- 25 Ağustos 2019
- 61.150
- 114.201
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #46.681
Güüüünnnnaaaayyyydddddıııınnnnnnn ![KK49 :KK49: :KK49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![KK49 :KK49: :KK49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsin canım görüşmeyeliGünaydın canım![]()
Napin senoşGünaydınnn![]()
iyim canım çalışıyorum biyandan eksik kalan alınacakları listeliyorum bu arada perşembe gidicez bebiskoyla randevuyaNapin senoş
Ooo çallışıyormusun hala maşaallahh sana kuzuiyim canım çalışıyorum biyandan eksik kalan alınacakları listeliyorum bu arada perşembe gidicez bebiskoyla randevuya
Sen nasılsın napıyorsun
Benimde öyleydi öne aldiOoo çallışıyormusun hala maşaallahh sana kuzu
Bende napayim kahvaltı etcem birazdan üşeniyorumm
Bende haftaya perşembe gidicem allahın izniylee
ben 25. haftada felan yaptırmıştım canım. 28 sonrası yapılıyormu bilmiyorum gec olmazmı sonrası kiSelam aleyküm hanımlar şeker yüklemesi yaptınız mı kaçıncı haftada yapıyor yani en son kaç haftaya kadar yapıyorlar gitcem gitcem dedim birturlu olmadi şimdi orucluyim diye beklemek istiyorum internette 28 hafta diyor ama yinede emin olamadım ilerleyen haftalarda yapiliyormu bilgisi olan varmi
Anladım canım cevabın için sağol öyle yapıyım en iyisiben 25. haftada felan yaptırmıştım canım. 28 sonrası yapılıyormu bilmiyorum gec olmazmı sonrası kisağlık oçağını veya dr. arayıp sor istersen
Öyle tabi ki canım hiç birimizin garantisi yok.. ıspanak iyidir tüketmeye çalışıyorum bende hafta da birTamam inşallah
Olsa da yapacak bir şey yok zaten ama işte canım sıkılıyor ister istemez yoksa herşeyi normal olup tüm kontrollerde doğumdan sonra ortaya çıkan çok insan da var rabbim diledikten sonra önüne geçilmiyor işte
Ispanağı duymamıştım hiç güzel oldu
Konuşayım artık biraz eşşek kadar oldu haklısın![]()
GünoooGüüüünnnnaaaayyyydddddıııınnnnnnn![]()
Aleyküm selam canım ben 24. Haftada yaptırmıştım ama sanki 26. Haftaya kadar oluyo diye biliyorumSelam aleyküm hanımlar şeker yüklemesi yaptınız mı kaçıncı haftada yapıyor yani en son kaç haftaya kadar yapıyorlar gitcem gitcem dedim birturlu olmadi şimdi orucluyim diye beklemek istiyorum internette 28 hafta diyor ama yinede emin olamadım ilerleyen haftalarda yapiliyormu bilgisi olan varmi
İnternet baktım 24 ile 28 haftada yapılıyor diyor bir umut belki burda daha ilerleyen haftalarda yapan olmuştur diye sordumAleyküm selam canım ben 24. Haftada yaptırmıştım ama sanki 26. Haftaya kadar oluyo diye biliyorum
Nasılsin canım görüşmeyeli![]()
Anladımm kuzumm kendini yormaBenimde öyleydi öne aldi
37. haftada izine cıkıcam kısmetse ozamana kdr çalışmaya devam
Napiinn looooGünooo![]()