Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En başından beri doktorum benden zaten hiç umudu yoktu. Prof hayatım da ben böyle vaka görmedim dedi. Mucize olarak görüyor beni. O yüzden hep bir hedef koyuyoruz kendimize 28 görürsek iyi diyodu şimdi 32 olursa bizim için çok iyi diyor. Ama iyiyim ümitsizlik bize göre değil Allahın izniyle sağlıkla hepimiz kucağımıza alacağız,
Aynen öyle alacağız inşallah sağlıkla
28 i gördügunuz gibi 40 i görürseniz profa da ümit olur çok farklı bı vakası olur anlatır artık diğer hastalara
Sen canını sıkma hiç rahatına bak
Aynen öyle alacağız inşallah sağlıkla
28 i gördügunuz gibi 40 i görürseniz profa da ümit olur çok farklı bı vakası olur anlatır artık diğer hastalara
Sen canını sıkma hiç rahatına bak
Oyyy napemm kuzumm yaaa köşe koltuk var çocuk odasında içini biraz boşalttım düzelttimm kızçeye nevresim birşeyler için yer açtım neolur neolmaz diye kıyafetleri attım makineye yarın şifon temizlenirr koyarım içine kurudumu
Ben bi tane aldım, bi tane de hediye geldi. İlk 1 aydan sonra kullanmak faydalıymış tabi tercih meselesi ama bebek kendini daha kolay sakinleştirebiliyormuş emzikle ben bu yüzden hazır ettim.
Oyyy napemm kuzumm yaaa köşe kolduk var çocuk odasında içini biraz boşalttım düzelttimm kızçeye nevresim birşeyler için yer açtım neolur neolmaz diye kıyafetleri attım makineye yarın şifon temizlenirr koyarım içine kurudumu
Oyyy napemm kuzumm yaaa köşe kolduk var çocuk odasında içini biraz boşalttım düzelttimm kızçeye nevresim birşeyler için yer açtım neolur neolmaz diye kıyafetleri attım makineye yarın şifon temizlenirr koyarım içine kurudumu
Ben bi tane aldım, bi tane de hediye geldi. İlk 1 aydan sonra kullanmak faydalıymış tabi tercih meselesi ama bebek kendini daha kolay sakinleştirebiliyormuş emzikle ben bu yüzden hazır ettim.