• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Dogru ya dengeli beslendikten sonra kac kilo almışım ne önemi var, ne odemim var ne bissy sadece karnım çıkmış kıyafetlerim sadece göbekten olmuyor harici degisen birsey yok vücudumda ama bosuna stres yaptırdı bana iste sağlık olsun amann🤭
Diyolar öyleee benimde doktor kilo almamı istemediii ve ben 7ayda 2buçuk kilo aldım en son gittim geçen pazartesi cok iyi dedi bugüne kadar dedi doktor herşey yolunda buyüzden şekerleme ettirmedi bana gerek duymadı benimde ödemim yok

Amaaannn kim geliyo sankii korona var benim pek gelen olmaz uzaktayım gelmesinler zaten korona olur birşey olur işin içine çıkamam sonra

Yani zaten tıp fakültesinde olacağı için oda minicik kimse gelemez. O kısmıda düşündüm neyse bakalım duruma göre hareket edeyim ozaman

• Beğen
Reactions: Jou
Diyolar öyleee benimde doktor kilo almamı istemediii ve ben 7ayda 2buçuk kilo aldım en son gittim geçen pazartesi cok iyi dedi bugüne kadar dedi doktor herşey yolunda buyüzden şekerleme ettirmedi bana
7 ayda 2 bucuk kilo maşallah istikrarlı gitmişsin canım beslenmene baya dikkat etmissin demekki😍

7 ayda 2 bucuk kilo maşallah istikrarlı gitmişsin canım beslenmene baya dikkat etmissin demekki😍
Evett canım benimm epeyy düzenli beslendim ağırlıkli protein beslendim hep hamur ve tatlı yemedim yasaktı zaten bana şekerim sınırdaydı
Oyle oyle derken yine bazen kaçamak ettim tabiiki ama genede iyi gittim düzenli besleyenlerde oldu ama kimisininde bünyeyle alakası olabiliyor mesela ben hamile kalmadan önce çokçabuk kilo alan bir insanımken hamileyken bu beni çok şaşırtmıştı hiç beklemiyodum bu halimden düşün

Evett canım benimm epeyy düzenli beslendim ağırlıkli protein beslendim hep hamur ve tatlı yemedim yasaktı zaten bana şekerim sınırdaydı
Oyle oyle derken yine bazen kaçamak ettim tabiiki ama genede iyi gittim düzenli besleyenlerde oldu ama kimisininde bünyeyle alakası olabiliyor mesela ben hamile kalmadan önce çokçabuk kilo alan bir insanımken hamileyken bu beni çok şaşırtmıştı hiç beklemiyodum bu halimden düşün
Dogumdan sonra da bu sekilde ilerlersen olduğundan dahada zayıflayabilirmissin demekki canım umarım öyle olur😍

Dogumdan sonra da bu sekilde ilerlersen olduğundan dahada zayıflayabilirmissin demekki canım umarım öyle olur😍
Ayyy inşaallahh hiç veremiyodum doğru düzgün gerçekten inşaallahh veririmm kuzum ya 😍 koşuşturmaktan vereceğimi düşünüyorumm hepimiz için oyle olcak🤩

Kızzz bu hıçkırığı nasıl anlıyorsunuz hele bana da deyin. 3.gebelik hiç hıçkırık hissetmedim ben 🤣
Yaaa kulağında hani tık tık eder yaa aşko 😂
Karnının alttarafında tık tık olurr hep o şekilde
Hissetmeyedebilirsin aslında herkes hissetmiyormuş

Oh ismine de masallah prensesin insallah sag salim kucagina alirsin kuzum 😍
Ama seker icin nasil yaptin ya etrafimdaki hersey sekermis dort gundur sekersiz yasamaya calisiyorum surundum 🤣

Oh ismine de masallah prensesin insallah sag salim kucagina alirsin kuzum 😍
Ama seker icin nasil yaptin ya etrafimdaki hersey sekermis dort gundur sekersiz yasamaya calisiyorum surundum 🤣
Oyyy sağoll kuzumm benimm canımm
Ya benim şekerle aram yok aslında oyüzden kurtardım çayımda şekersiz dir benim
Hamilelikte hep tuz ekşi istedi canım tatlı pek istemedi şekerinmi var seninde
Seninki nasıl cinsiyet bellimi 🤩

Back
X