• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Eşim diyo normall ben araştırdım diyo daha geçen pazartesi gittim hersey iyiydi yanii korkulcak birşey yok ya
Evet canım zaman zaman olabılıyormus böyle hareketleri hissettiğin surece korkma masallah büyüdüler artık alanlarıda daralıyor yavaş yavaş azalabilir hareketleri
Yine aynı tarihte randevumuz hep ayni gidiyoruz 🤣🤣 bebelerde aynı anda gelirse şaşirmicam 🤣🤣
Zeytinyağı kullanıyorum ben canım.Doktor da öyle demişti.40 ı çıkana dek bişey sürmedim ben çünkü göbeği iyileşmemişti.
O halde bende sımdıden stoklamıyım losyonunu yağını falan bebişe göre ilerlenicek bi durum sanırım çok teşekkürler canım

Ya evet burdan bir arkadaş premayı ve bu ürün markasını söylemişti. Bende takipteyim. Ama bazı şikayetlerde rahiki ile ilgili çok ilgisiz ve üslüp olarak sıkıntılı konuşuyorlar vs yazmışlar o biraz kafamı kurcaladı.
O olayı da biliyorum araştırdım kadın bi şekilde bilenmiş mi ne olmuş anlamadım. Israrla ürünlerden memnun kaldığını ama üslup kötü olduğunu söylüyor. Anlamadım derdi ne
Sen hangi şampuanı kullanacaksın saç ve vücut için canım?
Ben bunları aldım canım. En sağdaki vücut losyonu. Sabun yerine vücudunu bununla yıkayacağım 🤗 Şampuan aslında bebekler için vardı ama ben kendime de kullanırım diye keratinli aldım bi de saç kremi Onları kullanıyorum.
20220321_160221.webp

Bende araştırıyorum sürekli ama mustela diğer markalara göre yine de daha doğal kalıyor içeriği değişmiş deniliyor ama kötü yorum pek görmedim ve yerine koyabileceğimiz bakım ürünleri tamamen organik olacaksa onlarda nereden baksan 300 liradan kremleri başlıyor.
Sende tecrübeli anne olarak genel olarak memnunsun musteladan sanırım
bende almayı düşünüyorum 1 haftadır araştırıyorum
Pişik kremi 50₺ canım Rahiki Mahtum da
Ama tabii Siz bilirsiniz karar sizin
Ben sadece tavsiye ediyorum 🤗😊😉
Kızlarr yaaa pek hareket yok bizimkinin bi sabah vurdu gitti evham yapmaya başladım şinii 😪 3gundür doğru düzgün hissedemiyorum artık
Sabah vurdu gitti az once size yazdıktan 5 dk sonra vurdu biraz sırt üstü yattımm bide ara ara soluma toparlanıyordu ondan şey etmiyordum amaa özledimde yani korktumm
Rahat etti mi için kuzum
Kıyamam
Bende olsam bende tedirgin olurdum valla
Oh neyse ki oynamış çok şükür

Ay kızlar gece rüyamda ne gördüm 😲😲😲
Şu anki haftadayız yine
Bebiş kendiliğinden çıkıveriyor hani böyle su gibi deriz ya aynen öyle
Sonra bi bakıyorum bütün dişleri fazlasıyla çıkmış ağzı diş dolu 😱😱😱
İçeri gidiyor oturup sohbet ediyor insanlarla
Ay bi tarafım mi açık kalmış acaba 😂😂😂
Korkunçtu

+10 kilo ile devam🙈😂
Grubun rekoru bizde mi bende +10 +11 civarindayim, ay cok mu aldik biz ya 😱😱 göbegim de buyuk benim baya 🤰🏼
Şu anki haftadayız yine
Korkunçtu
Bu haftalarda boyle garip garip ruyalar gormek normalmis uygulamanin birinde yaziyodu hatirlayamadim simdi 😅😅

Şu anki haftadayız yine
Korkunçtu
Hayır olsun inşallah 🤭

Grubun rekoru bizde mi bende +10 +11 civarindayim, ay cok mu aldik biz ya 😱😱 göbegim de buyuk benim baya 🤰🏼

Bu haftalarda boyle garip garip ruyalar gormek normalmis uygulamanin birinde yaziyodu hatirlayamadim simdi 😅😅
Valla geçen gün eve geldim aynada bakıyordum karnım kocaman gözüktü bi anda büyüdü yine diyorum eşime 🤭

Şu an eczacıya o kadar sinir oldum anlatamam ya tanıdık bir de. Özellikle doktora bi magnezyum yazdırdım. Bir de demir ilacım şimdiki olanı istedim diğeri bulantı yapmıştı. Demiri gördüm dedim ki ben maltofer yazcaktı dur bakıyım dedi bunu yazmış dedi 2 kutu verdi. Arabaya bindik eşime dedim ben magnezyumu hap istedim bu yine toz şeklinde magnorm bir de. İlaç reçetesine ulaşamadım o ara. Eşim gitti değiştirdi. O ara reçeteyi buldum demir ilacını da maltofer yazmış doktor ama bu ferrum mu ne verdi ısrarla bunu yazmış diye. Çok sinir oldum

Evet canım zaman zaman olabılıyormus böyle hareketleri hissettiğin surece korkma masallah büyüdüler artık alanlarıda daralıyor yavaş yavaş azalabilir hareketleri

Yine aynı tarihte randevumuz hep ayni gidiyoruz 🤣🤣 bebelerde aynı anda gelirse şaşirmicam 🤣🤣

O halde bende sımdıden stoklamıyım losyonunu yağını falan bebişe göre ilerlenicek bi durum sanırım çok teşekkürler canım
Öylee vallahaa kuzummmm 🥲

O olayı da biliyorum araştırdım kadın bi şekilde bilenmiş mi ne olmuş anlamadım. Israrla ürünlerden memnun kaldığını ama üslup kötü olduğunu söylüyor. Anlamadım derdi ne

Ben bunları aldım canım. En sağdaki vücut losyonu. Sabun yerine vücudunu bununla yıkayacağım 🤗 Şampuan aslında bebekler için vardı ama ben kendime de kullanırım diye keratinli aldım bi de saç kremi Onları kullanıyorum.
Eki Görüntüle 3030887

Pişik kremi 50₺ canım Rahiki Mahtum da
Ama tabii Siz bilirsiniz karar sizin
Ben sadece tavsiye ediyorum 🤗😊😉

Rahat etti mi için kuzum
Kıyamam
Bende olsam bende tedirgin olurdum valla
Oh neyse ki oynamış çok şükür
Hahahaha aynenn sıpaaa korkutmaya bayılıyorrr çünkü😀😀😀😀

Şu an eczacıya o kadar sinir oldum anlatamam ya tanıdık bir de. Özellikle doktora bi magnezyum yazdırdım. Bir de demir ilacım şimdiki olanı istedim diğeri bulantı yapmıştı. Demiri gördüm dedim ki ben maltofer yazcaktı dur bakıyım dedi bunu yazmış dedi 2 kutu verdi. Arabaya bindik eşime dedim ben magnezyumu hap istedim bu yine toz şeklinde magnorm bir de. İlaç reçetesine ulaşamadım o ara. Eşim gitti değiştirdi. O ara reçeteyi buldum demir ilacını da maltofer yazmış doktor ama bu ferrum mu ne verdi ısrarla bunu yazmış diye. Çok sinir oldum
Resmen elinde yok diye olanı vermeye çalışmış sana zaten ne varsa bu tanıdıklardan geliyor ya🤦‍♀️

Evett bebişimm ben o zaman 33 haftalık olmuş oluyorumm 🥲 oofff vallahii geldi doğum yaaa
Ne yaşlanması beeeee daha çocuk 18 yaşına gelmedi 😀 gezcen tozcan onla 😍😍

Ay bende 34 haftalık olacağım 🤗 inş göreceğiz o günleri de :KK73:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Yazılan neyse onu şey yaptı işteee neyseki hallettin kuzu

Back