DondurulmuşTaze transfer miydi ? Yoksa dondurulmuş mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DondurulmuşTaze transfer miydi ? Yoksa dondurulmuş mu
Hayır çatlatma iğnesi yok. Dondurulmuş transferiydiÇatlatma iğnesi mi olmustunuz acaba 5 ve üstü gebe kabul ediliyor zaten daha çok erken iki gün sonra tekrar verin bakalım nasıl çıkacak
O zmn 7. gün bi daha kanda bakılabilir, idrar testini ise farklı bi markayla bi daha denenebilir. 5. gün erken bi dönem olduğu için testler arası fark oluştuğunu forumdaki diğer mesajlarda görmüştümDondurulmuş
Çok çok sevindim darısı başımıza inşallahEvet B Bebelerce dediğiniz gibi oldu, bugün daha koyulaştı Size de hayırlı haberler dilerim inşallah, teşekkür ederim
@leSourire haha çok güldüm siz öyle deyince, umarım sizin de bugünkü transferiniz çok güzel
ve başarılı geçmiştir inşallah ve tabi ki bizimle kader birliği eden tüm annelerin de...
Cevabınız için teşekkür ederim. İnşallah hepimiz güzel haberleri alırızO zmn 7. gün bi daha kanda bakılabilir, idrar testini ise farklı bi markayla bi daha denenebilir. 5. gün erken bi dönem olduğu için testler arası fark oluştuğunu forumdaki diğer mesajlarda görmüştüm
O herkeste farklı oluyor senin rahiminle alakalı kalinlasmissa transfer olunuyor benim 18.gunde olmuştuTransfer için ilaç kulanımı ne kadar sürer yani reglinin kaçıncı gününden sonra transfer olur bilen var mı
Teşekkür ederim canım hayırlısı regli olcam onu bekliyorum inşallah merak ediyorum tabi ilaçlar falan çok kullandırcaklar mı yine ilk görüşmede 6 bin tutar ilaçlar demişlerdi şuan 15 harcadım sadece ilaçlar şimdi bide zamlanır stres oluyorum ister istemezO herkeste farklı oluyor senin rahiminle alakalı kalinlasmissa transfer olunuyor benim 18.gunde olmuştu
Ben çok eminim senin pozitif olduğundan inşallah değerin çok güzel çıkacak erkenden silik çizgilerle ben burdayım anne dedi seninki
Kızlar 273 cıktı sizce nasıl 12. Gün için elim ayagım titriyorHadi canım inşallah güzell haberler verceksin
Süper canımmm daha ne olsunn gözünaydınnnn Sağlıkla ilerlesin inşallah 5.gün mü yoksa 3.gün embriyosumuydu?Kızlar 273 cıktı sizce nasıl 12. Gün için elim ayagım titriyor
Tebrikkk ederimmmmm ,Kızlar 273 cıktı sizce nasıl 12. Gün için elim ayagım titriyor
Ben şuan transferin 6.gunundeyim iki igne kullanıyorum bir fitil 2 hap folik asit aspirin ben ilaçlara 2500 verdim şimdi ama herkeste farklı oluyorTeşekkür ederim canım hayırlısı regli olcam onu bekliyorum inşallah merak ediyorum tabi ilaçlar falan çok kullandırcaklar mı yine ilk görüşmede 6 bin tutar ilaçlar demişlerdi şuan 15 harcadım sadece ilaçlar şimdi bide zamlanır stres oluyorum ister istemez
Çok iyi canım hayırlısı olsun kaçıncı gün emriyosuKızlar 273 cıktı sizce nasıl 12. Gün için elim ayagım titriyor
Merhaba
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah
listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@cnsub 26 5. Gün 21 KASIM @mdnafsnkny42 2 adet 5. gün 30 KASIM @Katibe Hanim 31 5. Gün a kalite 1 ARALIK @Buray1522 33 4. Gün cift 3 ARALIK @esraesraesraesraesraesra 30 5. Gün 2 adet 5 ARALIK @cagkus 41 tek 6 ARALIK @Hayat su 26 2 adet 5. gün 7 ARALIK @nonut 33 5.gün tek 7 ARALIK @Bayuya 35 Çift embriyo 9 ARALIK @Sonyag08 28 5.gün 9 ARALIK @zeyneps34 4.Gün 9 ARALIK
@muczeanne 25 5. Gün 9 ARALIK @KleineKatzee 29 2. Gün emb. 9 ARALIK 23 ARALIK @Eminekrkmz 30 5. Gün 5ab 5bc 10 ARALIK 20 aralık
@berrybloom Dondurulmuş 5. gün 10 ARALIK @ays7 27 5.gün 11 ARALIK @Laye99 26 5. gün 11 ARALIK @melek0503 30 5. Gün 4ab 11 ARALIK @Yumos0661 29 3. Gün embriyosu 12 ARALIK Kardelen060492 30 Pgt 2 adet 5ab-3bb 16 ARALIK @Aysenurmus 26 5. gün 19 ARALIK B Bebelerce 32 5. Gün 5Ab 19 ARALIK @ecedaily 29 2 tane 5. Gün 22 ARALIK @yasayipgorelim 33 2 adet 3. Gün 22 ARALIK @mltmltm 32 5aa 23 ARALIK @dikloron 31 5. Gün çift 25 ARALIK @breezerose 30 2 adet 5. Gün 4aa 25-26 ARALIK @kaynanadelisi 26 ARALIK @leSourire 23 5. Gün embriyosu 25-26 ARALIK Cookiie 27 Pgtli 5. Gün 2 OCAK @pembeumut111 32 5aa 2 Adet @genetikciniz 27 5.Gün embriyo 2 adet 19 Aralık
ıgne ne kullanıyorsun canım ?Ben şuan transferin 6.gunundeyim iki igne kullanıyorum bir fitil 2 hap folik asit aspirin ben ilaçlara 2500 verdim şimdi ama herkeste farklı oluyor
Çok güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah iki gün sonra tekrar verirsinKızlar 273 cıktı sizce nasıl 12. Gün için elim ayagım titriyor
Transfer için ilaç kulanımı ne kadar sürer yani reglinin kaçıncı gününden sonra transfer olur bilen var mı
Prolutex ve oksapar canımıgne ne kullanıyorsun canım ?
anladım şifa olsun ınsallaahhh,Prolutex ve oksapar canım
Evet doktor da oyle soyledi Allahm sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin benle birlikte herkese insallahÇok güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah iki gün sonra tekrar verirsin