2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Sanırım adet oluyorum kırmızı gelmeye başladı, bugün adet günümdü. İlaç kullanıyorken oluyor muydu?

Selam kızlar transfere hazırlanıyorum adetin 13. Günü lh 7,5 çıktı e2 82 doğal siklus yapılacak dedi doktorum sizce transfer ne kadar zaman sonra olur

bunlar tehlikeli yan etkiler kullanmamanı tavsiye ederim, duphaston dan şüpheleniyorsan kes kullanma, bak bakalım geçiyor mu ağrı şişme falan
bu arada ben duphaston u duphalac la karıştırdım, duphaston progesteron hormonu o zaten bırakılmaz ve boğaz ağrısı da yapmaz gibi, çabucak geçer umarım

Kızlar 22 tane yumurtam toplandı bugün doktor iyi dedi 1 3 5. Gün arayacağız dedi bundan sonra ilk adette yada ikinci adette yapalım dedi kararsız kaldım siz beklediniz mi hemen mi transfer oldu hangisi iyidir

Bende aynı durumdayım da doktorunuz mu ikinci adeti beklemenizi söyledi ilk adette olmuyor mu acaba birde doğal siklıs nedir

Kızlar 22 tane yumurtam toplandı bugün doktor iyi dedi 1 3 5. Gün arayacağız dedi bundan sonra ilk adette yada ikinci adette yapalım dedi kararsız kaldım siz beklediniz mi hemen mi transfer oldu hangisi iyidir
Maşallah iyi yumurtanız toplanmış . Kaliteli embriyolarınız olsun çok amin Ben opu sonrası adetimle transfer oldum .

Selam kızlar transfere hazırlanıyorum adetin 13. Günü lh 7,5 çıktı e2 82 doğal siklus yapılacak dedi doktorum sizce transfer ne kadar zaman sonra olur
Adetlerin düzenlimi. Yumurta çatlamasından 5 gün sonra oluyor diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…