Cok tesekkur ederim deneyeymBenimde kalçam bu şekilde hemşire dün bana sıcak su torbası koy dedi bezeler oluşur dedi ki oluştu da yer kalmadı kalçamda en az 14 gün daha kullanıcam üsteliksizde isterseniz öyle yapın rahatlatır belki
Hemen vurur vurmaz kalkıp yürüyorum yoksa daha kotu ölüyor gün içinde sıksık ovaluyorm bence hemşire den hemşireye bile cok büyük fark oluyor acı konusunda.Ah canım kolonya pamuk yapıp ovala biraz. Duştada biraz ovalayabilirsin bölgeyi yoksa şişip kalıyor beze gibi. Ampul ilacı vermeden elimde ısıtıyorum hep biraz o yağlı kıvamı akışkan oluyor fark edersin. Birde 10 dk yürü açılsın yayılsın ilaç
yaa çok geçmiş olsun canım, bende dün transfer olurken 2 kişi grip nedeniyle transferi ertelendi, kendine çok dikkat et umarım sorunsuz atlatırsınKızlar bugün hiç kontrol edemedim sayfayı. En baştan dönüp bakıcam listeye eklenmek isteyenleri eklicem. Bugün pozitif görenler varsa tebrik ediyorum
Negatif alan varsa (inşallah yoktur) çok üzülüyorum raabbim zamanını en doğru bilendir inşallah en kısa zamana nasip etsin
Benim kontrolüm vardı bugün rahim 7.2 mm hala yani rahimin kapasitesi bu kadar bunca ilaclara rağmen bu kadar oluyor yapcak birşey yok dedi doktorum buna şükür diyorum ben yine de çünkü çok şükür ki 3 çizgi görünümde. Bunun daha önemli olduğunu söylüyor doktorumda.
Grip olduğum için Transferim 3 ocağa ötelendi. 1 gün daha veriyorum kendini toparlaman için ama toparlayıp toparlamadığını 2 3 gün sonrra bize bildir dedi. Düzelemezsem iptal olacak cünkü en ufak bir ateş enfeksiyon tutunmayı engelleyebilir dedi. Ama çok şükür bugün iyiyim. Bir iki güm daha çok dikkat edip iyi olduğumu haber edicem.
Yeni ilaçlarımda yazıldı 29unda başlıcam
İnşallah canım bir iki gün iyi bakayım kendime deyaa çok geçmiş olsun canım, bende dün transfer olurken 2 kişi grip nedeniyle transferi ertelendi, kendine çok dikkat et umarım sorunsuz atlatırsın
Birkaç gündür gribim uduhindi tozu bal karışımı yemeni tavsiye ederim doğal antibiyotik birkaç güne toparlarsın inşallahKızlar bugün hiç kontrol edemedim sayfayı. En baştan dönüp bakıcam listeye eklenmek isteyenleri eklicem. Bugün pozitif görenler varsa tebrik ediyorum
Negatif alan varsa (inşallah yoktur) çok üzülüyorum raabbim zamanını en doğru bilendir inşallah en kısa zamana nasip etsin
Benim kontrolüm vardı bugün rahim 7.2 mm hala yani rahimin kapasitesi bu kadar bunca ilaclara rağmen bu kadar oluyor yapcak birşey yok dedi doktorum buna şükür diyorum ben yine de çünkü çok şükür ki 3 çizgi görünümde. Bunun daha önemli olduğunu söylüyor doktorumda.
Grip olduğum için Transferim 3 ocağa ötelendi. 1 gün daha veriyorum kendini toparlaman için ama toparlayıp toparlamadığını 2 3 gün sonrra bize bildir dedi. Düzelemezsem iptal olacak cünkü en ufak bir ateş enfeksiyon tutunmayı engelleyebilir dedi. Ama çok şükür bugün iyiyim. Bir iki güm daha çok dikkat edip iyi olduğumu haber edicem.
Yeni ilaçlarımda yazıldı 29unda başlıcam
Uduhindi tozunu hiç duymadım ama ya zararı olursa şu durumda diye korkumdan bu tarz şeuler yiyemiyorum doğrusu. Bal limon birazda ıhlamur dışında birşey yapamadım birde ilaç içtim doktoruma danışarak. Doktor antibiyotik verdi zaten ama 29unda başla dedi kötü olursan bu öncesinde acilde bir serum falan taktırabilirsin dedi ama çok şükür iyiyim şuanlıkBirkaç gündür gribim uduhindi tozu bal karışımı yemeni tavsiye ederim doğal antibiyotik birkaç güne toparlarsın inşallah
Kaçıncı günün bugün canım benimde hafif batmalarım oluyor ve ne yalan söyliyim ağrım batmam oldukça çok sevimiyorumKızlar benim aşırı derece kasık ağrım var norml mı bu kadarı bilmiyorum ara ara olıyor ama baya agrılı geciyor günlerim adet agrısı gibi korkutuyor beni sürekli yatmak istiyorum ağrıyınca pozitif olanlar hanımlar sizde de pyle mi acaba
13 gunum bugun sanki gün geçtikçe daha çok artıyorKaçıncı günün bugün canım benimde hafif batmalarım oluyor ve ne yalan söyliyim ağrım batmam oldukça çok sevimiyorum
Çünkü ilk transferimde ağrı batma vardı pozitif oldu ikincide hiç ağrım olmadı negatif olmuştı
benimde var biliyor musun sabahtan vardı ama akşama doğru şiddeti arttı ( tabi çok şiddetli değil) ve benim sol taraf ölü gibidir normalde hep sağ kasığım ağrır, şimdi sol tarafta da belirli bir noktaya aralıklı batmalar oluyor Ayy Allah'ım neler oluyorKaçıncı günün bugün canım benimde hafif batmalarım oluyor ve ne yalan söyliyim ağrım batmam oldukça çok sevimiyorum
Çünkü ilk transferimde ağrı batma vardı pozitif oldu ikincide hiç ağrım olmadı negatif olmuştı
Eee normal o zaman canım daha bunlar neki13 gunum bugun sanki gün geçtikçe daha çok artıyor
Canım benimde aynı aman aman bi ağrı batma yok ama ara sıra çok hafif geliyor inşallahh bu sefer olucakbenimde var biliyor musun sabahtan vardı ama akşama doğru şiddeti arttı ( tabi çok şiddetli değil) ve benim sol taraf ölü gibidir normalde hep sağ kasığım ağrır, şimdi sol tarafta da belirli bir noktaya aralıklı batmalar oluyor Ayy Allah'ım neler oluyor
İşin kötüsü ben gonalf kullanmadımYumurta toplama ilaçları kadar pahalı değil korkmayın progestan fitil estrofem prolutex oksopar bunlar ücretli oluyor sadece onlarda gonal f kadar pahalı değil
inşallah yaaCanım benimde aynı aman aman bi ağrı batma yok ama ara sıra çok hafif geliyor inşallahh bu sefer olucak
Haklisin dikkat et ins.Transfer gunu crp felan bakiyorlarmi bn hem geibim ulseratif kolit oldugum icin crpm hic dusmuyor.en son olctudugumde 30du. Hep boyle yuksek oluyor. Transfer gunu kanda bakiyorlami hic biliyormusunUduhindi tozunu hiç duymadım ama ya zararı olursa şu durumda diye korkumdan bu tarz şeuler yiyemiyorum doğrusu. Bal limon birazda ıhlamur dışında birşey yapamadım birde ilaç içtim doktoruma danışarak. Doktor antibiyotik verdi zaten ama 29unda başla dedi kötü olursan bu öncesinde acilde bir serum falan taktırabilirsin dedi ama çok şükür iyiyim şuanlık
Gonalf ne için kullanacaksınızProgestan dex ampul, estrofem günde 3 kere, lutinus vajinal fitil günde 3 kere, prograf tablet günde 1 kere, oksapar günde 1 yarım doz ,coraspin 100 ve takviyeler kullanıyorum. Haftada bir de iğnem var. Prulaton depart. İlaçlar çok pahalı maalesef. Toplam maliyeti 50 bine yaklaştı resmen. Yarında gonalf vurulacagim 2 adet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?