2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Geç döllenme olmuş olabilir moralinizi yüksek tutun 10.gün kanda tekrarlayın güzel sonucu göreceksiniz inşallah benimte test günüm cumartesi heycanla ve stresle bekliyorum
İnşallah sen de pozitifi görceksin inanalım ve positif enerji yayalım Hatta ben minişlerime çorap aldım iki çift. Olcağına inanıyorum

Sende transfermi olcaksın canım bu ay. Bende olursam inşallah aynı günlerde olcaz geçen aylarda daa ynı topikteydik E L B A ve senle
Evet canım adet olursam bu ay Allahın izniyle üçümüz transfer olucaz inşallah üçümüzde pozitif haberler alırız Papatyamveben-Mavi sen adet oldun mu canım suan ki durumun ne takip edemedim ? Cookiie

cyclo ne için canım bu diane 35 yasmin gibi bi ilaç mı

Bana mı sordun canım anlamadım ama ben transfer olcaktım 3ünde transferden önce ayın 1inde covid testi istediler ve sonuç pozitif geldi transfere 1 gün kala iptal oldu şimdi test vericem tekrar negatife döndüyse adette olunca başlıcaz

cyclo ne için canım bu diane 35 yasmin gibi bi ilaç mı
Sanırım onlar gibi bir ilaç ama eminde değilim ameliyattan sonra rahim toparlansın diye verdi doktorum sanırım. İlaçta beyaz ve kahverengi haplar var. Direk kahverengileri iç dedi günde 2 kere içtim. Ama normalde beyazla başlayıp günde bir olcak şekilde içiliyormuş

Yaa çok üzgünüm canım ama hayırlısı böylrymiş demekki sağlıklı bir embriyo değilmiş. Embriyoların var değilmi donmuş

Aaa geçmiş olsun inşallah bir sonrakinde sağlıkla kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…