• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Canım kasık ağrısı bel ağrısı felan var mı bende de dün aynısı oldu ala afet olacakmışım gibiydim bugün ağrılar da kesildi kanama felan da gelmedi
Merhaba, regl olacakmış gibi ağrı oluyor. Sanırım ilaçlardan oluyor. Ben ilaçları kullanmaya başladığımdan beri vardı. Hatta dün akşam bile ağrıdı. Ama sonuç pozitif. İnşallah devamı gelir sağlıkla ilerler. Şimdi bunun için dua ediyorum 🙏🏼
Ve inşallah siz de pozitif sonuç alırsınız 🙏🏼

Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı bende tüp bebek tedavisi görüyorum. İlaç ve iğne kullanıyorum şu anda ama gonalf iğnesi meriofert iğnesi ve günde 3 kere duphaston hapı kullanıyorum. Ama sanırım bu hap yada iğneler emin değilim ben hap olduğunu düşünüyorum bende yan etki boğaz ağrısı boğaz şişmesi yaptı hafif. Doktoruma ilettim bu zamana kadar hiç böyle bir etki duymadım az kaldı sabret dedi başına gelen var mı ?
Duphaston ben de günde 3 kez içiyorum öyle bi yan etki olmadı

Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı bende tüp bebek tedavisi görüyorum. İlaç ve iğne kullanıyorum şu anda ama gonalf iğnesi meriofert iğnesi ve günde 3 kere duphaston hapı kullanıyorum. Ama sanırım bu hap yada iğneler emin değilim ben hap olduğunu düşünüyorum bende yan etki boğaz ağrısı boğaz şişmesi yaptı hafif. Doktoruma ilettim bu zamana kadar hiç böyle bir etki duymadım az kaldı sabret dedi başına gelen var mı ?
Kuzum bu hormon ilaçları bağışıklık düşürüyor diye duymuştum ondan daha çabuk hastalaniyoruz ondandır bence doğal şeylerle iyileşmeye çalış 🤲

Canım nar suyu kalınlaştıramada yardımcı oluyormuş bi araştır istersen. Ben okunuştum bir kaç yerde
Evet canım ama geçen ay doktorum önermedi. Bu ay kullancaktım aslında yinede ama çok fazla vitaminle takviyeyle başlattı bu ay o yüzden cesarette edemedim ama bu ayki sonucum iyi çok şükür ya sorun yok şuanlık

Kuzum bu hormon ilaçları bağışıklık düşürüyor diye duymuştum ondan daha çabuk hastalaniyoruz ondandır bence doğal şeylerle iyileşmeye çalış 🤲
Hastalanmak değil gibi bu ilacı içtiğim zaman oluyor sadece yan etkisi gibi birşey ne yapacağım inanın bende bilmiyorum inş yumurta toplamadan sonra bıraktırır bunu kullanmayı

Kesinlikle, kesinlikle, kesinlikle =( gebeliği bir öğrendim boğazım şişti, ağzımın içi komple yara, ben ki kolay kolay hasta olmam =(

Daha az önce aldim, parali aliyorsanız rapora gerek yok hatta yasadigim sehirde bulamadim baska sehirde anneme aldirdim ben de gunde 4 tane kullaniyorum, 161 lira kutusu annem 2 kutu aldi benim icin.
Normal bir kadın doğum hekimi raporunu çıkartabiliyormu estrofemin

Arkadaşlar birşey sorabilir miyim? Bugün beta.m 1066 geldi, yarin Allah nasip ederse 1500 civari olur. Sizce kese görünür mü?

Arkadaşlar birşey sorabilir miyim? Bugün beta.m 1066 geldi, yarin Allah nasip ederse 1500 civari olur. Sizce kese görünür mü?
Vajinal görünür sanırım ama 1500 üstü görünüyor ☺️

Normal bir kadın doğum hekimi raporunu çıkartabiliyormu estrofemin
Vallahi bilmiyorum ki, ama gecen sene asilama yaptirirken kendi kadin dogumcum yazmisti estrofem, yani anladigim kadariyla recete yazabiliyorlar. Rapor ile reçete farklı seyler mi o konu hakkinda bir bilgim yok =( Benim yasadigim sehirde bulamadim ben bu aralar bir sıkıntı var ilaç temininde. O yuzden ben hic ugrasmadan anneme aldırdım, kendine ilac almaya gitmisti, bir sor bakalim dedim şans eseri varmış.

Vajinal görünür sanırım ama 1500 üstü görünüyor ☺️
Bakalim, eşim temkinli davranma taraftari, razi edersem yarin gideriz, işinden dolayi bir sure uzağa gidecek, kalp atışını falan duyamayacak bari keseyi görsün modundayim ama o da doktor 10 gun dedi 10 gün bekleyelim diyor, bilemedim =(

Kızlar 2 damla açık pembe akıntı geldi ya?? Korkmalı mıyım bugün 6. Günüm bi de çok fazla sağ kasık ve sağ belim ağrıyor sanki bi ağırlık varmış gibi adet olacakmim gibi normal mi🥹

Vallahi bilmiyorum ki, ama gecen sene asilama yaptirirken kendi kadin dogumcum yazmisti estrofem, yani anladigim kadariyla recete yazabiliyorlar. Rapor ile reçete farklı seyler mi o konu hakkinda bir bilgim yok =( Benim yasadigim sehirde bulamadim ben bu aralar bir sıkıntı var ilaç temininde. O yuzden ben hic ugrasmadan anneme aldırdım, kendine ilac almaya gitmisti, bir sor bakalim dedim şans eseri varmış.
Kesinlikle bu sıkıntı çok var bende tedavi gördüğüm ilçede bulamıyorum hiçbirşeyi tüp bebek bölümü orada çok olduğundan sanırım olanlarda hemen tükeniyor. Yaşadığım şehirde bir eczanede bulabiliyorum sadece şimdilik umarım o eczanede bulmaya devam ederim.

Bakalim, eşim temkinli davranma taraftari, razi edersem yarin gideriz, işinden dolayi bir sure uzağa gidecek, kalp atışını falan duyamayacak bari keseyi görsün modundayim ama o da doktor 10 gun dedi 10 gün bekleyelim diyor, bilemedim =(
İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap canım bence ☺️

Kızlar 2 damla açık pembe akıntı geldi ya?? Korkmalı mıyım bugün 6. Günüm bi de çok fazla sağ kasık ve sağ belim ağrıyor sanki bi ağırlık varmış gibi adet olacakmim gibi normal mi🥹
Yerleşiyordur canım kırmızı gelmediği sürece korkma kırmızı olunca doktoruna haber ver hemen☺️

Kesinlikle bu sıkıntı çok var bende tedavi gördüğüm ilçede bulamıyorum hiçbirşeyi tüp bebek bölümü orada çok olduğundan sanırım olanlarda hemen tükeniyor. Yaşadığım şehirde bir eczanede bulabiliyorum sadece şimdilik umarım o eczanede bulmaya devam ederim.
Inşallah inşallah (= herkes inşallah rahatça ulaşır ilaçlarına 🙏

Back