- 16 Mart 2022
- 386
- 875
- 18
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #46.881
Canim doktorumu gordum bugun bebeğin kalbini dinledi, normal sorularimizi sorduk klasik muayenemi oldum. Agri icin cok normal dedi. Daha once dedigim gibi hamile bel bantlarından kullanmamı önerdi. gece yatana kadar kullanabilirsin dedi. Yarin geliyor bandim tecrubelerimi aktarırım sizlere. Bugun agrim daha hafif ama hala epey var. Biz haftasonu esimle kanoya binmiştik, ondan cikarken biraz kendimi zorladım ve sanirim agrim ondan arttı ama endişelenecek bir şey yok dedi.Okurkrn kendim yazmış gibi hissettim haberlerini bekliyoruz ozaman canım
Kendi doktorumdan once detaylı ultrason randevum vardi ama cok erken olduğu icin yetişemedik yeniden randevu vermek zorunda kaldılar, göremedim bebisimi. Öğleden sonra gideceğiz tekrardan 3,5 saat sonra.
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Cos sago canimm :)Çok güzel cano hayırlısi olsunn![]()
Magnezyum benimde kullanabileceğimi söyledi hem daha iyi de uyursun dedi.Benimde aşırı ağrım vardı doktor magnezyum başladı ama dayanılmaz bir ağrı biliyorumbende bel fıtığı var ben ona bağlıyorum. Bazı egzersizler var instagram sayfalarında onları yaptığımda rahatlatıyor biraz deneyebilirsin
Bel fitigi da etkileyebilir evet cunku vücut agirlik merkezimiz değişiyor. Allah kolaylık versin canim, bir iki gun daha bekleyip tekrar yoga yapacağım. Yogada kedi-kopek pozisyonu belimi cok rahatlatiyor eğer doktoruna danisirsan belki denemek isteyebilirsin.
Birde bu pelvik agrisi icin Kegel egzersizi öneriliyor. orada ki kasları geliştirmek icin.