- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #42.081
Sizin yine iyi benim bebeğe çikolata vermişler bide ben gelince bi yedi bi yedi çok sevdi çikolatayı biraz daha verelim dedii cok kizdim ama be çare artık yemiş yutmuşKızlar ek gıdaya geçen var mı. Geçen gün iftara gittim kadın etli türlü vardı suyunu minicik bi ekmeğe banıp bizimkine verdi 4ay 1 haftalık farketmeden nasıl carladım kadına biz daha ek gıdaya geçmedik diye
Bizim de yaptı ben kestim düzeldiKızlar ocean demir damlası kullanıyoruz her gün düzenli kaka yapan oğlum kaka yapmadı dünden beri. Kaç güne kadar normal damlayı kessem mi ne yapmalıyım
Hangi aktar?Bende kısa bir süre kullandım kremleri ama bırakınca tekrarlıyor insallah size fayda eder
Kortizonlu kremleri zor durumda kalınca kullanıyoruz ama asla kalıcı çözüm değil anlık yatistiriyor. Aktarlar gerçekten doğal yollarla tedavi ediyor bebeğinde egzama olanlar bizler aracılığıyla iletişime geçsinler söylediğiniz gibi görüntülü görüşüp ona göre tedavi uyguluyorlar bebisler şifa bulsun bir an önce Ben bebeğimi aylarca kucağıma alıp sevemedim yüzünü sürtmekten mahvediyodu kendini çok şükür şifa bulduk
Artık Sürekli yaz gelsin yaz gelsin diye dua ediyorum . Kızım 6 yaşında anaokuluna gidiyor sadece 15 tatilde iyileşti o kadar ve bebekten uzak dur demekten anlamiyo beraber hasta oluyorlar çok zor oluyor o yüzden artık yaz gelsin istiyorumSelam kızlar , oğlum 6 yaşında anaokuluna gidiyor bu yıl, sürekli hasta çocuğum okula basladi başlayalı, çok kısa sürelerle iyileşiyor sonra maksimum üç hafta sonra tekrar hasta , artık bu sonuncuda üst üste antibiyotik kullanıyoruz o da hem bünyesini zayıflatıyor hem de kilo olarak zayıflıyor 23 nisan için istenen kıyafetleri erken almıştım , bu sabah giydirdim resmen iki beden büyük gibi geldi , sürekli doktor hastane şurup artık çocukta iyice fobi oldu , var mı bizim gibi olan , çözüm bulan , geçecek diyen şimdi bebiş de öksürneye başladı boğazında balgam var gibi yarın sabaha randevu aldım götürecegim , bir kurtulamadik hastalıklardan gerçekten