- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #42.761
Çok sağol. seninde bu haftalarda mi vardı.Bende de oldu canım.İğneyi yaptır sen.Ciddi birşey olsa dr söylerdi zaten içini ferah tut bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol. seninde bu haftalarda mi vardı.Bende de oldu canım.İğneyi yaptır sen.Ciddi birşey olsa dr söylerdi zaten içini ferah tut bence.
Evet başalrda da o zamanlarda da olmuştu içte kanama. Lekelenme görünce zaten dr direk iğne yaptır diyordu.Çok sağol. seninde bu haftalarda mi vardı.
Evet canım zaman zaman olabılıyormus böyle hareketleri hissettiğin surece korkma masallah büyüdüler artık alanlarıda daralıyor yavaş yavaş azalabilir hareketleriEşim diyo normall ben araştırdım diyo daha geçen pazartesi gittim hersey iyiydi yanii korkulcak birşey yok ya
Yine aynı tarihte randevumuz hep ayni gidiyoruz14nisan![]()
O halde bende sımdıden stoklamıyım losyonunu yağını falan bebişe göre ilerlenicek bi durum sanırım çok teşekkürler canımZeytinyağı kullanıyorum ben canım.Doktor da öyle demişti.40 ı çıkana dek bişey sürmedim ben çünkü göbeği iyileşmemişti.
O olayı da biliyorum araştırdım kadın bi şekilde bilenmiş mi ne olmuş anlamadım. Israrla ürünlerden memnun kaldığını ama üslup kötü olduğunu söylüyor. Anlamadım derdi neYa evet burdan bir arkadaş premayı ve bu ürün markasını söylemişti. Bende takipteyim. Ama bazı şikayetlerde rahiki ile ilgili çok ilgisiz ve üslüp olarak sıkıntılı konuşuyorlar vs yazmışlar o biraz kafamı kurcaladı.
Ben bunları aldım canım. En sağdaki vücut losyonu. Sabun yerine vücudunu bununla yıkayacağımSen hangi şampuanı kullanacaksın saç ve vücut için canım?
Pişik kremi 50₺ canım Rahiki Mahtum daBende araştırıyorum sürekli ama mustela diğer markalara göre yine de daha doğal kalıyor içeriği değişmiş deniliyor ama kötü yorum pek görmedim ve yerine koyabileceğimiz bakım ürünleri tamamen organik olacaksa onlarda nereden baksan 300 liradan kremleri başlıyor.
Sende tecrübeli anne olarak genel olarak memnunsun musteladan sanırım
bende almayı düşünüyorum 1 haftadır araştırıyorum
Kızlarr yaaa pek hareket yok bizimkinin bi sabah vurdu gitti evham yapmaya başladım şinii3gundür doğru düzgün hissedemiyorum artık
Rahat etti mi için kuzumSabah vurdu gitti az once size yazdıktan 5 dk sonra vurdu biraz sırt üstü yattımm bide ara ara soluma toparlanıyordu ondan şey etmiyordum amaa özledimde yani korktumm
Grubun rekoru bizde mi bende +10 +11 civarindayim, ay cok mu aldik biz ya+10 kilo ile devam![]()
Bu haftalarda boyle garip garip ruyalar gormek normalmis uygulamanin birinde yaziyodu hatirlayamadim simdiAy kızlar gece rüyamda ne gördüm
Şu anki haftadayız yine
Bebiş kendiliğinden çıkıveriyor hani böyle su gibi deriz ya aynen öyle
Sonra bi bakıyorum bütün dişleri fazlasıyla çıkmış ağzı diş dolu
İçeri gidiyor oturup sohbet ediyor insanlarla
Ay bi tarafım mi açık kalmış acaba
Korkunçtu
Hayır olsun inşallahAy kızlar gece rüyamda ne gördüm
Şu anki haftadayız yine
Bebiş kendiliğinden çıkıveriyor hani böyle su gibi deriz ya aynen öyle
Sonra bi bakıyorum bütün dişleri fazlasıyla çıkmış ağzı diş dolu
İçeri gidiyor oturup sohbet ediyor insanlarla
Ay bi tarafım mi açık kalmış acaba
Korkunçtu
Valla geçen gün eve geldim aynada bakıyordum karnım kocaman gözüktü bi anda büyüdü yine diyorum eşimeGrubun rekoru bizde mi bende +10 +11 civarindayim, ay cok mu aldik biz yagöbegim de buyuk benim baya
Bu haftalarda boyle garip garip ruyalar gormek normalmis uygulamanin birinde yaziyodu hatirlayamadim simdi![]()
Evett bebişimm ben o zaman 33 haftalık olmuş oluyorummEvet yaşlanıyorum14 nisandan sonra ozaman kontrollerin artık daha sık olur
Öylee vallahaa kuzummmmEvet canım zaman zaman olabılıyormus böyle hareketleri hissettiğin surece korkma masallah büyüdüler artık alanlarıda daralıyor yavaş yavaş azalabilir hareketleri
Yine aynı tarihte randevumuz hep ayni gidiyoruzbebelerde aynı anda gelirse şaşirmicam
O halde bende sımdıden stoklamıyım losyonunu yağını falan bebişe göre ilerlenicek bi durum sanırım çok teşekkürler canım
Hahahaha aynenn sıpaaa korkutmaya bayılıyorrr çünküO olayı da biliyorum araştırdım kadın bi şekilde bilenmiş mi ne olmuş anlamadım. Israrla ürünlerden memnun kaldığını ama üslup kötü olduğunu söylüyor. Anlamadım derdi ne
Ben bunları aldım canım. En sağdaki vücut losyonu. Sabun yerine vücudunu bununla yıkayacağımŞampuan aslında bebekler için vardı ama ben kendime de kullanırım diye keratinli aldım bi de saç kremi Onları kullanıyorum.
Eki Görüntüle 3030887
Pişik kremi 50₺ canım Rahiki Mahtum da
Ama tabii Siz bilirsiniz karar sizin
Ben sadece tavsiye ediyorum
Rahat etti mi için kuzum
Kıyamam
Bende olsam bende tedirgin olurdum valla
Oh neyse ki oynamış çok şükür
doğumdan sonra birbirimize moral vere vere gidecek inşallah bu kilolar+10 kilo ile devam![]()
Resmen elinde yok diye olanı vermeye çalışmış sana zaten ne varsa bu tanıdıklardan geliyor yaŞu an eczacıya o kadar sinir oldum anlatamam ya tanıdık bir de. Özellikle doktora bi magnezyum yazdırdım. Bir de demir ilacım şimdiki olanı istedim diğeri bulantı yapmıştı. Demiri gördüm dedim ki ben maltofer yazcaktı dur bakıyım dedi bunu yazmış dedi 2 kutu verdi. Arabaya bindik eşime dedim ben magnezyumu hap istedim bu yine toz şeklinde magnorm bir de. İlaç reçetesine ulaşamadım o ara. Eşim gitti değiştirdi. O ara reçeteyi buldum demir ilacını da maltofer yazmış doktor ama bu ferrum mu ne verdi ısrarla bunu yazmış diye. Çok sinir oldum
Evett bebişimm ben o zaman 33 haftalık olmuş oluyorummoofff vallahii geldi doğum yaaa
Ne yaşlanması beeeee daha çocuk 18 yaşına gelmedigezcen tozcan onla
![]()
Heee kızzz napıyosun bakemmAy bende 34 haftalık olacağıminş göreceğiz o günleri de
![]()
Yazılan neyse onu şey yaptı işteee neyseki hallettin kuzuŞu an eczacıya o kadar sinir oldum anlatamam ya tanıdık bir de. Özellikle doktora bi magnezyum yazdırdım. Bir de demir ilacım şimdiki olanı istedim diğeri bulantı yapmıştı. Demiri gördüm dedim ki ben maltofer yazcaktı dur bakıyım dedi bunu yazmış dedi 2 kutu verdi. Arabaya bindik eşime dedim ben magnezyumu hap istedim bu yine toz şeklinde magnorm bir de. İlaç reçetesine ulaşamadım o ara. Eşim gitti değiştirdi. O ara reçeteyi buldum demir ilacını da maltofer yazmış doktor ama bu ferrum mu ne verdi ısrarla bunu yazmış diye. Çok sinir oldum