya gökkuşaklı anahtarlık beğendim tanesi 20 tl
Kuzu baharatlı falan yemiyorum hiç ama sanırım bi yerlerde bi hata ediyorum dediğin gibi
sen nerdesin canım? Senin bebişte maşallah 1550 çok iyiMasallah bebise cancan. Bende bugun gittim doktora. Benimkide 1.550 kg olmus sıpa. Bana da yaptilar bogmaca asisini hatta ben gecen sene ilk hamileligimdede olmustum 5 sene gecerli diye biliyodum dedim. Doktorda bana her bebek te yaptirmak gerek oldugunu soyledi.
İçinde tetanoz gibi bişeyler varmış kuzu internetten baktım bende ne için diye boğmaca aşısı diyor. Dünden beri kolum ağrıyor aşı yüzündenOy maşallah artık mimik yapıyolarmış kuzu benimkide yarım Bi gülüş attı sağolsun kız o aşı ne ilk defa duydum
Bende dün oruçluyum kalktım köfte yaptım patates kızarttım güya.. yedikten sonra hoop lavaboya midede kabul etmiyo benim anladım yani dikkat et kuzu o yüzdenDoğduktan sonra belki yapılabilir canım, bazen aşılarımızda farklılık olabiliyorda ülke farkından dolayı. Bana çok küçük bi doz yaptı doğduktan sonra da bi çocuk doktoru bazı aşı yapacak dedi bazen dediklerini kaçırıyorum benim doktorun yabancı dilden dolayı
Evet ne kadar dikkat etsekte ufacık bir şey yanma yapıyor, canım nasıl patates kızartması çekiyor şuan yesem yandırır, zaten yapmayada üşeniyorum
sen nerdesin canım? Senin bebişte maşallah 1550 çok iyi
İçinde tetanoz gibi bişeyler varmış kuzu internetten baktım bende ne için diye boğmaca aşısı diyor. Dünden beri kolum ağrıyor aşı yüzünden
Bayılan sen miydin kuzu dün? Oruçtan dolayıBende dün oruçluyum kalktım köfte yaptım patates kızarttım güya.. yedikten sonra hoop lavaboya midede kabul etmiyo benim anladım yani dikkat et kuzu o yüzden
Yok canım fatma86 bende ufak çaplı fenalık geçirdim ikimizede yaramadıBayılan sen miydin kuzu dün? Oruçtan dolayı
Ay bıraktıysanız gerçekten sevindim, kendinizi zorlamayın hamile iken kıyamam valla. Hem bebişlerin içtiğiniz suya bile çok ihtiyacı var.Yok canım fatma86 bende ufak çaplı fenalık geçirdim ikimizede yaramadı
Yok kuzu bi gün denedim olmadı normalde çok rahat oruç tutardım ama hamilelikte yok yapamadım zorlamayada gerek yok yani ne yapalım bebeğim sağlıklı olsunda kazasını inşallah tutarımAy bıraktıysanız gerçekten sevindim, kendinizi zorlamayın hamile iken kıyamam valla. Hem bebişlerin içtiğiniz suya bile çok ihtiyacı var.
Karışmış gibi olmayım yanlış anlama beni
Hahahaha bak iştee renniede iyi evett normaldee ama kimine yaramazzz habu uşakk midene çokmu baskı edeyy naapyyyValla renniyede iyi diyolardı kafama diktim artık bugün yine yok
Yaa ne güzel maşallah kuzucuğaKizlar dun bebisimi gülümserken gordum, cok mutlu göründüğü icin cok duygusalim dünden beri
Kilosu 1.305 gr olmus.
Dun bana tdap asisi (boğmaca asisi) yapıldı, bebeği bogmacadan korumak icinmis. Var mi icinizde Boyle bi asi olan?
O ne işe yarıyor o aşı pekii cano yaaa bilmediğim için soruyorum ilkkez duydum bitmiyo bu asılarrrDoğduktan sonra belki yapılabilir canım, bazen aşılarımızda farklılık olabiliyorda ülke farkından dolayı. Bana çok küçük bi doz yaptı doğduktan sonra da bi çocuk doktoru bazı aşı yapacak dedi bazen dediklerini kaçırıyorum benim doktorun yabancı dilden dolayı
Evet ne kadar dikkat etsekte ufacık bir şey yanma yapıyor, canım nasıl patates kızartması çekiyor şuan yesem yandırır, zaten yapmayada üşeniyorum
sen nerdesin canım? Senin bebişte maşallah 1550 çok iyi
İçinde tetanoz gibi bişeyler varmış kuzu internetten baktım bende ne için diye boğmaca aşısı diyor. Dünden beri kolum ağrıyor aşı yüzünden
Coraspirin kullanıyor musun canım? O ne için?Yok kuzu bi gün denedim olmadı normalde çok rahat oruç tutardım ama hamilelikte yok yapamadım zorlamayada gerek yok yani ne yapalım bebeğim sağlıklı olsunda kazasını inşallah tutarım
Canım neyden olduğu anlaşılmıyor inan. Ben baharatlı acı falan yerim mesela hiç olmaz reflü. Geçen patatesli börek yedim ama hazır yufkaydı mahvetti beni o gün. Ama diğer günler bişey olmadı meselaYa valla bugünü unutamam inanılmaz zordu bende şimdi içiyorum kuzu iyi geliyo şimdilik
Zaten çok pahalı ya gökkuşaklı anahtarlık beğendim tanesi 20 tl
Kuzu baharatlı falan yemiyorum hiç ama sanırım bi yerlerde bi hata ediyorum dediğin gibi
Haaa evett tetanozz oluyoruzdaa varmış kız MC06 dediYaa ne güzel maşallah kuzucuğa
Burda yok öyle bir aşı. Sadece tetanoz oluyoruz
Aaa yurt dışında mıydın sende burda yok diye biliyorumMasallah bebise cancan. Bende bugun gittim doktora. Benimkide 1.550 kg olmus sıpa. Bana da yaptilar bogmaca asisini hatta ben gecen sene ilk hamileligimdede olmustum 5 sene gecerli diye biliyodum dedim. Doktorda bana her bebek te yaptirmak gerek oldugunu soyledi.
Valla ya çiş torbama oturuyo ya mideme yakın sağolsunHahahaha bak iştee renniede iyi evett normaldee ama kimine yaramazzz habu uşakk midene çokmu baskı edeyy naapyyy
Ben gebelikten önce hemen hemen 1 yıl kullandım kan sulandırıyo 2 düşüğüm olmuştu ama gebelikte bıraktırdı doktorumCoraspirin kullanıyor musun canım? O ne için?