- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
anladım canımArkadaş ekimde opu olmuş demekki taze transfer değil canım
Benımde yara olmuştu agzımın içi bence bagısıklık düşüyo ondan oluyoKesinlikle, kesinlikle, kesinlikle =( gebeliği bir öğrendim boğazım şişti, ağzımın içi komple yara, ben ki kolay kolay hasta olmam =(
bu arada ben duphaston u duphalac la karıştırdım, duphaston progesteron hormonu o zaten bırakılmaz ve boğaz ağrısı da yapmaz gibi, çabucak geçer umarımbunlar tehlikeli yan etkiler kullanmamanı tavsiye ederim, duphaston dan şüpheleniyorsan kes kullanma, bak bakalım geçiyor mu ağrı şişme falan
olunmuyor diye biliyorum amaSanırım adet oluyorum kırmızı gelmeye başladı, bugün adet günümdü. İlaç kullanıyorken oluyor muydu?
Kizlar gunaydin,
31 ekimde opu olmustum. Dun 2. Reglimi oldum, bugun transfer hazirliklarina basladik.
Hoca dogal siklus deneyelim dedi. 7 embriyom var. 4u cok iyi kalite, 2si orta, 1i de orta-az kalite. Haftaya cuma kontrolum var, tahmini 2-3 ocak gibi de transferb
Maşallah iyi yumurtanız toplanmış . Kaliteli embriyolarınız olsun çok aminKızlar 22 tane yumurtam toplandı bugün doktor iyi dedi 1 3 5. Gün arayacağız dedi bundan sonra ilk adette yada ikinci adette yapalım dedi kararsız kaldım siz beklediniz mi hemen mi transfer oldu hangisi iyidir
Olsun canım benimki tam 20. Güne denk getiriyor seninde öylemicanım ben tahmini 25 aralık demiştim, dr 26 aralık dedi evet çok az kaldı
Sağolasın canımHayırlı olsun inşallah gelsin bebişler
ben de öyle biliyordum ama anlamadım önce bi ağrı oldu sonra pencereye sildiğimde açık kirmizi gelmeye başladı moralim bozuk şuan. Zaten testte negatifti ama insan yine bi umut ediyor.olunmuyor diye biliyorum ama
İlaçlardan olmaz aslında ama canım bilmiyorumki doktoruna bir danış bakalımSanırım adet oluyorum kırmızı gelmeye başladı, bugün adet günümdü. İlaç kullanıyorken oluyor muydu?
Adetlerin düzenlimi. Yumurta çatlamasından 5 gün sonra oluyor diye biliyorum benSelam kızlar transfere hazırlanıyorum adetin 13. Günü lh 7,5 çıktı e2 82 doğal siklus yapılacak dedi doktorum sizce transfer ne kadar zaman sonra olur
Ay canım bilemedim 1000üzeri olunca kese için çağırıyolarmış okuduğum bir sitede yanlış söylemiyim deArkadaşlar birşey sorabilir miyim? Bugün beta.m 1066 geldi, yarin Allah nasip ederse 1500 civari olur. Sizce kese görünür mü?
Yerleşme olabilir canım benimde oldu progestan iğnesi kestiAy inş canım ya ağrılarımda olumca korktm düşüyor mu acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?