• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Üfff gece boyu doğru dürüst uyuyamadım ben de burun tıkanıklıkığım yüzünden. Şuan yarı oturur pozisyonda yatiyorum hala tıkalı, şubat ayından beri böyleyim. Aramızda hamileliğinde burun tıkanıklılığı yaşayan bi benim sanırım 🤧

otururkende böyle 😂😂

Canım benim 3 gündür genital bölgemin içine bıçak sokup çıkarıyorlar gibi ağrım vardı bir yandan da bebek baskı yapıyordu.Halim yoktu yürüyemiyordum dr a gitmedim.Dün geçti şükür rahatladım dedim.
Gece sabaha karşı bir ağrıyla uyandım ki yok böyle birşey.Alt taraf çatı kemiği, kuyruk sokumunun orası özellikle felaket ağrıyordu.Yarım saatte ancak geçti.Bu neydi anlamadım.Bel ağrısı da değil hiç başıma gelmedi böyle birşey.Sen tecrübelisin doktora gidecek bir durum var mı normal mi?Doktoruma ne zaman yazsam hastaneye git diyor ona sormadım o yüzden.

benimde oluyor özellikle kuyruk sokumu tarafı enfeksiyonda yok, doktor kilo aldığın için vücudun taşıyamıyor ağır geldi o baskı yapıyordur dedi ama bakalım 😀

Kızlar listeyi düzenledim olmayanları ekledim. Başka eklenmek isteyen varsa ya da atladığım yazın bana🤭

ben ben :)

ilk çocuk
kese görme :5+2
kalp atışı : 6+5
il: edirne
beklenen doğum tarihi 17 haziran 😀 unutulan umarım budur :)

otururkende böyle 😂😂

benimde oluyor özellikle kuyruk sokumu tarafı enfeksiyonda yok, doktor kilo aldığın için vücudun taşıyamıyor ağır geldi o baskı yapıyordur dedi ama bakalım 😀

ilk çocuk
Hemmeeen ekliyorum 🥰

Amaaannn alll ben gittim geldim neoldu
Benim kendi doktorum baktığı gibi bakıyolarr birşey fark yok bi tetanozu oldum okadarr
Evet cokta önemli değil 😂
Bende zamanında almadığıma çok pişmanım
Şimdi hem gelmiyor
Gelsede iyice uçurdular fiyatı

Anladım cnm
Bende sayı az biraz daha al anladım başta 😀
Hala almak istiyorum ya bahanem olcak birinin al demesi 😂

İdrar testi yaptırdım hep
Ama kültür yapmamışlar
Onda neden bu kadar dirençli olduğu ortaya çıkıyormuş.
Bir kerede yapıp geçseler olmuyor işte her gittiğimde farklı bir tantana 😬

Biz niyetimizi iyi alalım
Uyacak Allah’ın izniyle 😀
Yoksa hepsi elimizde patlar 😂
İnş öyle bişey olmaz yoksa karaborsaci gibi bez satariz🤣🤣
Teşekkür ederim şu an 3. Gündeyim biraz endişelendim ama ağır bir grip gibi şu an. Senin nasıldı.
Benim burun tıkanıklığı yapti sadece başka semptom yoktu aşilarini olmuşmuydun? doktorunla konuştun mu belki ek takviye verir beslenmene cok dikkat et bu ara ve yatak istirati yap sürekli en güzeli o bebiş icinde senin içinde endişelenme allahın izniyle hic bişey olmaz antikorlu doğar 🥰 2 güne cok daha hafiflemiş olur 🙏🏻

otururkende böyle 😂😂

ilk çocuk
Oturken çok değilde benim sırt üstüyken oluyo

Canım benim 3 gündür genital bölgemin içine bıçak sokup çıkarıyorlar gibi ağrım vardı bir yandan da bebek baskı yapıyordu.Halim yoktu yürüyemiyordum dr a gitmedim.Dün geçti şükür rahatladım dedim.
Gece sabaha karşı bir ağrıyla uyandım ki yok böyle birşey.Alt taraf çatı kemiği, kuyruk sokumunun orası özellikle felaket ağrıyordu.Yarım saatte ancak geçti.Bu neydi anlamadım.Bel ağrısı da değil hiç başıma gelmedi böyle birşey.Sen tecrübelisin doktora gidecek bir durum var mı normal mi?Doktoruma ne zaman yazsam hastaneye git diyor ona sormadım o yüzden.
Valla canım bu haftalarda her şey olabilir bu yüzden doktorlar hastaneye gidilmesi taraftarı. 3 gün boyunca benim de kuyruk sokumu ağrım vardı hatta büyük tuvaletimi bile yapamıyordum ağrıdan geçti çok şükür. Şu an nasılsın? Hastaneye kolay ulaşım saglayabiliyorsan bir git görün derim,ihmal etme.

Valla canım bu haftalarda her şey olabilir bu yüzden doktorlar hastaneye gidilmesi taraftarı. 3 gün boyunca benim de kuyruk sokumu ağrım vardı hatta büyük tuvaletimi bile yapamıyordum ağrıdan geçti çok şükür. Şu an nasılsın? Hastaneye kolay ulaşım saglayabiliyorsan bir git görün derim,ihmal etme.
Kuzum ayaga kalkınca yürümekte zorlanıyorum yine...affedersin özel bölgemi tutarak yürüyorum.çatı kemiği agrısı hafifledi...

Back