• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar merhaba, sizde estrofem i para ile mi alıyorsunuz , ben günde 6 tane 3x2 şeklinde kullanıyorum, eczacı günde 1 tane karşılanıyor dedi, fazlası için ücret ödemek gerekiyormuş ve tabi rapor çıkarılması lazım
Şuan bende parayla alıyorum canım ama çıkarttırmak gerekmiş rapor evet

Kızlar benim 7. Gün beta 109
İki gün sonra 9. Gün 339 çıktı
Çok yüksek geldi bana . Tek pgtli embriyo transferi oldum. Çift olsa ikiz diyeceğim ama korktum niye yüksek çıktı bu kadar .

kızlar merhaba, transferimin 8. günü bugün, başından beri hafif hafif bel ağrım oluyordu, bugün daha şiddetli hale geldi, tam adet ağrısı gibi, korktum biraz ama, olabiliyor değil mi böyle?

kızlar merhaba, transferimin 8. günü bugün, başından beri hafif hafif bel ağrım oluyordu, bugün daha şiddetli hale geldi, tam adet ağrısı gibi, korktum biraz ama, olabiliyor değil mi böyle?
Bende öyle oldum canım bel ağrısı kasık ağrısı korktum epey şimdi geçti . Cumartesi transferimin 10.günü test yapıcam iniallah pozitiftir 🤲🏻

Kızlar merhaba, sizde estrofem i para ile mi alıyorsunuz , ben günde 6 tane 3x2 şeklinde kullanıyorum, eczacı günde 1 tane karşılanıyor dedi, fazlası için ücret ödemek gerekiyormuş ve tabi rapor çıkarılması lazım
canım saglık ocagından yazdır,gunde 3 4 kere ıcıcem dersen ıkı kutu alırsın

10. Günü bugün. Ama geçen ay 6.9da kalmıştı kalınlaştıramadık birtürlü. Değerler böyle olsada 3 çizgi görüntüsü var birde görüntü olarak güzel diyor doktorum o yüzden şuanlık sıkıntı yok bakalım
Canım nar suyu kalınlaştıramada yardımcı oluyormuş bi araştır istersen. Ben okunuştum bir kaç yerde

Arkadaşlar daha önce bi çok kez böyle gruplara kayıtoldum birbirimize destek olduk her süreçte fikirlerimizi sunduk birbirimize yardımcı olduk
Ama maalesef burda attıgın mesaja asla cevap gelmiyor sadece pozitiflere yorum yapılıyor
Sadece kişisel düşünmüyorum ne kadar mesaj gördüysem hiçbirine cevap verilmemiş
Sadece pozitiflere odaklanmak yerine soru soran arkadaşların soruları hakkında bilgi verirsenizde çok iyi olur..

Arkadaşlar daha önce bi çok kez böyle gruplara kayıtoldum birbirimize destek olduk her süreçte fikirlerimizi sunduk birbirimize yardımcı olduk
Ama maalesef burda attıgın mesaja asla cevap gelmiyor sadece pozitiflere yorum yapılıyor
Sadece kişisel düşünmüyorum ne kadar mesaj gördüysem hiçbirine cevap verilmemiş
Sadece pozitiflere odaklanmak yerine soru soran arkadaşların soruları hakkında bilgi verirsenizde çok iyi olur..
Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kuzum 😕

Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kuzum 😕
Ya bilmiyorum bi benimmi dikkatimi çekti ama bi kaç kişiden başka sorulara cevap veren yok
Sonuçtu hepimiz bu sürecin içerisindeyiz hepimizin yasadıgı seyler
Sadece pozitifmi negatifmi onlar ön planda
Komik geldi biraz bana😂

Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı bende tüp bebek tedavisi görüyorum. İlaç ve iğne kullanıyorum şu anda ama gonalf iğnesi meriofert iğnesi ve günde 3 kere duphaston hapı kullanıyorum. Ama sanırım bu hap yada iğneler emin değilim ben hap olduğunu düşünüyorum bende yan etki boğaz ağrısı boğaz şişmesi yaptı hafif. Doktoruma ilettim bu zamana kadar hiç böyle bir etki duymadım az kaldı sabret dedi başına gelen var mı ?

Merhaba arkadaşlar ben de17 sinde 2 embriyo 4aa 5.gün transferi oldum bugün erken ksaset test yaptım ikinci çizgi pembe benim opum ekimde olmuştu ilaçlar dan dolayı çizgi çıkar diye okumuştum opuda ki ilaçlar mı yoksa transfer de ki ilaclarmi bilemedim bilen varmi bide kan testi için en erken ne zaman yapmalıyım kafamda deli sorular

Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı bende tüp bebek tedavisi görüyorum. İlaç ve iğne kullanıyorum şu anda ama gonalf iğnesi meriofert iğnesi ve günde 3 kere duphaston hapı kullanıyorum. Ama sanırım bu hap yada iğneler emin değilim ben hap olduğunu düşünüyorum bende yan etki boğaz ağrısı boğaz şişmesi yaptı hafif. Doktoruma ilettim bu zamana kadar hiç böyle bir etki duymadım az kaldı sabret dedi başına gelen var mı ?
Canım bende 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm hiç böyle bişey yaşamadım sadece progestan hapı içtiğimde başdönme halsizlik yapıyordu ama sen onuda kullanmıyormussun

Daha az önce aldim, parali aliyorsanız rapora gerek yok hatta yasadigim sehirde bulamadim baska sehirde anneme aldirdim ben de gunde 4 tane kullaniyorum, 161 lira kutusu annem 2 kutu aldi benim icin.

Merhaba arkadaşlar ben de17 sinde 2 embriyo 4aa 5.gün transferi oldum bugün erken ksaset test yaptım ikinci çizgi pembe benim opum ekimde olmuştu ilaçlar dan dolayı çizgi çıkar diye okumuştum opuda ki ilaçlar mı yoksa transfer de ki ilaclarmi bilemedim bilen varmi bide kan testi için en erken ne zaman yapmalıyım kafamda deli sorular
Opuda yumurta çatlatma iğnesi pozitif gösterir canım
Transferdeki göstermez

Bende hiç yan etki yoktu duphaston kişiden kişiye etki ediyor diye biliyorum ben kullanmadım hiç onu ama genelde haplar yapıyor

Back