- 29 Nisan 2021
- 4.941
- 7.515
- 108
çok teşekkür ederim , inşallah sen naptın test yaptın mıAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim , inşallah sen naptın test yaptın mıAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza
Daha erkendir belki 10. Güne kadar bir bekle bakalım Allah büyük inşallah yükselirSizce yükselirmi bu değer negatif değilmi zaten
Negatif çıktı ne yazikkiçok teşekkür ederim , inşallah sen naptın test yaptın mı
İdrara geç karışıyor olumsuz düşünme bence kan verene kadar Emin olma Allah büyük inşallah hayırlısıyla evlat sahibi oluruz hepimizNegatif çıktı ne yazikki
Öğrendiğim andan beri yıkıldım nasıl ilaçlarımı içip akşam iğneye gideceğim bilmiyorum dağıldım resmen silik bile değil çizgiİdrara geç karışıyor olumsuz düşünme bence kan verene kadar Emin olma Allah büyük inşallah hayırlısıyla evlat sahibi oluruz hepimiz
Canım bak benimkide 0,28 çıktı doktorum 11. Gün kan ver dedi demekki herkesin bünyesi aynı değil bekle birazNegatif çıktı ne yazikki
Beklemekten başka çarem kalmadı zaten inşallah tutunmuştur sağlıkla kucağımıza alabiliriz hepimizCanım bak benimkide 0,28 çıktı doktorum 11. Gün kan ver dedi demekki herkesin bünyesi aynı değil bekle biraz
11. Günü bekleyelim ama kendini yıpratma ben kan testini gördüm tansiyonum düştü hemen taksiye bindim eve geldim ölü gibi yatıyorumBeklemekten başka çarem kalmadı zaten inşallah tutunmuştur sağlıkla kucağımıza alabiliriz hepimiz
O kadar iyi anlıyorum ki ben 9. Gün kan vermiştim negatif olduğunu bile bile ilaçları almak iğneleri kendime vurmak çok zoruma gitmişti iki negatif üst üste çok yıkıldım ama sonra pes etmedim Allah'ım son kez deniyorum gelen senden ben razıyım olmasada razıyım dedim transferin 5. Günü sigara içtim sonra attım ya olduysa diye sonra yapacak birşey yok deyip kalktım yavaş yavaş işlerimi yaptım kendimi zorladim o gün eşim evdeydi bir test yapayım ya olmamıştır zaten boşuna umutlanmayayim dedim ve çıktı çok şükür Allah bazen hiç beklemediğimiz anda veriyor ben o kadar inanmıyordum ki ilaçları bile 9 günlük almıştım tahammülüm yoktu 10.gun vurulmaya bı bekleyin bakalım inşallah kanda çıkarÖğrendiğim andan beri yıkıldım nasıl ilaçlarımı içip akşam iğneye gideceğim bilmiyorum dağıldım resmen silik bile değil çizgi
Kan vermek için 2 gün daha bekleyeceğim Şuan bi olumsuzluğu daha görmek istemiyorum çok zor rabbim işimizi kolaylaştırsın inşallah11. Günü bekleyelim ama kendini yıpratma ben kan testini gördüm tansiyonum düştü hemen taksiye bindim eve geldim ölü gibi yatıyorum
Evet tam anlamıyla bu şimdi kalkıp kendime iğne vurmam gerekiyor ama içim çıktı ağlamaktan asla isyan etmiyorum ama o kadar pozitif hissetmiştim ki kendimi bu duruma hazırlamamıştım inşallah kan da yüzümü güldüren bir sonuç alabilirim Allah ne verirse razıyım artıkO kadar iyi anlıyorum ki ben 9. Gün kan vermiştim negatif olduğunu bile bile ilaçları almak iğneleri kendime vurmak çok zoruma gitmişti iki negatif üst üste çok yıkıldım ama sonra pes etmedim Allah'ım son kez deniyorum gelen senden ben razıyım olmasada razıyım dedim transferin 5. Günü sigara içtim sonra attım ya olduysa diye sonra yapacak birşey yok deyip kalktım yavaş yavaş işlerimi yaptım kendimi zorladim o gün eşim evdeydi bir test yapayım ya olmamıştır zaten boşuna umutlanmayayim dedim ve çıktı çok şükür Allah bazen hiç beklemediğimiz anda veriyor ben o kadar inanmıyordum ki ilaçları bile 9 günlük almıştım tahammülüm yoktu 10.gun vurulmaya bı bekleyin bakalım inşallah kanda çıkar
idrar testi miydi ? benim ilk kullandığım kaset test bozuk çıktı c çizgisi bile belirmedi, aynı markadan tekrar denedim , bu kez çıktı çok şükür, demem o ki kan vermeden kesin bir şey söylememek lazım , bir de bugün daha 8.gün , çok gördüm 8 de çıkmayıp 10 12. de pozitif olanları , Allah'tan ümit kesilmezNegatif çıktı ne yazikki
Peki hiç hamilelik belirtin varmi cnm11. Günü bekleyelim ama kendini yıpratma ben kan testini gördüm tansiyonum düştü hemen taksiye bindim eve geldim ölü gibi yatıyorum
Bugün 7. Günüm pazartesi transfer oldum ben perşembe günü kan vereceğim artık biraz kendimi toplayayım inşallah geç tutunmadır inşallah benimledir bebeğimidrar testi miydi ? benim ilk kullandığım kaset test bozuk çıktı c çizgisi bile belirmedi, aynı markadan tekrar denedim , bu kez çıktı çok şükür, demem o ki kan vermeden kesin bir şey söylememek lazım , bir de bugün daha 8.gün , çok gördüm 8 de çıkmayıp 10 12. de pozitif olanları , Allah'tan ümit kesilmez
Ben 9.gun negatif olup 10.gun 11.gun pozitife donenleri bu sayfada cok gordum insallah pozitif dusunun ilaclarinizi zamaninda alinBugün 7. Günüm pazartesi transfer oldum ben perşembe günü kan vereceğim artık biraz kendimi toplayayım inşallah geç tutunmadır inşallah benimledir bebeğim
inşallah öyledir, pozitif düşünmeye devam etBugün 7. Günüm pazartesi transfer oldum ben perşembe günü kan vereceğim artık biraz kendimi toplayayım inşallah geç tutunmadır inşallah benimledir bebeğim
Ben 8. Gün idrar testi yaptım ama akşamdı birşey çıkmadı ertesi gün kanda çıktı . Bugün 12 günüm değerim 249 çıktı çok şükürpeki daha önceki günlerde idrar testi yaptınmı canım
dondurulmuş her embriyo için tüp başına fiyat alınıyor, ama mesela çift embriyo transferi olmak isterseniz tek tüpte donduruluyor ve tek tüp fiyatı alınıyor, mesela ben çift embriyo istediğim için tek tüp fiyatı ödedim 2000 tl, ama kurumdan kuruma değişir bu fiyat bence, ödeme aylık değil yıllık oluyorMerhaba, güzel sonuçlar alırsınız sağlıkla büyütürsünüz inşallah, bir sorum olacaktı, ilk sefer taze transfer olduğunda dondurulmuşlar için ne kadarlık ücret ödeniyor ve aydan aya mı ödeniyor? Bir de dondurulmuş transferinden yeniden tüp bebek ücreti ödeniyor mu maliyet daha mı az aynı mı?