9 Ocak günü yani 10.gün yaptırmamı istedi, 5.gün embriyosu transfer edildi.Doktorunuz hangi dün test yaptirın dedi? Sanırım siz çok erken yaptırmışsınız o yüzden kanda gözükmemiş lütfen ilaçları bırakmayın
Geç döllenme olmuş olabilir moralinizi yüksek tutun 10.gün kanda tekrarlayın güzel sonucu göreceksiniz inşallah9 Ocak günü yani 10.gün yaptırmamı istedi, 5.gün embriyosu transfer edildi.
Benim de 3.gün dondurulmuş embriyolar. Cumartesi test yaptırcam. İnşallah pozitifi görücez hep beraberMerhaba bende 29 transfer oldum be bu gün karnımın altı çok feci ağrıyordu , bilmiyorum normalmi , kasıklarda batma oluyor ama genel bi ağrım var adet ağrısına benziyor
%1 umudum ama mecburen kullanıyorum ilaçlarıGeç döllenme olmuş olabilir moralinizi yüksek tutun 10.gün kanda tekrarlayın güzel sonucu göreceksiniz inşallahbenimte test günüm cumartesi heycanla ve stresle bekliyorum
Benim de asıl test günüm 9 ocak. Ancak meraktan haftasonu baktırcam. Haftaya güzel bi başlangıç yapmak için9 Ocak günü yani 10.gün yaptırmamı istedi, 5.gün embriyosu transfer edildi.
İnşallah sen de pozitifi görceksin inanalım ve positif enerji yayalımGeç döllenme olmuş olabilir moralinizi yüksek tutun 10.gün kanda tekrarlayın güzel sonucu göreceksiniz inşallahbenimte test günüm cumartesi heycanla ve stresle bekliyorum
Test yaptırıp sonucu görene kadar ilacları ihmal etme benimde bugun kanamam vardı moralim çok bozuk ve çok stresliydim şuan iyiyim ve umudum hala var%1 umudum ama mecburen kullanıyorum ilaçları
Inşallah hepimiz pozitif sonuçları alalım Allah'ın izniyleİnşallah sen de pozitifi görceksin inanalım ve positif enerji yayalımHatta ben minişlerime çorap aldım iki çift. Olcağına inanıyorum
Kaçıncı denemen bu ilk miInşallah hepimiz pozitif sonuçları alalım Allah'ın izniylebenimde 2 embriyo transferim oldu
Bu ikinci denemem ilki dış gebelik olarak sonuçlandıKaçıncı denemen bu ilk mi
Benim 6.denemem 6yıllık evliyim ve 3 aşılamayla birlikte etti 9Bu ikinci denemem ilki dış gebelik olarak sonuçlandı
Allah hepimize nasip etsin dualarım hepimiz içinBenim 6.denemem 6yıllık evliyim ve 3 aşılamayla birlikte etti 9
Ay hadi İnşallah en hayırlısı olsun hakkındaHayırlısıyla inşallah canım. Bende öyle yapıcam tabi negatife döndüysem
Evet canım adet olursam bu ay Allahın izniyle üçümüz transfer olucaz inşallah üçümüzde pozitif haberler alırızSende transfermi olcaksın canım bu ay. Bende olursam inşallah aynı günlerde olcazgeçen aylarda daa ynı topikteydik E L B A ve senle
cyclo ne için canım bu diane 35 yasmin gibi bi ilaç mıBende öyleyim. Öncede saati saatini şaşmazdı regl ama kilo aldım evlendikten sonra ilaçsız olmamaya başladım. Ben opuden sonraki adetle histereskopi oldum. Ve doktorum cyclo diye bir ilaç verdi o ilaçla çok şükür hiç gecikme yaşamadım
Bana mı sordun canım anlamadım ama ben transfer olcaktım 3ünde transferden önce ayın 1inde covid testi istediler ve sonuç pozitif geldi transfere 1 gün kala iptal olduEvet canım adet olursam bu ay Allahın izniyle üçümüz transfer olucaz inşallah üçümüzde pozitif haberler alırızPapatyamveben-Mavi sen adet oldun mu canım suan ki durumun ne takip edemedim ? Cookiie
Sanırım onlar gibi bir ilaç ama eminde değilim ameliyattan sonra rahim toparlansın diye verdi doktorum sanırım. İlaçta beyaz ve kahverengi haplar var. Direk kahverengileri iç dedi günde 2 kere içtim. Ama normalde beyazla başlayıp günde bir olcak şekilde içiliyormuşcyclo ne için canım bu diane 35 yasmin gibi bi ilaç mı
Yaa çok üzgünüm canım ama hayırlısı böylrymiş demekki sağlıklı bir embriyo değilmiş. Embriyoların var değilmi donmuşKızlar benim değerim düştü kimyasal oldu ne yazikki simdi regl bekliyorum tekrar hemen başlayacağız 3. transfer için kısmet değilmiş neyapalim. Dilerim sonuç bekleyen herkesin pozitif olur ve pozitif olanlarında sağlıkla kavuşması Nasib olur.
Aaa geçmiş olsunKızlar benim değerim düştü kimyasal oldu ne yazikki simdi regl bekliyorum tekrar hemen başlayacağız 3. transfer için kısmet değilmiş neyapalim. Dilerim sonuç bekleyen herkesin pozitif olur ve pozitif olanlarında sağlıkla kavuşması Nasib olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?