- 29 Ekim 2021
- 1.324
- 1.062
- 83
Ah deme öyle düşününce bile bi içim acıdı. Doğacaklar da minnacık vücutlarıyla hayat olacaklar mucizeAhhh aynen öyle, minikler de doğunca o küçücük pırt yüzünden perişan oluyorlar kıyamam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah deme öyle düşününce bile bi içim acıdı. Doğacaklar da minnacık vücutlarıyla hayat olacaklar mucizeAhhh aynen öyle, minikler de doğunca o küçücük pırt yüzünden perişan oluyorlar kıyamam![]()
Evet bu sabah yürüyüşü buraya bıraktık, 1 tur yürüdük birazdan tekrar yürürüzSonra da biraz yürüyüş yaparsınız imkan olursa ne iyi gelir![]()
Normalde ben esmerim ama çıkan tüyler sarı bende de. Çok değişik.Bence yağ bazlı bir ürünle desteklemek gerekli önemli olan üründen çok o bölgeyi nemli tutmak sanırım
Bende her gün duştan sonra vıcık vıcık yağlıyorum kendimi
Canım benim ilk aylar çok tüylendi sonra durdu ama sarı oldukları için almadım açıkcası doğum sonrası dökülmezse alacağım.
Hamilelikten çıkıyorlar ya o yüzden cansızlar galibaNormalde ben esmerim ama çıkan tüyler sarı bende de. Çok değişik.
İçi acıyor insanın ama maalesef gerçeklerAh deme öyle düşününce bile bi içim acıdı. Doğacaklar da minnacık vücutlarıyla hayat olacaklar mucizeO hayatı içimizde büyütmek hareketlerini hissetmek daha da büyük bi mucize
![]()
Benim belirtiler kesinlikle bi kaç hafta ileriden gidiyorSon zamanlarda gaz oluyor kesinlikle. Önceleri sancı olunca ben de korktum sonra çok afedersin çıkarınca ağrı hafifleyince içim rahatladı biraz. Küçücük bi pırt ama kıvrandırıyor korkutuyor insanı![]()
Bulursan paylaş lütfenBenim belirtiler kesinlikle bi kaç hafta ileriden gidiyor
2 haftadır gaz sancılarım kasılmalarımı arttırıp çekilmez bi hal aldırmış durumda
Neyseki farkettim de çözüm bulmaya çalışıyorum ben de![]()
Ayaklarıma bu sıcakta hala patik giyiyorumBulursan paylaş lütfen![]()
Ah evin içinde pijama sütyen hak getire. Uzun geniş tişörtle uyuyorum bi de klima önünde böyle yani başka çözüm yoksa biz tam gaz devam edeceğiz gibi duruyorAyaklarıma bu sıcakta hala patik giyiyorum
Gece ince geceliklerle yatmayı bıraktım ne olursa olsun üstümü açmamaya çalışıyorum
Dün mercimek yemiştim acayip gaz yaptı mesela akşam çok sancılı kasılmalarım oldu anlaşılan gaz yapan yiyeceklerden uzak durmak lazım
Kimyon çayı gaza iyi diyorlar.
Bi de malum yürüyüş gaz çıkarmaya yardımcı oluyor![]()
Ahaha kız bugünün yemeği kuru fasulye bir deAyaklarıma bu sıcakta hala patik giyiyorum
Gece ince geceliklerle yatmayı bıraktım ne olursa olsun üstümü açmamaya çalışıyorum
Dün mercimek yemiştim acayip gaz yaptı mesela akşam çok sancılı kasılmalarım oldu anlaşılan gaz yapan yiyeceklerden uzak durmak lazım
Kimyon çayı gaza iyi diyorlar.
Bi de malum yürüyüş gaz çıkarmaya yardımcı oluyor![]()
Valla sıcak filan ama yapacak bi şey yok. Normal çorapların lastiği çok rahatsız etmeye başladı ödem oluşuyor sanırım. Bi de ısıtmıyor da malum. Patik giyiyorum yakmıyor da üşütmüyor da.Ah evin içinde pijama sütyen hak getire. Uzun geniş tişörtle uyuyorum bi de klima önünde böyle yani başka çözüm yoksa biz tam gaz devam edeceğiz gibi duruyorSeni takdir ettim ama ben çorabı düşününce bile darlandım. Yürüyüş konusunda haklısın zaten artık düzenli yürüyüşler şart doğumu kolaylaştırmak için. Düzene oturayım onu
![]()
Kimyonla yeAhaha kız bugünün yemeği kuru fasulye bir de![]()
Rabbim vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsinValla sıcak filan ama yapacak bi şey yok. Normal çorapların lastiği çok rahatsız etmeye başladı ödem oluşuyor sanırım. Bi de ısıtmıyor da malum. Patik giyiyorum yakmıyor da üşütmüyor da.
Benim zaten erken doğum riskim var o yüzden riske atamıyorum kasılmalarım başladı mı bazen peşpeşe cok sancılı oluyor artık iyi gelen ne varsa yapmaya çalışıyorum
Sıcak filan basıyor ama yapacak bi şey yok
Kimyonla yeben mercimeği kimyonla pişirdim ona rağmen oldu
![]()
Ay o zaman en temizi kendi doktorumu dinlemek bu konuda o hep ayni olcmustuCanım 3 haftaya kadar da sorun yok diye biliyorum. Bikaç günden bişicik olmaz. Ölçümler de birebir olmuyor çünkü çok küçük milimlerle günü kayıyor takılma hiç. Benim de özel ve devlet arasında 1-2 gün oynuyor bazen. Düzenli takibim özelde olduğu için ona göre gidiyorum ben
Ay varya agustosu bir gorsem hamile hamileBöyle böyle agustosu görcez insallah![]()
Bu ara herseyden nem kapar oldum ben durulsam iyi olacak sanirimYok sen hiç korkma. Doktordan doktora bile değişiyor o çap ölçüleri falan. İnşallah canım![]()
Bu polardan 2 tane ben de aldım harika bu fiyata çok iyiCanım e bebegin outlet bölümünüde incele uygun helllo baby altlarından filan aldım cok güzel geldi baska syler var bi kaç parça şey bulursun.bu polar hırkalardan aldım kızıma göre kesinlikle tavsiye ederim yumuşacık
Evet bnde bi pembesini bi sarısını aldımm 3 aylık biride 6naylık 3 aylık biraz kücük geldi ama olsunBu polardan 2 tane ben de aldım harika bu fiyata çok iyi![]()
Hepsi buradada yeleği var ama sadece yeşil baska renkleri olsaydo alıcaktımmBu polardan 2 tane ben de aldım harika bu fiyata çok iyi![]()
Allahın izniyle saglıklı bi seklde zaman geçicekAy varya agustosu bir gorsem hamile hamilesanki hic gelmeyecek gibi daha var 27 gun
![]()
Yok daha Yarin belli olacak insallah ultrasondan sonra karar verecekler eger 25 mmden oynamadiysa evde yatis olur yoksa burdayim dahaAllahın izniyle saglıklı bi seklde zaman geçicekhastaneden cıktınmı pekii