Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olsunn oda güzell kuzumm süt beni kahvaltıdan sonra 4 saat tok tutuyo zaten yaa buyüzden çay içsem hemen acıkıyorum kahvaltıdan sonra oyüzden içmiyorumm
Kız ciddimiii senin başladımı benim arkadaşım hiç şişmemiş ödem hiç olmamış tuz ve aburcuburları hiç yememiş ama sezaryen oldu sezaryenden sonra ödem toplamış herkesin vücut bünyesi çok farklıymış ya
Kız ciddimiii senin başladımı benim arkadaşım hiç şişmemiş ödem hiç olmamış tuz ve aburcuburları hiç yememiş ama sezaryen oldu sezaryenden sonra ödem toplamış herkesin vücut bünyesi çok farklıymış ya
Elma tok tutar derler bide yok anacım. Ben öyle normalde elma yiyen birisi değilimdir. Ama hamilelikte hele ki ilk trimesterda ne elma yedim öyle
Tatlı şeyler yiyesim geliyor hep bunu hissi durdurabilen var mı acep
MC06JouM-Murphy
benim de ayağım ve bacağım da ödem oluşmaya başladı ellerim de ve yüzümde hiç yok ama
Kızımda doğum yapacağım gün ayağım nasıl şişmişti var yaa hatta resmini çekmiştim 3 saat sonra suyum geldi doğuma gittim
Simdi diyorum acaba doğum yapacaktım da ondan mı şişti öyle