• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ahhh aynen öyle, minikler de doğunca o küçücük pırt yüzünden perişan oluyorlar kıyamam 🥰
Ah deme öyle düşününce bile bi içim acıdı. Doğacaklar da minnacık vücutlarıyla hayat olacaklar mucize 😍 O hayatı içimizde büyütmek hareketlerini hissetmek daha da büyük bi mucize 🥰

Bence yağ bazlı bir ürünle desteklemek gerekli önemli olan üründen çok o bölgeyi nemli tutmak sanırım

Bende her gün duştan sonra vıcık vıcık yağlıyorum kendimi 😄

Canım benim ilk aylar çok tüylendi sonra durdu ama sarı oldukları için almadım açıkcası doğum sonrası dökülmezse alacağım.
Normalde ben esmerim ama çıkan tüyler sarı bende de. Çok değişik.

Ah deme öyle düşününce bile bi içim acıdı. Doğacaklar da minnacık vücutlarıyla hayat olacaklar mucize 😍 O hayatı içimizde büyütmek hareketlerini hissetmek daha da büyük bi mucize 🥰
İçi acıyor insanın ama maalesef gerçekler 🤭 Kesinlikle mucize, her anı çok kıymetli her anı çok çok keyifli 💕🥰

Son zamanlarda gaz oluyor kesinlikle. Önceleri sancı olunca ben de korktum sonra çok afedersin çıkarınca ağrı hafifleyince içim rahatladı biraz. Küçücük bi pırt ama kıvrandırıyor korkutuyor insanı 🤷‍♀️
Benim belirtiler kesinlikle bi kaç hafta ileriden gidiyor 😄😄
2 haftadır gaz sancılarım kasılmalarımı arttırıp çekilmez bi hal aldırmış durumda 😅
Neyseki farkettim de çözüm bulmaya çalışıyorum ben de 😅

Benim belirtiler kesinlikle bi kaç hafta ileriden gidiyor 😄😄
2 haftadır gaz sancılarım kasılmalarımı arttırıp çekilmez bi hal aldırmış durumda 😅
Neyseki farkettim de çözüm bulmaya çalışıyorum ben de 😅
Bulursan paylaş lütfen 😅

Bulursan paylaş lütfen 😅
Ayaklarıma bu sıcakta hala patik giyiyorum 😅
Gece ince geceliklerle yatmayı bıraktım ne olursa olsun üstümü açmamaya çalışıyorum 😅
Dün mercimek yemiştim acayip gaz yaptı mesela akşam çok sancılı kasılmalarım oldu anlaşılan gaz yapan yiyeceklerden uzak durmak lazım 🤣
Kimyon çayı gaza iyi diyorlar.
Bi de malum yürüyüş gaz çıkarmaya yardımcı oluyor 😂😂

Gece ince geceliklerle yatmayı bıraktım ne olursa olsun üstümü açmamaya çalışıyorum 😅
Dün mercimek yemiştim acayip gaz yaptı mesela akşam çok sancılı kasılmalarım oldu anlaşılan gaz yapan yiyeceklerden uzak durmak lazım 🤣
Ah evin içinde pijama sütyen hak getire. Uzun geniş tişörtle uyuyorum bi de klima önünde böyle yani başka çözüm yoksa biz tam gaz devam edeceğiz gibi duruyor 😅 Seni takdir ettim ama ben çorabı düşününce bile darlandım. Yürüyüş konusunda haklısın zaten artık düzenli yürüyüşler şart doğumu kolaylaştırmak için. Düzene oturayım onu👍🏻

Ahaha kız bugünün yemeği kuru fasulye bir de 😂

Ah evin içinde pijama sütyen hak getire. Uzun geniş tişörtle uyuyorum bi de klima önünde böyle yani başka çözüm yoksa biz tam gaz devam edeceğiz gibi duruyor 😅 Seni takdir ettim ama ben çorabı düşününce bile darlandım. Yürüyüş konusunda haklısın zaten artık düzenli yürüyüşler şart doğumu kolaylaştırmak için. Düzene oturayım onu👍🏻
Valla sıcak filan ama yapacak bi şey yok. Normal çorapların lastiği çok rahatsız etmeye başladı ödem oluşuyor sanırım. Bi de ısıtmıyor da malum. Patik giyiyorum yakmıyor da üşütmüyor da.
Benim zaten erken doğum riskim var o yüzden riske atamıyorum kasılmalarım başladı mı bazen peşpeşe cok sancılı oluyor artık iyi gelen ne varsa yapmaya çalışıyorum ☺️
Sıcak filan basıyor ama yapacak bi şey yok 😅

Ahaha kız bugünün yemeği kuru fasulye bir de 😂
Kimyonla ye 😅😅 ben mercimeği kimyonla pişirdim ona rağmen oldu 🤣

Valla sıcak filan ama yapacak bi şey yok. Normal çorapların lastiği çok rahatsız etmeye başladı ödem oluşuyor sanırım. Bi de ısıtmıyor da malum. Patik giyiyorum yakmıyor da üşütmüyor da.
Benim zaten erken doğum riskim var o yüzden riske atamıyorum kasılmalarım başladı mı bazen peşpeşe cok sancılı oluyor artık iyi gelen ne varsa yapmaya çalışıyorum ☺️
Sıcak filan basıyor ama yapacak bi şey yok 😅

Kimyonla ye 😅😅 ben mercimeği kimyonla pişirdim ona rağmen oldu 🤣
Rabbim vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 Kimyonu deneyeyim işe yararsa ne ala 😅

Canım 3 haftaya kadar da sorun yok diye biliyorum. Bikaç günden bişicik olmaz. Ölçümler de birebir olmuyor çünkü çok küçük milimlerle günü kayıyor takılma hiç. Benim de özel ve devlet arasında 1-2 gün oynuyor bazen. Düzenli takibim özelde olduğu için ona göre gidiyorum ben
Ay o zaman en temizi kendi doktorumu dinlemek bu konuda o hep ayni olcmustu 🥹
Cok sukur canim o zaman oyle boyle 29 olduk 🤩insallah su 30 haftalarida goruruz 🥹

Canım e bebegin outlet bölümünüde incele uygun helllo baby altlarından filan aldım cok güzel geldi baska syler var bi kaç parça şey bulursun.bu polar hırkalardan aldım kızıma göre kesinlikle tavsiye ederim yumuşacık
Bu polardan 2 tane ben de aldım harika bu fiyata çok iyi 😍

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-29-23-52-14-667_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2022-06-29-23-52-14-667_com.pozitron.hepsiburada.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 52
Allahın izniyle saglıklı bi seklde zaman geçicek 🤗hastaneden cıktınmı pekii
Yok daha Yarin belli olacak insallah ultrasondan sonra karar verecekler eger 25 mmden oynamadiysa evde yatis olur yoksa burdayim daha 🥹
Birde bugun cok agrim var korkuyorum insallah iyi olur

Back
X