- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook güzel canım gözün aydın sağlıkla artsın inşallahKızlar 42.7 çıktııı nasıl sizce 6.güne göre
Amin canım inşallah hepiniz inşallah böyle pozitifleri görün hayırla ilerlesin hepimizin tüm isteyenlerin hamileliği sağ sağlim sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallahÇook güzel canım gözün aydın sağlıkla artsın inşallah
Çok iyi yaaa maşallah katlanarak artsın inşallahKızlar 42.7 çıktııı nasıl sizce 6.güne göre
İnşallah canım aminAmin canım inşallah hepiniz inşallah böyle pozitifleri görün hayırla ilerlesin hepimizin tüm isteyenlerin hamileliği sağ sağlim sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah
Amin canımm inşallah sende inşallah pozitifi görürsün inşallah sımsıkı tutunmuştr bebiişin sanaÇok iyi yaaa maşallah katlanarak artsın inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim gayet iyi bence yeni çünküKızlar 42.7 çıktııı nasıl sizce 6.güne göre
Maşallah canım süperKızlar 42.7 çıktııı nasıl sizce 6.güne göre
Ikısıde tutunmuştur inşallah sağol canım Allah razı olsunAmin canımm inşallah sende inşallah pozitifi görürsün inşallah sımsıkı tutunmuştr bebiişin sana
Benim olmustu. Iki defa. Ikiside negatif sonuclanmisti.Sanırım adet oluyorum kırmızı gelmeye başladı, bugün adet günümdü. İlaç kullanıyorken oluyor muydu?
Onu yazarken sanırım günde üç dört kullanim şeklinde yazınca veriliyor iki kutu3 kutu yazılmış zaten ama eczane vermiyor devlet 1 kutuyu karşılıyormuş, gerisi para ile
Bu sizin doktorunuzun verecegi bir karardır aslinda. Ben de sabirsiz oldugum icin taze transfer istemistim ama doktorum ohss riski görüp taze transfer yapmam 2 regl bekleyecegiz dedi, hakkinizda hayırlısı olsun (=Kızlar 22 tane yumurtam toplandı bugün doktor iyi dedi 1 3 5. Gün arayacağız dedi bundan sonra ilk adette yada ikinci adette yapalım dedi kararsız kaldım siz beklediniz mi hemen mi transfer oldu hangisi iyidir
Yaaaa bu hamilelik bir miktar uyku yapti bende, aksam yemeginden sonra biraz uyuklamisim simdi gördüm, maşallah gayet güzel benim 5.gün 30 çıkmıştı hemen hemen benimkiyle aynı (= saglikla devami da gelsin inşallah (=Kızlar 42.7 çıktııı nasıl sizce 6.güne göre
Gozun aydın canım cok sevındım Rabbım kucağına almayı da nasıp etsın ıkısıde mı tuttu acabaKızlar 42.7 çıktııı nasıl sizce 6.güne göre
Proluton yağlı bir ilaç, bana da buradan bir hanımefendi söylemişti kim hatirlamiyorum ama, şırıngaya cekmeden elinde biraz ısıt ilacı, yoksa cok yakıyor ve yapılınca 10 dakika yürü, hemen oturunca oraya ateş koymuşlar sanki, hep aynı yere yaptirma, hemsire demisti ki bana "bu yagli bir ilac oldugu icin ödem yapar, tekrar ödemli yere yaptirirsan hem ilac disari kusar hem de canin cok yanar" demişti. Acirsa korkma ben ilk ilaçta sakat kaldim zannetmistimKızlar 42.7 çıktııı nasıl sizce 6.güne göre
Gözün aydın canım çok sevindim gayet iyi bence yeni çünkü
Maşallah canım süper
Gözün aydın
İnşallah kızlar Allah razı olsun umarım. BU sefer sağlıkla ilerler Rabbim hepinizin gönül muradını versin çok teşekkür ederimIkısıde tutunmuştur inşallah sağol canım Allah razı olsun
Bana bıraktı bu durumu değerlerin iyi dediği için hayırlısı olsun sizin içinde inşallahBu sizin doktorunuzun verecegi bir karardır aslinda. Ben de sabirsiz oldugum icin taze transfer istemistim ama doktorum ohss riski görüp taze transfer yapmam 2 regl bekleyecegiz dedi, hakkinizda hayırlısı olsun (=
Aynısını dedi hemşire kuzum ay diğer hamileliğimdede vurulmştm bundan ama çok etkili bi ilaç diye biliyorm doğru değil mi iyice tutunur yavrularm inş şifa olsun tek tutunsunlarda artk razıxym acılarınaProluton yağlı bir ilaç, bana da buradan bir hanımefendi söylemişti kim hatirlamiyorum ama, şırıngaya cekmeden elinde biraz ısıt ilacı, yoksa cok yakıyor ve yapılınca 10 dakika yürü, hemen oturunca oraya ateş koymuşlar sanki, hep aynı yere yaptirma, hemsire demisti ki bana "bu yagli bir ilac oldugu icin ödem yapar, tekrar ödemli yere yaptirirsan hem ilac disari kusar hem de canin cok yanar" demişti. Acirsa korkma ben ilk ilaçta sakat kaldim zannetmistim
Hakkınızda hayırlısı, inşallah sağlıkla huzurla kavuşursunuz yavrunuza (=Bana bıraktı bu durumu değerlerin iyi dediği için hayırlısı olsun sizin içinde inşallah
Amin amin hayırlısı olsun sizin içinde sonuç pozitif olsun inşallah bende ilk adetle istiyorum inşallahMaşallah iyi yumurtanız toplanmış . Kaliteli embriyolarınız olsun çok amin Ben opu sonrası adetimle transfer oldum .