- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Ay inş canım ya ağrılarımda olumca korktm düşüyor mu acaba diyeYerleşiyordur canım kırmızı gelmediği sürece korkma kırmızı olunca doktoruna haber ver hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inş canım ya ağrılarımda olumca korktm düşüyor mu acaba diyeYerleşiyordur canım kırmızı gelmediği sürece korkma kırmızı olunca doktoruna haber ver hemen
İnşallahInşallah inşallah (= herkes inşallah rahatça ulaşır ilaçlarına
Yok canım ağrılarda aşırı sancı şeklinde beraber kanama olmadığı sürece normalmAy inş canım ya ağrılarımda olumca korktm düşüyor mu acaba diye
Allah korusun oyle düşünmeyin, isterseniz yine de doktorunuza bir mesaj atın, belki ilaclarinizi duzenler.Ay inş canım ya ağrılarımda olumca korktm düşüyor mu acaba diye
Ayyy inşallah çok teşekkür ederim (=Csnım benim bi önceki gebeliğimde 1600 falandı görmüştük keseyi görülebilir
Kuzum ben sağlık ocağında yazdirmistim günde 4 tane içiyorum demiştim ona göre yazmıştı doktorum hatta tedavi öncesi ben 6 kutu felan biriktirdim bu şekilde hep yazdırarak parayla alınca çok pahalıya geliyor
3 kutu yazılmış zaten ama eczane vermiyor devlet 1 kutuyu karşılıyormuş, gerisi para ilecanım saglık ocagından yazdır,gunde 3 4 kere ıcıcem dersen ıkı kutu alırsın
aynen bizde aldık 160 tl ymiş, karşılamayınca şaşırdım , daha doğrusu günde 1 tane olacak şekilde karşılıyormuş devletDaha az önce aldim, parali aliyorsanız rapora gerek yok hatta yasadigim sehirde bulamadim baska sehirde anneme aldirdim ben de gunde 4 tane kullaniyorum, 161 lira kutusu annem 2 kutu aldi benim icin.
aynen bizde aldık 160 tl ymiş, karşılamayınca şaşırdım , daha doğrusu günde 1 tane olacak şekilde karşılıyormuş decletDaha az önce aldim, parali aliyorsanız rapora gerek yok hatta yasadigim sehirde bulamadim baska sehirde anneme aldirdim ben de gunde 4 tane kullaniyorum, 161 lira kutusu annem 2 kutu aldi benim icin.
çok şükür çok sevindim şimdiden hayırlı olsun ben dr a heyecandan soramadım bile kaç mm olmuş 3 çizgi görünüyor kalınlıkta çok iyi dedi sadeceKızlar kontrolden dönüyorum çok şükür 7.2 mm olmuş rahim. Geçen ay hiç bu sayıyı görememiştik o yüzden heyecanlandım bir aksilik olmazsa 2 ocakta kavuşurmuşuz bebemle
Aminn aminn inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Bende pozitifi görürüm hayırlsıylaMerhaba, regl olacakmış gibi ağrı oluyor. Sanırım ilaçlardan oluyor. Ben ilaçları kullanmaya başladığımdan beri vardı. Hatta dün akşam bile ağrıdı. Ama sonuç pozitif. İnşallah devamı gelir sağlıkla ilerler. Şimdi bunun için dua ediyorum
Ve inşallah siz de pozitif sonuç alırsınız
Zaten 2 gün kaldıntransferine senin geldi bile zamanaynen bizde aldık 160 tl ymiş, karşılamayınca şaşırdım , daha doğrusu günde 1 tane olacak şekilde karşılıyormuş declet
çok şükür çok sevindim şimdiden hayırlı olsun ben dr a heyecandan soramadım bile kaç mm olmuş 3 çizgi görünüyor kalınlıkta çok iyi dedi sadece
Mükemmel caanım maşallahKızlar adetin 12. Günü 12.3 mm iyimi sizce?
bunlar tehlikeli yan etkiler kullanmamanı tavsiye ederim, duphaston dan şüpheleniyorsan kes kullanma, bak bakalım geçiyor mu ağrı şişme falanMerhaba kızlar size bir sorum olacaktı bende tüp bebek tedavisi görüyorum. İlaç ve iğne kullanıyorum şu anda ama gonalf iğnesi meriofert iğnesi ve günde 3 kere duphaston hapı kullanıyorum. Ama sanırım bu hap yada iğneler emin değilim ben hap olduğunu düşünüyorum bende yan etki boğaz ağrısı boğaz şişmesi yaptı hafif. Doktoruma ilettim bu zamana kadar hiç böyle bir etki duymadım az kaldı sabret dedi başına gelen var mı ?
Vallahi Allah herkesin yardımcısı olsun, hem maddi hem manevi zor bir süreç tüp bebek =( sonucu güzel olsun inşallah (=aynen bizde aldık 160 tl ymiş, karşılamayınca şaşırdım , daha doğrusu günde 1 tane olacak şekilde karşılıyormuş devlet
İnşallah yerleşiyordur canım sıkma canını dua et bol bol ilaçlarını düzenli kullanKızlar 2 damla açık pembe akıntı geldi ya?? Korkmalı mıyım bugün 6. Günüm bi de çok fazla sağ kasık ve sağ belim ağrıyor sanki bi ağırlık varmış gibi adet olacakmim gibi normal mi
Maşallah çok güzel artmış değerleriniz tek embriyo da bölünebiliyor . Doktorunuz ne dediKızlar benim 7. Gün beta 109
İki gün sonra 9. Gün 339 çıktı
Çok yüksek geldi bana . Tek pgtli embriyo transferi oldum. Çift olsa ikiz diyeceğim ama korktum niye yüksek çıktı bu kadar .
canım ben tahmini 25 aralık demiştim, dr 26 aralık dedi evet çok az kaldıZaten 2 gün kaldıntransferine senin geldi bile zaman
Hayırlı olsun inşallah gelsin bebişlerKızlar kontrolden dönüyorum çok şükür 7.2 mm olmuş rahim. Geçen ay hiç bu sayıyı görememiştik o yüzden heyecanlandım bir aksilik olmazsa 2 ocakta kavuşurmuşuz bebemle
amin inşallah son reçete o kadar kabarıktı ki neye ne kadar verdik cidden bilmiyorumVallahi Allah herkesin yardımcısı olsun, hem maddi hem manevi zor bir süreç tüp bebek =( sonucu güzel olsun inşallah (=