Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Teşekkürler öneri icin ama bu tarz pek bilinmeyen ürünleri tercih etmiyorum özellikle bebek icin

Makarnada yapmaz gerçi çok salçalı ve acılıysa yakarr hee kızzz iyikide odayı güzel süpürüp sildik dün bugün aradılar yarın gelceklerr

Acı kattım üzerine ondan olabilir. Biz hala büyük eşyaları alamadık. Kıyafetler ıvır zıvırlar poşette duruyor öyle :)

Reactions: Jou
Bende hala kıyafet ler almadım hiçbirşey alamadım kociş diyo önce oda eeiii dedim

Mantıklı aslında en son topluca kıyafetlerini alırsınız bir günlük iş nasıl olsa. Bizimde sıkıntılar olmasaydı bizde öyle düşünüyorduk

Mantıklı aslında en son topluca kıyafetlerini alırsınız bir günlük iş nasıl olsa. Bizimde sıkıntılar olmasaydı bizde öyle düşünüyorduk
Evettt kuzumm ya herşeyde var bi hayırrr ya bayramdan sonra 2 hafta izne çıkamıyormuş buyüzden biz şiniden hallettikk ve kıyafet işi bayramda alcazz istanbula gidince yolum epeyy yorucu olcakk

Evettt kuzumm ya herşeyde var bi hayırrr ya bayramdan sonra 2 hafta izne çıkamıyormuş buyüzden biz şiniden hallettikk ve kıyafet işi bayramda alcazz istanbula gidince yolum epeyy yorucu olcakk

En güzel bayram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…