- 25 Ağustos 2019
- 61.148
- 114.194
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #46.701
Çamaşır detarjanını en sonunda aldım tebrik edin beni lütfen![]()
![bunny-cute.gif](https://c.tenor.com/JnpW7eEY0W0AAAAi/bunny-cute.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çamaşır detarjanını en sonunda aldım tebrik edin beni lütfen![]()
Bende aynenn kuzuİyiyim canım kahvaltı, kahve keyfi falan yaptımsen nasılsın
Bende aynenn kuzuiştahım epey açıkk hep birşey yiyesim var
![]()
Hahahahaha evett aynenn işte hele yemekte de öyle okadar sağlam yiyorum banamısın demeyy bittik ozaman bizYa sorma benimde öyle baya sağlam kahvaltı yaptım ama hiç bişey yememiş gibiyim![]()
Hahahahaha evett aynenn işte hele yemekte de öyle okadar sağlam yiyorum banamısın demeyy bittik ozaman biz![]()
Aynennn öyle gözüküyorr kurt gibi açım yaBittik valla bebekle birlikte bizde her hafta alacağız gibi görünüyor :)
Aynennn öyle gözüküyorr kurt gibi açım ya![]()
Helallllll darısı banaÇamaşır detarjanını en sonunda aldım tebrik edin beni lütfen![]()
Ooo senin herşey hazır geley yavv ben mutfağa gitmeye gözüm kesmeyBendeekayınvalidemi bekliyorum gelsede bişiler verse
![]()
Ben duru almayı düşünüyordum ne alcanki pekiHelallllll darısı banaGerçi evde duru granül var ama içime sindiremedim daha
![]()
Helallllll darısı banaGerçi evde duru granül var ama içime sindiremedim daha
![]()
Ooo senin herşey hazır geley yavv ben mutfağa gitmeye gözüm kesmey![]()
Dün çıkardığım listeden 2-3 tanesinin yorumlarına baktım. Minoris, green clean ve sivenoya baktım. Tabi biraz fiyatları var yorumlarda memnuniyet çok ama arada memnun olmayanda var. Karar veremedim. Burda bunlardan alan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterimBen duru almayı düşünüyordum ne alcanki peki
İçerik mevzusu kuzum bu tür içerik paylaşımı yapılan yerde üstünde çarpı görünce moralim bozulduSıra duru granülde ama neden içine sinmedi ki
Oyyy oyy ne alacağımızı şaşırdımDün çıkardığım listeden 2-3 tanesinin yorumlarına baktım. Minoris, green clean ve sivenoya baktım. Tabi biraz fiyatları var yorumlarda memnuniyet çok ama arada memnun olmayanda var. Karar veremedim. Burda bunlardan alan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim![]()
Ay sorma şu hayatı sorgulayınca böyle oluyor ahahahh bir terazi olarak daha fazla detay daha fazla kararsızlıkOyyy oyy ne alacağımızı şaşırdım
Ay sorma şu hayatı sorgulayınca böyle oluyor ahahahh bir terazi olarak daha fazla detay daha fazla kararsızlık![]()
Bakalım indirme girerse minoris ya da green clean alır denerim galiba.. Tabi gerekli durumda duruyuda kullanırım napayımSanırım çok detaya girmemek lazım
Doğrudur canım vardır belki görünce yazarlarİnternet baktım 24 ile 28 haftada yapılıyor diyor bir umut belki burda daha ilerleyen haftalarda yapan olmuştur diye sordum
Napiiim bugün bi oruç tutayım dedim yatakta pinekliyorum sen napıyosuunNapiinn loooo