2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

ben yazdırmama rağmen vermiyor eczane ne saçma yaa , 3 kutu yazmışlar mesela 1 kutuyu karşılıyor gerisi parayla

Daha az önce aldim, parali aliyorsanız rapora gerek yok hatta yasadigim sehirde bulamadim baska sehirde anneme aldirdim ben de gunde 4 tane kullaniyorum, 161 lira kutusu annem 2 kutu aldi benim icin.
aynen bizde aldık 160 tl ymiş, karşılamayınca şaşırdım , daha doğrusu günde 1 tane olacak şekilde karşılıyormuş devlet

Daha az önce aldim, parali aliyorsanız rapora gerek yok hatta yasadigim sehirde bulamadim baska sehirde anneme aldirdim ben de gunde 4 tane kullaniyorum, 161 lira kutusu annem 2 kutu aldi benim icin.
aynen bizde aldık 160 tl ymiş, karşılamayınca şaşırdım , daha doğrusu günde 1 tane olacak şekilde karşılıyormuş declet
Kızlar kontrolden dönüyorum çok şükür 7.2 mm olmuş rahim. Geçen ay hiç bu sayıyı görememiştik o yüzden heyecanlandım bir aksilik olmazsa 2 ocakta kavuşurmuşuz bebemle
çok şükür çok sevindim şimdiden hayırlı olsun ben dr a heyecandan soramadım bile kaç mm olmuş 3 çizgi görünüyor kalınlıkta çok iyi dedi sadece

Aminn aminn inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Bende pozitifi görürüm hayırlsıyla

Zaten 2 gün kaldıntransferine senin geldi bile zaman

bunlar tehlikeli yan etkiler kullanmamanı tavsiye ederim, duphaston dan şüpheleniyorsan kes kullanma, bak bakalım geçiyor mu ağrı şişme falan

Kızlar 2 damla açık pembe akıntı geldi ya?? Korkmalı mıyım bugün 6. Günüm bi de çok fazla sağ kasık ve sağ belim ağrıyor sanki bi ağırlık varmış gibi adet olacakmim gibi normal mi
İnşallah yerleşiyordur canım sıkma canını dua et bol bol ilaçlarını düzenli kullan

Kızlar benim 7. Gün beta 109
İki gün sonra 9. Gün 339 çıktı
Çok yüksek geldi bana . Tek pgtli embriyo transferi oldum. Çift olsa ikiz diyeceğim ama korktum niye yüksek çıktı bu kadar .
Maşallah çok güzel artmış değerleriniz tek embriyo da bölünebiliyor . Doktorunuz ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…