Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244

Dimi ama ver gazı ver çoşkuyu :))

Aynen anlamıyorlar. Elini karnıma götürüyorum aa tekme atıyor diyor sonra çekiyor hemen elini, yaw benim elim karnımdan ayrılmıyor sen neden heyecanlı değilsin benim gibi dedim. Biz sonuca odaklıyız kucağıma alacağım zaten ozaman hissetmek isterim dedi :)

Ya adanalı olarak acıdan hala vazgeçmiş değilim. Yanıbaşımda mutlaka annemin yaptığı en acısından pul biber mutlaka olur yemek geldiği an üzerine boca ederim. Sonra midem cayır cayır yanar ama yinede vazgeçemiyorum. Bebek doğduğunda ordan bi acılı süt diyormuş :)) sizin vazgeçemediğiniz bişi var mı

Aynı aynı kuzumm benimkide birara hissetti yakaladık amaa daha şey etmedi şimdi anlayamıyorr annemde öyle diyor bazı adamlar kucaginda hisseder sen karnında hissediyorsun herşeyini diye
Dunden beri hareketi yok bizim sıpanınn pek bi uykucu

Benimde uyandığımda beri yok uyuyorlar herhalde

Reactions: Jou
Aayyy resmen aynıyızz yaaa benimde yemeklerim acılı olur mutlaka eşimde öyle acısız yemek yemek tad olmuyo

Bu ne lazımcılar
Tez vakitte sorsalar artık ya

İş işten geçtikten sonra soruyorlar eksik kalmıyor

Bende sırf bu yüzden ateş ölçer almadım
Fiyat katlanarak arttı

Kadınlar hamile kalınca anne olur
Babalar bebek doğunca baba olurmuş.
Bizim şuan hissettiklerimizi onlar bebek doğunca anca hissedecekler

Benimki de öyle elini zorla karnıma götürüyorum
Ama o korkuyor bence
Bebek attığı gibi elini hızla bir geri çekişi var görmeniz lazım

Ben karnıma dokununcada aynı tepkiyi veriyor. Direk “Elini Çek rahatsız etme çocuğu”
Azıcık ayaklarımı toplayarak oturmaya çalışayım
“Hemen sıkıştırma çocuğu” diyor
Ben normal oturana kadar da bana bakıyor

Demek hep aynı sanırım, arada istisnalar var çokta az olsa :) ayaklarımı bende önceden toplamaya korkardım ya şimdi yeni yeni toplamaya başladım

Evetttt aynenn kocamda öylee tepki veriyo uyansın diye karnımı oynatıyorumm bırak kızı uyusun diyo

Bu ne lazımcılar
Tez vakitte sorsalar artık ya

İş işten geçtikten sonra soruyorlar eksik kalmıyor

Bende sırf bu yüzden ateş ölçer almadım
Fiyat katlanarak arttı
Hahah aynen ya k.validemler kafalarına göre internetten bir sürü kıyafet alışverişi yapmışlar bebek için. Aklımdan direkt trendyoldan favladığım ürünleri alsalardı keşke de hora geçseydi diye düşündüm sırf zam fln gelir diye az önce internetten bebek beşik yanı ve hastane çantası içi için organizerlerden satın aldım. Önceden ucuzlasın öyle alırız diye beklerken şimdi zamlanmadan alalım bari telaşına düştük. Kafaya göre hediyelik almak yerine elzem ihtiyaçlar içerisinden hediye almaları şu dönemde bizler için çok çok iyi olur. Bu arada ateş ölçeri ben de paslanacaklar (soranlara aldırılacaklar) listesinde tutuyorum

Uyuyunca çok güzel uyumuşum ama kötü bir geceydi. Benim olmadı ya. Bi başlarda olur gibi oldu hava makinesi açıyordum onda da iyi geliyordu

Dün biraz kaçırdım yeğenimin doğum günü vardı. Ay çok felaket bir geceydi hiç bu kadar çok ve uzun sürmemişti

Biraz kaçırdığın anda mahvediyor zaten . Bu arada rennie hiç faydası olmuyor. En iyisi gaviscon canım bu durumda.

Benim eşimde başlarda öyleydi, meğer bebeği kıskanıyormuş arada bir bana "doğunca sen onu benden çok seversin" "ilgin hep onun üstünde olur şimdi" gibilerinden laflar ediyordu ama ben anlamamıştım olayı. Bebek tekme atıyor, elini koy dediğim zamanlarda elini 5-10 sn koyup ondan sonra tekme atmadı diyip hemen geri çekiyordu. Hatta çok alınmıştım insan gerekiyosa yrm saat eli orda bekler hiç mi hevesin yok diye gücüme gitmişti. Sonra sonra kafamda parçaları birleştirince anladım durumu. Bi gün dizimde yatarken tatlı bi sekilde sen bebegi mi kıskanıyorsun dedim o da elinde telefonla hiç istifini bozmadan kafasını salladı, sonra bi kaç bi konuşma fln yaptım ama düzelmedi. Artık kendiliginden geliyo karnımı öpüyor konuşuyor fln. Geçen gün "hayırdır bebeğin üzerine düşmeye başladın" diyince o da "geçen sırtıma tekme attığından beri daha yakın hissediyorum" kendimi dedi. Geçen yatakta yatarken eşime arkadan sarıldığım esnada bebek eşimin sırtını tekmelemişti o hareketi hissetmesi onda babalık duygularını harekete geçirmiş olsa gerek. Geçen de yine azını göbeğime dayadığı esnada bebek hareket edince "aa bak artık sesini tanıyor, sana tepki veriyor" diye eyledim kendisini sevindi. Halbuki bebek ondan önce zaten kıpırdamaya başlamıştı sizinkilerde de öyle bir durumdan kaynaklı çekimserlik olabilir, altını bi yoklamak lazim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…