- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.961
Hakikaten ardanuç, şavşat, hopa oralar hep renkli gözlü. Bilecik'lilerde renkli gözlüdür.Şavşatli mi ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakikaten ardanuç, şavşat, hopa oralar hep renkli gözlü. Bilecik'lilerde renkli gözlüdür.Şavşatli mi ne
Yok başka şehir ama o yukarılar hep sarı saç mavi göz zatenŞavşatli mi ne
Şehir deyince direkt Artvin içindeki yerler geldi aklima öyleler evetHakikaten ardanuç, şavşat, hopa oralar hep renkli gözlü. Bilecik'lilerde renkli gözlüdür.
İlk beta değerin mi gelecek kuzum ikinci miŞu kan sonucum çıksa da öyle mi başlasam iğneye acaba
Insanin bebegi için yapamayacagi şey yok.Birazdan ilk iğnemi yapacam çok gerginim
İlk beta pazartesi 300 geldi, bugün ikinciyi verdim. E nabıza düşmedi sonuçİlk beta değerin mi gelecek kuzum ikinci mi
Değerin güzelmiş bence kullan istersen sağlıklıdır zaten Allahın izniyle normalde de kullanman gerekiyo dimi bütün gebelik boyuncaİlk beta pazartesi 300 geldi, bugün ikinciyi verdim. E nabıza düşmedi sonuç
Evet kullanacağım sanırım kaçıncı haftaya kader bilmiyorum doktor bir şey söylemediDeğerin güzelmiş bence kullan istersen sağlıklıdır zaten Allahın izniyle normalde de kullanman gerekiyo dimi bütün gebelik boyunca
Hadi hayırlı sonuçlar alırız inşallah buraya da yaz mutlakaİlk beta pazartesi 300 geldi, bugün ikinciyi verdim. E nabıza düşmedi sonuç
Ben erkek gibi hissediyorum ama kızım olmasını da çok istiyorum çok sevinirim kızım olursa. İlk çocuğumuz zaten hep bir kız bir erkek istemiştim sırası önemli değilKiz hissediyorum.
Ben normal istemiyorum ya çok korkuyorum çocuğun kafası sıkıştırsa oksijen gitmezse diye panik olurum benYaaa inşaAllah normal doğumlarımız olsunnn
Ayy aminnn benim eşimin de gözleri masmavi boyu 190 çok isterim ona benzesin kız olsunAhahahaahaahahah ozamaaaan
Sarışın mavi göz uzun saç uzun boy kız görselleri enter evrene mesajımı yollayam
Ozaman bugün yap istersenEvet kullanacağım sanırım kaçıncı haftaya kader bilmiyorum doktor bir şey söylemedi
Aslında biz de öyleyiz yazmıştık zaten baya endişeli endişeli ama topik sahibemizz bizi neşelendirmeye çalıştı konu açtı neşelendik de ne iyi geldi vallaaKızlar daha dün beta kese konuşuyorduk şimdi bayağı ileri gitmişiz bir durun bakalım yaa, cinsiyet isimler konuşulmaya başlanmış alemsiniz valla
Ben hayatta da her işte de temkinli adım adım ilerleyenlerdenim aşama aşama herşey ilk hedef kese götümü gerçekleşti
2.hedef Allahımın izni ile kalp atışını duymak
Sonra cinsiyet falan fistan
Hah benim kafa işte ben de bu şekilimm bi kız bi oglan olsun sırası farketmezzBen erkek gibi hissediyorum ama kızım olmasını da çok istiyorum çok sevinirim kızım olursa. İlk çocuğumuz zaten hep bir kız bir erkek istemiştim sırası önemli değil
Kızzzz yeni travma yaratmaaa diğerlerini yeni atlattık Allahın izniyle sağlıkla doğacak inşaAllahh adı üstünde normal olan o ama sezaryen de neden olmasın bebegin geliş pozisyonuna göre değşşecek zatenBen normal istemiyorum ya çok korkuyorum çocuğun kafası sıkıştırsa oksijen gitmezse diye panik olurum ben
Aynı duaları yapıyorum oglanda da kızda daAyy aminnn benim eşimin de gözleri masmavi boyu 190 çok isterim ona benzesin kız olsun
Bende temkimliyimdir ama bir çok arkadaşımız gergin kese ve kalp atışı ne oldu diye. Biraz kafamız dağılsın dedik. Bence sende katılmalısınKızlar daha dün beta kese konuşuyorduk şimdi bayağı ileri gitmişiz bir durun bakalım yaa, cinsiyet isimler konuşulmaya başlanmış alemsiniz valla
Ben hayatta da her işte de temkinli adım adım ilerleyenlerdenim aşama aşama herşey ilk hedef kese götümü gerçekleşti
2.hedef Allahımın izni ile kalp atışını duymak
Sonra cinsiyet falan fistan