- 17 Şubat 2020
- 10.723
- 28.212
- 598
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #42.481

Ayy insallah sweetim gorurum o gunleriBi bakmışsın kucağına almışsın zaman su gibi geçiyor inan ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy insallah sweetim gorurum o gunleriBi bakmışsın kucağına almışsın zaman su gibi geçiyor inan ki![]()
Alıyorum kuzum. Kahvaltıdan sonra acile gideceğim artık.Bir tane daha bebek olunca tek gidemiyorum işte karnımız da büyüdü artık.Magnezyum alıyor musun? Acaba biraz rahatlatır mı seni? Bencede git riske atma, gerekirse tek git![]()
İnşallah sağol canım.O hep var özellikle aniden kalkınca oluyor çok pis bir ağrı o da.Hmm anldim canım sen yenide git bence inşallah önemli bişey değildir bendede biraz ayakta kalınca sağ kasığımda yirtilcakmis gibi ağrı oluyor
Kadın bana çok antipatik samimiyetsiz geliyor:) Kitapları nasıl?Canım bende ilk kızımda aldığım kitaplar var tekrar okumayı düşünüyorum
Hatice Kübra tongar kitapları bide ona benzer bi kaç kitap var
Sağol canım.3 güne uzaması endişelendirdi gideceğim haber veririmMerhaba canım evet hâlâ ona devam ediyorum ve çok memnunum. Onda doğum yapanlar da çok memnun. Hatta oradaki ebe dedi ki bi daha hamile kalsam ya aysel hanımda yada nihan hanımda doğururum
Canımcım çok geçmiş olsun. Bence bekleme. Bazen açılma falan olabiliyor Allah muhafaza. Erken önlem iyidir. Haberdar et bizi lütfen
Ayy insallah sweetim gorurum o gunlerirabbim Ilk once size sonra bana nasip eder insallah
![]()
Kuzu benim miğdem çok bulandı yani hem açım ama miğdem bulandığı için yemekte istemedim mecbur yine yedim tabi ben bide hızlı yemek yiyorum onada bağladımBende tutmayı çok istiyorum inşallah tutabiliriz kötü oldum derken canım nasıl oldu anlatirmisin bende geçen gün tuttum dediğin gibi gün içinde çok iyidim hiç bişey yoktu iftardan bir yarım saat sonra baş dönmesi bayılma hissi geldi tansiyonum ölçtüm normaldi kan şekerim düşüyor çıktı bişey oldu zannedersem bende bu hafta doktora sorcam bakalım ne diycek
Ya öyle zaten insan istiyo hep bişeyler yesinBen yemesem vallaha bayılıyorum şuracıkta ramazanı tutacak gibi değilim denedim ve sürekli acıkmaya başladım yemekte okadsr sağlam yedim 2 saat sonr aacıktım![]()
Ben 10 kg aldım.Almaya da devam edicem.Olsun veririz doğumdan sonraBilmiyorum inşallah normaldir ilk kızımda son üç ayda çok hızlı aldım o yüzden bu aylarda fazla almamayı hedefliyordum
3 litreyi 2 günde zor içiyorum iftarda içsem wc den çıkamam heraldeDaha yeni soruldu bi doktora soru-cevapta böyle dedi doktor Eki Görüntüle 3029878
Valla benim de tansiyonum çok düşüyor. Sanırım tutamıycam ama yinede ilk 3 gün bi denesem mi acaba koca bi ramazan borç kalsın istemiyorum ya pof3 litreyi 2 günde zor içiyorum iftarda içsem wc den çıkamam heralde![]()
oooo canım bebiş büyüdü ya ondandır.Akşamları hafif yemeyi dene.Uzun zamandır reflü yoktu çok fenayım kızlar ya. Rennie bile işe yaramadı bu sefer. Kalktım oturuyorum hala aynı![]()
Bana da çok sıkıcı geldi ama söz konusu doğan cücel olduğu için kendimi okumak için zorlayacam biraz. Rahmetli o kitap üzerine çok titremiş hatta bi programda 15 sene de yazdığından bahsediyordu. Youtubedaki kanalında özellikle "insan insana" adlı olan kayıtlarını dinliyorum, baya faydalı bilgiler paylaşıyor. Ama mesela onu da eğer bebeğim için elimde keçe işi fln varsa onunla uğraşırken dinliyorum o şekilde daha zevkli oluyor. Oturup sırf izlemek için açtığımda ondan da sıkılıyorum.Geliştiren anne baba da o kadar övdüler bana cok sıkıcı geldi.
Üfff gece boyu doğru dürüst uyuyamadım ben de burun tıkanıklıkığım yüzünden. Şuan yarı oturur pozisyonda yatiyorum hala tıkalı, şubat ayından beri böyleyim. Aramızda hamileliğinde burun tıkanıklılığı yaşayan bi benim sanırımUzun zamandır reflü yoktu çok fenayım kızlar ya. Rennie bile işe yaramadı bu sefer. Kalktım oturuyorum hala aynı![]()
Deniz suyu yada okyanus suyu kullansan cnm tıkanıklık içinÜfff gece boyu doğru dürüst uyuyamadım ben de burun tıkanıklıkığım yüzünden. Şuan yarı oturur pozisyonda yatiyorum hala tıkalı, şubat ayından beri böyleyim. Aramızda hamileliğinde burun tıkanıklılığı yaşayan bi benim sanırım![]()
Yattığım odanının peteği kapalı canım, her gün havalandırmasını da yapıyorum hatta odanın oksijeni bitiyordur belki ondan oluyordur gece yarısı bu soğuklarda cam açmayayım diye eşimle yatakları da ayırdık. Kuruluktan olsa kasımdan peri petekler yanıyor ama bende şubatta başladı bu durum. Evet nemlendiriciyi de almadım nasıl olsa bahar geliyor diye de şimdiden almayayım belki ne lazim diyen birileri olursa onlara söylerim dedim. Okyanus suyu ve breath right kullanıyorum bu arada ama öyle pek faydaları dokunmuyor. Bahar aylarında alerjim artacak o zaman hepten bu durum işimi zorlaştıracak.Deniz suyu yada okyanus suyu kullansan cnm tıkanıklık için
Yattığın oda çok mu kuru ki ya da kalorifer falan mı var
Buhar makinesi de çok fark ediyor
Keşke hamileliğin başında alsaydın
Günaydın tuzlu su çekebilirsin burnuna biraz. Benim de tıkalı hepYattığım odanının peteği kapalı canım, her gün havalandırmasını da yapıyorum hatta odanın oksijeni bitiyordur belki ondan oluyordur gece yarısı bu soğuklarda cam açmayayım diye eşimle yatakları da ayırdık. Kuruluktan olsa kasımdan peri petekler yanıyor ama bende şubatta başladı bu durum. Evet nemlendiriciyi de almadım nasıl olsa bahar geliyor diye de şimdiden almayayım belki ne lazim diyen birileri olursa onlara söylerim dedim. Okyanus suyu ve breath right kullanıyorum bu arada ama öyle pek faydaları dokunmuyor. Bahar aylarında alerjim artacak o zaman hepten bu durum işimi zorlaştıracak.
Evettt kuzummKuzu benim miğdem çok bulandı yani hem açım ama miğdem bulandığı için yemekte istemedim mecbur yine yedim tabi ben bide hızlı yemek yiyorum onada bağladım
Ya öyle zaten insan istiyo hep bişeyler yesin
Çoçuğunuza sınır koyma 1 ve 2
Uyku (Eren Kaya)
Geliştiren anne baba (doğan cücel oğlu)
Mükemmel aile yoktur
Aldigim kitaplar bunlar 1 ve 3. Siradakiler Hariç diğer ikisini okudum. Şuan sınır koymayı okuyorum ama dediğiniz gibi zar zor günde bi kaç sayfa anca okuyabiliyorum. Ya sıkılıp bırakıyorum ya da elime aldığım gibi ağırlaşıyorum uykum geliyo :)
Ben olmadığım belli meselaa
Vallahaa bende sen gibiyim ne kitap okuyorum ne birşey benim aklım ev ve oda![]()
Etki etmiyor bana. Okaliptus yağı alıp sürmeyi deniycem bakalim işe yarar belki.Günaydın tuzlu su çekebilirsin burnuna biraz. Benim de tıkalı hep
Yaniiitekbaşımıza etmedik sonuçta bitek benmi bakcam de sen alıştırma yap tekbaşıma etmedim dersin babalığını sende yapıcaksın dersin yani kuzu aç ağzuni beeeYa belli olmaz mıeşim kızıp duruyor bana. Ama kendide okuması lazım değil mi sanki ben bir tek yetiştireceğim çocuğu
![]()