- 25 Ağustos 2019
- 61.150
- 114.201
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.721
Okadar detaya girme kuzumAy sorma şu hayatı sorgulayınca böyle oluyor ahahahh bir terazi olarak daha fazla detay daha fazla kararsızlık
ben cok ac kaldigimda bide hareket halindeyken hic hissetmiyorum ne zmn karnim doysa bide saga uzansam hareket ediyor bi yerde okumustum hareket halindeyken su sallandiginsan uyurmusBöyle de zor valla hareket beklemekten insan deli olucok
Bakalım indirme girerse minoris ya da green clean alır denerim galiba.. Tabi gerekli durumda duruyuda kullanırım napayım
Slm kızlar nasılsınızokuyorum sizi sessiz sedasız takip ediyorum
Canım sen hareketliysen bebek hareketli olmazkii bukadar niye kötü düşünüyorsunuz hatta buaylardan sonra bebeğin hareketi çok olmuyomuş bigün bi hareketi olur bigün olmazz kafanızı rahat tutun bende de olmuyo pekBöyle de zor valla hareket beklemekten insan deli olur
Allah iyilik versin canım, yetişemiyorum ya eve çocuğa kendime,kaç gündür boynum ve omuzlarım çok ağrıyor zaten fırsat buldukça uzanmaya çalışıyorum ,boyun fıtığından ben agirlastikca ağrı artıyorNeden sessiz sedasız okuyorsun bakim :) iyiyiz biz sen nasılsın nasıl gidiyor
Evet geçen bir uygulamada yerleri daraldikca hareketleri kisitlanacak diyordu ,benim de bazen çok hareketli bazen de çok sakinCanım sen hareketliysen bebek hareketli olmazkii bukadar niye kötü düşünüyorsunuz hatta buaylardan sonra bebeğin hareketi çok olmuyomuş bigün bi hareketi olur bigün olmazz kafanızı rahat tutun bende de olmuyo pek
Heeehhh bende onu bulmaya çalışıyordum uygulamadada diyorum nerde okudum yaaaa yerleri daraldıkca hareketleri azalcak diyo hep hareketli olamazkii evimizde hareketli oluyoruzz bebek içinde sallanıyo uyuyo bukadar karamsar düşünmemek lazım herşey yolunda bundan sonra zaten bebek doğsada yaşayabilecek zamanda allaha şükürr bugüne kadar atlattık bundan sonrasına dikkatli olmak gerek kimsiinin hiç olmaz karnında sakin olur yaniiEvet geçen bir uygulamada yerleri daraldikca hareketleri kisitlanacak diyordu ,benim de bazen çok hareketli bazen de çok sakin
Allah iyilik versin canım, yetişemiyorum ya eve çocuğa kendime,kaç gündür boynum ve omuzlarım çok ağrıyor zaten fırsat buldukça uzanmaya çalışıyorum ,boyun fıtığından ben agirlastikca ağrı artıyor
Kızlar bebiklerin eşyalarını yıkadınızmı ben biraz daha bekliyim dedim ama bilemiyorum da
Ben yıkadım aşkom yıkayıp ütüleyip koydum yerlerine bikaçbirşey almam kaldı oda bayramda istanbula gideceğiz allahın izniyle o zaman halledeceğiz eksikleriKızlar bebiklerin eşyalarını yıkadınızmı ben biraz daha bekliyim dedim ama bilemiyorum da
Kolay gelsin şimdiden kuzuBen haftaya yıkayacağım inş :)
Bn kızımın küçüklerini annemde getireceğim inş canım bayramda. Temizdi zaten ütüleyip kaldırırım inş. Geç olmaz inş yaKızlar bebiklerin eşyalarını yıkadınızmı ben biraz daha bekliyim dedim ama bilemiyorum da
İyi yapmışsın kuzum ben daha yer açıcam eşyalara galiba benimde başlamam lazım.. benimde bi çanta kaldı bide uzun gecelik kaldı işte onlarıda aldımmı tamamdır senin ne eksikBen yıkadım aşkom yıkayıp ütüleyip koydum yerlerine bikaçbirşey almam kaldı oda bayramda istanbula gideceğiz allahın izniyle o zaman halledeceğiz eksikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?