- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 35
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
Sat 20 Mart benim, regl ye 1 hafta kala test yaparım sanırımTeşekkür ederizevet 4. Hafta gibi olmuş oldu. Eğer beklediğin bi gebelikse zaten çok bekleyemez insan test yapmadan. İnşallah birdaha yada çok kez daha nasip olur sizede tekrardan
Genel kontrol için bunlar. Mesela kızamık toksoplazma rubella virüsleri anne su an o hastalıkları taşıyor mu yada önceden bağışıklık var mı ona bakılıyor igg ve ıgm antikor değerlerinden. Elisa hormon tam kan tahlili biyokimya vitamin değerleri.Bunları doktorum istiyor nerde yaptırırız bana demedi birşey ne için gerekli
Hoş geldin, hayırlı olsun bebeğin. Tahmini doğum tarihini de yazabilir misin
Hoş geldin, hayırlı olsun bebeğin. Tahmini doğum tarihini de yazabilir misin? hoşbuldum 17 Aralık
Benim de 2. Olacak. Kızım mayısta 3 yaşını dolduracak.. kaçıncı olursa olsun aynı heyecan olur sanki..Hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse bu benim ikinci hamileliğim ama heyecan ilki gibi aynı, ve doğupta kollarıma gelene kadar hiç geçmeyecek o heyecan sanırım
Allianz dan mı bahsediyorsun canım? Ben geçen sene yaptırdım. İlk 1 yılım bu ay doldu. Paketi yenilettik artık karşılayacak kismetseKızlar eşimden dolayı sağlık sigortam vardı ama bir sene hamile kalmama şartı varmış. O yüzden ondan faydalanamayacağım sanırım. Sizler ne yapacaksınız devlette randevu bulmak çok zor. Bu saatten sonra başka sigorta karşılar mı ya da doğum paketi vs mi almak mantıklı olur. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Yok mapfre sigorta. Telefonda ek alabileceğim bir poliçe var mı diye sordum bilgisi yoktu telefondaki kişinin şubeye sorun dedi. Sizin adınıza çok sevindimAllianz dan mı bahsediyorsun canım? Ben geçen sene yaptırdım. İlk 1 yılım bu ay doldu. Paketi yenilettik artık karşılayacak kismetseAllianz da hamilelik sonrası da yapılan bir poliçe vardı onu araştır istersen
Teşekkür ederimYok mapfre sigorta. Telefonda ek alabileceğim bir poliçe var mı diye sordum bilgisi yoktu telefondaki kişinin şubeye sorun dedi. Sizin adınıza çok sevindim
Artış güzel görünüyorKızlar merhaba
Adetime 4 gün kala çarşamba değerim 60 çıktı
Bugün adet günüm 4 gün sonra 260 çıktı kızlar değerim nasıl sizce adet gününden sonra daha mı hızlı artar beta
Şubat ayında kimyasal geçirdim biraz korkuyorum bugün adet günüm 259 çıktıArtış güzel görünüyor
Canım bende de oldu iki gün koyu kahve leke sonra geçti hiçbir şey de olmadı birkaç gün sonra beta da baktırdım gayet güzel artmıştı telaş yapma normalmiş. Kırmızı ve yoğun kanama olunca sıkıntıArkadaşlar biraz lekelenmeler yaşıyordum bende cuma günü testle öğrendim hamile olduğumu dün beta hcg değerime bakıldı 632,99 çıktı. Dün çok hafif koyu renkli bi kanama gördüm böyle bir durum yaşayan tecrübesi olan var mı? Çok küçük olduğu için keseyi henüz görmedik o yüzden netlik yok
Bende hala göğüs hassasiyeti yok canım kişiden kişiye değişiyor regl ile ayırmak zor. Bat ne zaman?Hamişler selam öncelelikle sağlıkla tutunsun bebişleriniz saglık sıhhat versin hepinize darısı insallah benim de basımasize bişey soracağım gögüs hassasiyetini bat tarihine ne kadar kala hissetmeye başladınız veya yumurtlamadan kaç gün sonra başladı göğüslerim kopcak resmen dokunamıyorm ama regle gebeliği ayıramıyorum
16 sı ama geç çatlama gördüm ayın 5-6 sıBende hala göğüs hassasiyeti yok canım kişiden kişiye değişiyor regl ile ayırmak zor. Bat ne zaman?
4 gün önce yani? O zaman çok erken daha benin çatlamadan sonra 11.günde çıkmıştı. Erken gebelik testleriyle haftaya görebilirsin sonucu16 sı ama geç çatlama gördüm ayın 5-6 sı
Adet gunumde benimde 263 çıkmıştı 2 gün sonra yeniden baktır bakalımŞubat ayında kimyasal geçirdim biraz korkuyorum bugün adet günüm 259 çıktı
Ondan 4 gün öncede 60 çıktı değerimAdet gunumde benimde 263 çıkmıştı 2 gün sonra yeniden baktır bakalım