Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geldiiim anca geldim bugun temizlik vardi bende sonunda evi temizlettm ramazan öncesi, bi abla geldi o yapti temizligi ama git gel dön dolas yoruldum yine, neyse bitti coo sukur, suan uyuyakalmak uzereyim nerdeyse, ama direniyorum uyumiciiim
Haziriiiz bekliyoruz, ben sutle degil de sutlu kahveyle katilabilirim kabul dimi
yok canım bence hiç boşuna almamışsın bugün bende denedim dışardan kaba duruyor ama emzirme sütyeninin içinde felan gayet kulanışlı olur. bi taraftan emzirirken diğer memeden akan sütü toplar hem yara oluşumunuda önlüyormuş galiba
Öyleymiş çiçemm de ben evde bigünüm sütyenle gezdiğim yok annemler olursa tabii giyerim sütyen diyelim süt birikti o biriken süte biberonamı koyucaz dursa bozulmazmı
Evettt o arada banada oluyorr ikisi birden bugün sabah oldu
Karnın büyüdü belirginleşti demekki daha iyi hissetmeye başladın ben hergün hissediyorum yaa
Geldiiim anca geldim bugun temizlik vardi bende sonunda evi temizlettm ramazan öncesi, bi abla geldi o yapti temizligi ama git gel dön dolas yoruldum yine, neyse bitti coo sukur, suan uyuyakalmak uzereyim nerdeyse, ama direniyorum uyumiciiim
Haziriiiz bekliyoruz, ben sutle degil de sutlu kahveyle katilabilirim kabul dimi
Öyleymiş çiçemm de ben evde bigünüm sütyenle gezdiğim yok annemler olursa tabii giyerim sütyen diyelim süt birikti o biriken süte biberonamı koyucaz dursa bozulmazmı