- 9 Ekim 2021
- 6.015
- 12.386
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.941
Ay maşallah ağzının kapanıp açılması iyimiş biliyomusun bişeyler yemek istiyomuş o sırada yerim yaKontrolden geldim beeen1600 küsür olmuş minnak kızın kilosu. Her şey yolunda dedi doktorum. Ağzını açıp kapatıyordu sürekli şapşik Yine bi el yüzündeydi. Biraz çekti de bu sefer foto alabildik İdrar tahlili verdim yine enfeksiyon var mı diye bakılcak.
Bu arada muayene sayım 10 değilmiş sınırsızmış yılbaşından önce aldığım için. Hesap yapmama gerek kalmadı 2 haftada bir gitcem
Ha bir de çalışan anneler 32.haftada mutlaka rapor almak gerekiyormuş çalışır veya çalışmaz diye yoksa cezası varmış. Haftaya 32 oluyorum o zaman alcam bende
Anlıyorum seni kuzum bende korktuğumdan evde terör estirdim o ara pişirmeyin yemeyin kokusu oluyor canım çekicek diyeBugüne kadar ağzıma sürmedim sucuğu ama biara aklımdan gitmeyyyysucuktan korkuyom yaa
Yanii yemiyozda iştee sağlıklı degil diyeCanım her zaman yemiyorsun sonuçta. Bu kocalar da olmayacak şeylerde pimpirikleniyorlar:)
Yaaa cok terliyosun bide kanaman çok oluyor dedii o yönden ama ben evdekinden getiririm sanki kim ne görcekk benii kimse gelmez hastaneye uzaktayızAma evet rahim ağzını görüyo özeldeki doktorlar nasıl görünmüyomuş anlamadım
Çok değilmi ya
Maşallah sana kuzuu
Hahahaha benimki almıyo sırf yemeyeyimm diyeeAnlıyorum seni kuzum bende korktuğumdan evde terör estirdim o ara pişirmeyin yemeyin kokusu oluyor canım çekicek diyebir sabah kupkuru 1 dilim yedim sırf evdekilerde yesin diye
Yanii yemiyozda iştee sağlıklı degil diyebide açılmamış paketti kocama dedimkii sana tost yapayim de ye acikmıssındır dedimm yaptım tost ona açılmış olsun ki benim yediğimi anlamasın diye ayak uydurdum hahahaha paketliyken anlardı yediğimi
Yaaa cok terliyosun bide kanaman çok oluyor dedii o yönden ama ben evdekinden getiririm sanki kim ne görcekk benii kimse gelmez hastaneye uzaktayız
Hahahaha benimki almıyo sırf yemeyeyimm diyee
Az fena değilimdirr haaBak bak planlara bak sen :)))
Ben 4 takım aldım da yani hepsini götürmem evim yakın bide baktım lazım oldu eşim alır gelir hemen bak şunu hastaneye düşündümYanii yemiyozda iştee sağlıklı degil diyebide açılmamış paketti kocama dedimkii sana tost yapayim de ye acikmıssındır dedimm yaptım tost ona açılmış olsun ki benim yediğimi anlamasın diye ayak uydurdum hahahaha paketliyken anlardı yediğimi
Yaaa cok terliyosun bide kanaman çok oluyor dedii o yönden ama ben evdekinden getiririm sanki kim ne görcekk benii kimse gelmez hastaneye uzaktayız
Hahahaha benimki almıyo sırf yemeyeyimm diyee
Ben 4 takım aldım da yani hepsini götürmem evim yakın bide baktım lazım oldu eşim alır gelir hemen bak şunu hastaneye düşündüm
Ay yakından gör bide o kadar güzelki kuzu acı kahvenin tatlı bi tonuRengi çok tatlıymış
Ay yakından gör bide o kadar güzelki kuzu acı kahvenin tatlı bi tonu
Oğluşumun hastane çıkışı teyzeleri
Bu tonları bende çok seviyorum al al tavsiye ediyorumBen bunu doğumdan sonra giymek için alabilirim, seviyorum böyle renklerigüle güle giy canım
Amiin anası çok sade sevdiği için bi ismini yazdırdıOyy adıyla yaşasın sağlıkla giysin inş canım
Amiin anası çok sade sevdiği için bi ismini yazdırdı
Ay çok güzel bayılıyorum böyle sade şeylere güle güle giysin beybiOğluşumun hastane çıkışı teyzeleri
Evet ya bide erkek bebek çok hareketli sevmiyorum benEn güzeli sade zaten. Bende hep sade aradım ama sonra aklımda olmayan desenli bişi aldım
Dimii sade iyidir yormazAy çok güzel bayılıyorum böyle sade şeylere güle güle giysin beybi
Güzelll sade hoş send ebenim gibi sade seviyorsunnBen 4 takım aldım da yani hepsini götürmem evim yakın bide baktım lazım oldu eşim alır gelir hemen bak şunu hastaneye düşündüm
Aaayyyçok güzellerr beeeeOğluşumun hastane çıkışı teyzeleri
Aynen miss gibi sade şık helede bebiş içinde olunca dadından yenmez misss gibi bebek koktuEvet ya bide erkek bebek çok hareketli sevmiyorum benaa seninki nasıl foto varsa görmek isteriiz
Dimii sade iyidir yormazsağolasın canııım
Evet ya bide erkek bebek çok hareketli sevmiyorum benaa seninki nasıl foto varsa görmek isteriiz
Dimii sade iyidir yormazsağolasın canııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?