Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bi sorunca bulamadım var mı vazgeçemediğim bir şey

Mide bulantısından çubuk kraker tırtıklıyomm. Bakkalda çubuk kraker bırakmadım yaw:) sen napıyon bakem
Çıbığını yesunlerr yavvvv bakkalda alıştı artık çıbığını almandan
Napemm bizim kızçenin odasını süpürdü eşim bende mopla temizledimm epey pislenmiş ya pek kullanmıyordum orayı herşeyi atmışım oraya
Canımız çıktı ama bi ferahladı bende ferahladım vallahiii mutfakta buzdabınin arkası cok pislendi ben ayda bir temizlerdim 7 ay oldu dokunamadım bide dolabı çekmesi var eşim evdeyken dedim onuda halledehhh dolabın içinde toz olmuş motor tarafı orayıda eşim temizledi miss oldu

Oohh mis gibi oldu desene. öyle güzel anlattın ki kalkıp temizlik yapasım geldi valla eheheh Bir ara benimde öyleydi kaybolan eşya deposu gibiydi :)

Reactions: Jou
Oohh mis gibi oldu desene. öyle güzel anlattın ki kalkıp temizlik yapasım geldi valla eheheh Bir ara benimde öyleydi kaybolan eşya deposu gibiydi :)
Hahahaha oyyyy canımm hele sen güzelce bebeğin gelişiminden sonra doğurda temizlik işi kolayy ben seni gaza getiririmm
Anneler oturmazzz derler 40 ı bitirehh

Hahahaha oyyyy canımm hele sen güzelce bebeğin gelişiminden sonra doğurda temizlik işi kolayy ben seni gaza getiririmm
Anneler oturmazzz derler 40 ı bitirehh

Oturmayalım koşalım miniklerin arkasından valla bu kadar yatmadan sonra gazsız çalışırım ben :)

Reactions: Jou
Genellikle mayalı şeyler dokunuyor sanırım hamur işinden oldu kuzu
Evettt bakk o olmuşturr bende 2gün önce esime poğaça ettimm yerken çok güzeldii 2tane yemiştim ama 15 dk sonra midemi mahvetti benimm iyiki fazla yememişim ama genede pek geçmedi epeyy benide kötü etmişti hamurişler iyi gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…