- 16 Ocak 2022
- 222
- 466
- 18
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #43.141
Üfff gece boyu doğru dürüst uyuyamadım ben de burun tıkanıklıkığım yüzünden. Şuan yarı oturur pozisyonda yatiyorum hala tıkalı, şubat ayından beri böyleyim. Aramızda hamileliğinde burun tıkanıklılığı yaşayan bi benim sanırım![]()
![]()
@madammorsweetgirlcandy
Zekta1 @cgdm82
MC06 M -Murphy @Lamiyaa @diaymonds
cherry_baby @Nurhafsa
Sena_ @Sade frappe @Dreamgirls
pufimo @icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn
Amazing family @Maybelater
@Krglhly @Deryat @EddaHayaL @mutebessimm
@scblog @alas67pufimo @sempatik_kiz @lego
@turkish-americano @Aysen012 @Boncuk000
Eki Görüntüle 3031797
otururkende böyle

Canım benim 3 gündür genital bölgemin içine bıçak sokup çıkarıyorlar gibi ağrım vardı bir yandan da bebek baskı yapıyordu.Halim yoktu yürüyemiyordum dr a gitmedim.Dün geçti şükür rahatladım dedim.
Gece sabaha karşı bir ağrıyla uyandım ki yok böyle birşey.Alt taraf çatı kemiği, kuyruk sokumunun orası özellikle felaket ağrıyordu.Yarım saatte ancak geçti.Bu neydi anlamadım.Bel ağrısı da değil hiç başıma gelmedi böyle birşey.Sen tecrübelisin doktora gidecek bir durum var mı normal mi?Doktoruma ne zaman yazsam hastaneye git diyor ona sormadım o yüzden.
benimde oluyor özellikle kuyruk sokumu tarafı enfeksiyonda yok, doktor kilo aldığın için vücudun taşıyamıyor ağır geldi o baskı yapıyordur dedi ama bakalım

Kızlar listeyi düzenledim olmayanları ekledim. Başka eklenmek isteyen varsa ya da atladığım yazın bana![]()
ben ben :)
ilk çocuk
kese görme :5+2
kalp atışı : 6+5
il: edirne
beklenen doğum tarihi 17 haziran