- 2 Ağustos 2013
- 35.692
- 110.079
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #46.921
UmarımYa o çok kötü açsın ama canın bişey istemiyor. Umarım geçicidir canım
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UmarımYa o çok kötü açsın ama canın bişey istemiyor. Umarım geçicidir canım
Oluyormuş yavaş yavaş yaşıyoruzz vallahii arada yanma arada bulantı yoegunluk başladı bendeAy valla iyi düzeldim diyordum şimdi yine aynı oldum resmen
Ahanda o durumda olan ben birşeyde yapmak istemiyorumm hiçYa o çok kötü açsın ama canın bişey istemiyor. Umarım geçicidir canım
Bende de ara ara oluyor. Ama neyse ki uzun süreli olmuyor. Seninde umarım geçicidir canımAhanda o durumda olan ben birşeyde yapmak istemiyorumm hiç
Aynenn benimde ara ara işte hele vitamin içince bıktım tükendimmmBende de ara ara oluyor. Ama neyse ki uzun süreli olmuyor. Seninde umarım geçicidir canım
Aynenn benimde ara ara işte hele vitamin içince bıktım tükendimmm
Ayyy bitse bu çile ne güzel bitti diyorum hoooppp doktor gene veriyooBende hepsinden![]()
Ayyy bitse bu çile ne güzel bitti diyorum hoooppp doktor gene veriyoo![]()
Bende öyle sanıyorumm yaaaBende azaltır diyorum hep devam devam devam :))
Ahahah birkaç ay önce buraya bir sucuk mevzusu salmıştım. O günler geldi aklımaKızlarr yaa aranızda bugüne kadar sucuk yedinizmi hiç benim kaçgündür acayip sucuk çekiyo![]()
Kızlarr yaa aranızda bugüne kadar sucuk yedinizmi hiç benim kaçgündür acayip sucuk çekiyo![]()
Evet ben hep yiyorum fermente ve iyi pişmişKızlarr yaa aranızda bugüne kadar sucuk yedinizmi hiç benim kaçgündür acayip sucuk çekiyo![]()
Bugüne kadar ağzıma sürmedim sucuğu ama biara aklımdan gitmeyyyyAhahah birkaç ay önce buraya bir sucuk mevzusu salmıştım. O günler geldi aklımaYiyen vardı tatlım iyi pişmiş olacak şekilde birde sürekli olmamak kaydıyla
![]()
Iyice pişiriyorum bende normaldee o zaman yerimm yaa yoksa gitmicek aklımdannCanım iyice pişir bişeycik olmaz ben arada yiyorum
Tamam aşkomm o haldee yiyim benEvet ben hep yiyorum fermente ve iyi pişmiş
Iyice pişiriyorum bende normaldee o zaman yerimm yaa yoksa gitmicek aklımdannbikere yesem yeter bana
Kocimde istemiyo yememi pek katkı madde var diyo ya sağlıklı degil diyo diyor o yüzden neseki gizli gizli yerim benYe tabi canım bu kadar beklediğin hata![]()
Kocimde istemiyo yememi pek katkı madde var diyo ya sağlıklı degil diyo diyor o yüzden neseki gizli gizli yerim ben![]()
Ama evet rahim ağzını görüyo özeldeki doktorlar nasıl görünmüyomuş anlamadımBebek iyiyse sorun yok dedim çıktım valla alttan muayene yapım dedi rahim ağzı açık mı kapalı mı bunu benim doktorum ultrasonda görüyor devletin aciline gittim yok orda görülmez dedi
Çok değilmi yaEvett arkadaşımda 4 dedi yanii
Maşallah sana kuzuuçok hızlı cıktımmm
![]()