- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #42.501
Yaniiitekbaşımıza etmedik sonuçta bitek benmi bakcam de sen alıştırma yap tekbaşıma etmedim dersin babalığını sende yapıcaksın dersin yani kuzu aç ağzuni beeebak hamilesin birşey diyrmiyo tam bu fırsattt
Heeehhh öylee etcennDimi ama ver gazı ver çoşkuyu :))
Heeehhh öylee etcenn
Ben benimkinede diyorum seninde kızınn tekbaşımamı büyütücem dedim doğurana kadar konuşuyorumamaa onlar şimdi babalık hissini anlayamıyodur kucağına alsınlar bakk duygulanacaklar
Aynı aynı kuzumm benimkide birara hissetti yakaladık amaa daha şey etmedi şimdi anlayamıyorr annemde öyle diyor bazı adamlar kucaginda hisseder sen karnında hissediyorsun herşeyini diyeAynen anlamıyorlar. Elini karnıma götürüyorum aa tekme atıyor diyor sonra çekiyor hemen elini, yaw benim elim karnımdan ayrılmıyor sen neden heyecanlı değilsin benim gibi dedim. Biz sonuca odaklıyız kucağıma alacağım zaten ozaman hissetmek isterim dedi :)
Aynı aynı kuzumm benimkide birara hissetti yakaladık amaa daha şey etmedi şimdi anlayamıyorr annemde öyle diyor bazı adamlar kucaginda hisseder sen karnında hissediyorsun herşeyini diye
Dunden beri hareketi yok bizim sıpanınn pek bi uykucu
Benimde dünden beri pek yok cok hareketliydm dün sanırım ondanBenimde uyandığımda beri yok uyuyorlar herhalde
Aayyy resmen aynıyızz yaaa benimde yemeklerim acılı olur mutlaka eşimde öyle acısız yemek yemek tad olmuyoYa adanalı olarak acıdan hala vazgeçmiş değilim. Yanıbaşımda mutlaka annemin yaptığı en acısından pul biber mutlaka olur yemek geldiği an üzerine boca ederim. Sonra midem cayır cayır yanar ama yinede vazgeçemiyorum. Bebek doğduğunda ordan bi acılı süt diyormuş :)) sizin vazgeçemediğiniz bişi var mı
Aayyy resmen aynıyızz yaaa benimde yemeklerim acılı olur mutlaka eşimde öyle acısız yemek yemek tad olmuyo
Bu ne lazımcılarYattığım odanının peteği kapalı canım, her gün havalandırmasını da yapıyorum hatta odanın oksijeni bitiyordur belki ondan oluyordur gece yarısı bu soğuklarda cam açmayayım diye eşimle yatakları da ayırdık. Kuruluktan olsa kasımdan peri petekler yanıyor ama bende şubatta başladı bu durum. Evet nemlendiriciyi de almadım nasıl olsa bahar geliyor diye de şimdiden almayayım belki ne lazim diyen birileri olursa onlara söylerim dedim. Okyanus suyu ve breath right kullanıyorum bu arada ama öyle pek faydaları dokunmuyor. Bahar aylarında alerjim artacak o zaman hepten bu durum işimi zorlaştıracak.
Kadınlar hamile kalınca anne olurAynen anlamıyorlar. Elini karnıma götürüyorum aa tekme atıyor diyor sonra çekiyor hemen elini, yaw benim elim karnımdan ayrılmıyor sen neden heyecanlı değilsin benim gibi dedim. Biz sonuca odaklıyız kucağıma alacağım zaten ozaman hissetmek isterim dedi :)
Kadınlar hamile kalınca anne olur
Babalar bebek doğunca baba olurmuş.
Bizim şuan hissettiklerimizi onlar bebek doğunca anca hissedecekler
Benimki de öyle elini zorla karnıma götürüyorum
Ama o korkuyor bence
Bebek attığı gibi elini hızla bir geri çekişi var görmeniz lazım
Ben karnıma dokununcada aynı tepkiyi veriyor. Direk “Elini Çek rahatsız etme çocuğu”
Azıcık ayaklarımı toplayarak oturmaya çalışayım
“Hemen sıkıştırma çocuğu” diyor
Ben normal oturana kadar da bana bakıyor
Evett kuzumm baharatlardan neolcakkYaaa gerçekten mi yalnız olmadığıma sevindim
Evetttt aynenn kocamda öylee tepki veriyo uyansın diye karnımı oynatıyorumm bırak kızı uyusun diyoKadınlar hamile kalınca anne olur
Ama o korkuyor bence
Ben karnıma dokununcada aynı tepkiyi veriyor. Direk “Elini Çek rahatsız etme çocuğu”
Hahah aynen ya k.validemler kafalarına göre internetten bir sürü kıyafet alışverişi yapmışlar bebek için. Aklımdan direkt trendyoldan favladığım ürünleri alsalardı keşke de hora geçseydi diye düşündümBu ne lazımcılar
Tez vakitte sorsalar artık ya
İş işten geçtikten sonra soruyorlar eksik kalmıyor
Bende sırf bu yüzden ateş ölçer almadım
Fiyat katlanarak arttı
Dün biraz kaçırdım yeğenimin doğum günü vardı. Ay çok felaket bir geceydi hiç bu kadar çok ve uzun sürmemiştioooo canım bebiş büyüdü ya ondandır.Akşamları hafif yemeyi dene.
Uyuyunca çok güzel uyumuşum ama kötü bir geceydi. Benim olmadı ya. Bi başlarda olur gibi oldu hava makinesi açıyordum onda da iyi geliyorduÜfff gece boyu doğru dürüst uyuyamadım ben de burun tıkanıklıkığım yüzünden. Şuan yarı oturur pozisyonda yatiyorum hala tıkalı, şubat ayından beri böyleyim. Aramızda hamileliğinde burun tıkanıklılığı yaşayan bi benim sanırım
Dün biraz kaçırdım yeğenimin doğum günü vardı. Ay çok felaket bir geceydi hiç bu kadar çok ve uzun sürmemişti
Benim eşimde başlarda öyleydi, meğer bebeği kıskanıyormuşKadınlar hamile kalınca anne olur
Ama o korkuyor bence
Ay bana çok iyi geliyordu dün etki etmedi resmenBiraz kaçırdığın anda mahvediyor zaten . Bu arada rennie hiç faydası olmuyor. En iyisi gaviscon canım bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?