2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çok çok sevindim darısı başımıza inşallah

O zmn 7. gün bi daha kanda bakılabilir, idrar testini ise farklı bi markayla bi daha denenebilir. 5. gün erken bi dönem olduğu için testler arası fark oluştuğunu forumdaki diğer mesajlarda görmüştüm
Cevabınız için teşekkür ederim. İnşallah hepimiz güzel haberleri alırız

Transfer için ilaç kulanımı ne kadar sürer yani reglinin kaçıncı gününden sonra transfer olur bilen var mı

O herkeste farklı oluyor senin rahiminle alakalı kalinlasmissa transfer olunuyor benim 18.gunde olmuştu
Teşekkür ederim canım hayırlısı regli olcam onu bekliyorum inşallah merak ediyorum tabi ilaçlar falan çok kullandırcaklar mı yine ilk görüşmede 6 bin tutar ilaçlar demişlerdi şuan 15 harcadım sadece ilaçlar şimdi bide zamlanır stres oluyorum ister istemez

Ben şuan transferin 6.gunundeyim iki igne kullanıyorum bir fitil 2 hap folik asit aspirin ben ilaçlara 2500 verdim şimdi ama herkeste farklı oluyor

Bende transfer sürecindeyim 21.gün olacak benim transde. Çarşamba akşam başlıycam ilaç fitil kullanmaya 1.000 tl civarı tuttu ilaçlar ve pozitif olursa 10 12.haftya kadar devam edilcekmiş ilaçlar epey pahalı malesef
Transfer için ilaç kulanımı ne kadar sürer yani reglinin kaçıncı gününden sonra transfer olur bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…