• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar 22 tane yumurtam toplandı bugün doktor iyi dedi 1 3 5. Gün arayacağız dedi bundan sonra ilk adette yada ikinci adette yapalım dedi kararsız kaldım siz beklediniz mi hemen mi transfer oldu hangisi iyidir
Bu sizin doktorunuzun verecegi bir karardır aslinda. Ben de sabirsiz oldugum icin taze transfer istemistim ama doktorum ohss riski görüp taze transfer yapmam 2 regl bekleyecegiz dedi, hakkinizda hayırlısı olsun (=

Kızlar 42.7 çıktııı😍 nasıl sizce 6.güne göre
Proluton yağlı bir ilaç, bana da buradan bir hanımefendi söylemişti kim hatirlamiyorum ama, şırıngaya cekmeden elinde biraz ısıt ilacı, yoksa cok yakıyor ve yapılınca 10 dakika yürü, hemen oturunca oraya ateş koymuşlar sanki, hep aynı yere yaptirma, hemsire demisti ki bana "bu yagli bir ilac oldugu icin ödem yapar, tekrar ödemli yere yaptirirsan hem ilac disari kusar hem de canin cok yanar" demişti. Acirsa korkma ben ilk ilaçta sakat kaldim zannetmistim 🙈

Bu sizin doktorunuzun verecegi bir karardır aslinda. Ben de sabirsiz oldugum icin taze transfer istemistim ama doktorum ohss riski görüp taze transfer yapmam 2 regl bekleyecegiz dedi, hakkinizda hayırlısı olsun (=
Bana bıraktı bu durumu değerlerin iyi dediği için hayırlısı olsun sizin içinde inşallah 🙏

Proluton yağlı bir ilaç, bana da buradan bir hanımefendi söylemişti kim hatirlamiyorum ama, şırıngaya cekmeden elinde biraz ısıt ilacı, yoksa cok yakıyor ve yapılınca 10 dakika yürü, hemen oturunca oraya ateş koymuşlar sanki, hep aynı yere yaptirma, hemsire demisti ki bana "bu yagli bir ilac oldugu icin ödem yapar, tekrar ödemli yere yaptirirsan hem ilac disari kusar hem de canin cok yanar" demişti. Acirsa korkma ben ilk ilaçta sakat kaldim zannetmistim 🙈
Aynısını dedi hemşire kuzum ay diğer hamileliğimdede vurulmştm bundan ama çok etkili bi ilaç diye biliyorm doğru değil mi iyice tutunur yavrularm inş şifa olsun tek tutunsunlarda artk razıxym acılarına

Back