- 10 Kasım 2010
- 4.817
- 4.211
- 333
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #40.781
Ya her şey üst üste gelmiş. Bence ağlayıp içinizi boşaltın. Sonra bebiş uyuyunca bir duşa girin sakinleşirsiniz
Ay ona dikkat edin. Allah korusun. Süpürgeyle toplayın iyice Su tutun her yereKeşke duşa girebilsem hala cam kırıkları duruyor gibi geliyor o kadar hızlı temizledim ki
Aa ben yorum yapmışım haberim olmadanAy kilo konusu benim içinde problem resmen aynaya bakmak istemiyorum ya. Ve aşırı iştahlıyım. Bir an önce vermek istiyorum. Ama 0 irade
Diyet yapayım diye düşünüp acaba bir tatlı mi patlatsam modundaymAa ben yorum yapmışım haberim olmadan
Ben luppoya sarmış durumdayımDiyet yapayım diye düşünüp acaba bir tatlı mi patlatsam modundaym
Ay ona dikkat edin. Allah korusun. Süpürgeyle toplayın iyice Su tutun her yere
YaaaBen luppoya sarmış durumdayımgünde 1 paket bitiyor . Löp löp etim oynuyo yürürken
İnşallah canımTopladım ama şu tutamadım bebik durmadıyarın annem gelirse hallederiz inşallah
Benimki memeyi mama olmadan emmiyor canım malesefSen de aralarda meme veriyor musun peki? Kaç saate düşürdün mama aralığını? Bizim doktor da günde 8 kere 90 ml ver dedi ama yapamıyorum çünkü gece mama vermiyorum sadece meme veriyorum. Bence çok hareketten ya yoksa az beslendiğini düşünmüyorum. Uyurken bile hareket ediyor sürekli
Cocuk hareketlenmeye baslayinca kosturmaktan veririz simdi yiyebildihimizi yiyelimAllerji diyeti zorluyordur seni. Insalah kısa sürede normale dönersiniz
Üç ay ben de pek önemsemedim ama şimdi işe başladım kıyafetlerim hiç olmuyor
Valla maşallah. Güzel tarafından bakarsan uğraşmadan kilo vermiş oldun
Ben de çok saçma şeyler yiyorum.. bir de hızlı hızlı yiyorum uyanmadan yeyim diye
çok güldüm buna.. benim de kocamaan bir gobegim var hala 6-7 aylık gibi görünüyor
Bende oyleyimDiyet yapayım diye düşünüp acaba bir tatlı mi patlatsam modundaym
Bebek sonrası adeta kocakarıya döndüm.Allerji diyeti zorluyordur seni. Insalah kısa sürede normale dönersiniz
Üç ay ben de pek önemsemedim ama şimdi işe başladım kıyafetlerim hiç olmuyor
Valla maşallah. Güzel tarafından bakarsan uğraşmadan kilo vermiş oldun
Ben de çok saçma şeyler yiyorum.. bir de hızlı hızlı yiyorum uyanmadan yeyim diye
çok güldüm buna.. benim de kocamaan bir gobegim var hala 6-7 aylık gibi görünüyor
Ah canım geldi mi üst üste geliyor tecrübe ile sabit. Ağlamak rahatlatıyor ama kendini çok da üzme. Su akar yolunu bulur derler. Takviye almanı tavsiye ederim toparlıyor hastalığı kısa sürede.İyi geceler kızlar o kadar ağlıyorum ki buraya yazmak istedim oğlumun kimliğini kaybettim galiba bu aralar beni çok fazla aksilik buldu en sonunda patladım banyonun aynası kırıldı düştü mutfak fayansi düştü kafama düşmesine ramak kalmıştı bu hafta böyle geçti neden oluyor böyle yabirde grip oluyorum off napcam ben
Çook geçmiş olsun umarım şifa bulursunuzGeçmiş olsun canım. Bende yüksek tansiyondan 37+4 de doğum yaptım. Doğum esnasında tansiyon 18 di. Sonrasında yüksek tansiyondan 22 di acillik oldum. İlaca başladım 14/9 civari genelde.
Kusmasına rağmen iyi canım. 7.500 kg 66 cm
Aynıyız bende de var bi dana
Antibiyotik kullanırken her bezde vardı. Şimdi günde 2 kez ve beline kadar çıkıyor kaka yapınca.
Benim sıpam ya meme emerken ya da ayakta gezdirirsem uyuyor. Bunları yapmazsam saatlerce uyanık kalabilir. Ulen ben bütün gün adamı kucağımda gezdiricem, o evlenip başka kızları benden daha çok sevecek, ben de bel fıtığımla başbaşa kalıcam heeeKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz
Biz bazen kucakta bazen ayakta
Ama bunlar büyüdükçe bu zorlaşacak
Nasıl çözcez bu işi
Siz nasıl uyutuyorsunuz
Bugün hem kucakta hem ayakta salla salla mahvoldum uyumuyor
Bebek sonrası adeta kocakarıya döndüm.
Ah canım geldi mi üst üste geliyor tecrübe ile sabit. Ağlamak rahatlatıyor ama kendini çok da üzme. Su akar yolunu bulur derler. Takviye almanı tavsiye ederim toparlıyor hastalığı kısa sürede.
Sabah akşam sirkeli su ile gargara yaparsan acısını alıyor bademciklerin.Birazda olsa rahatladım. Ağlamak bazen robot değilde insan olduğumu hatirlatiyor bu günlerde robot gibiyim ondan belkide bu aksilikler. Şuan bademciklerim şişçok sıkıntı değil ama pazartesi giderim doktora o zamana açıdan kivinmazsam
Kaynanalik yüklenmiş şimdiden sana kuzum çok güldümBenim sıpam ya meme emerken ya da ayakta gezdirirsem uyuyor. Bunları yapmazsam saatlerce uyanık kalabilir. Ulen ben bütün gün adamı kucağımda gezdiricem, o evlenip başka kızları benden daha çok sevecek, ben de bel fıtığımla başbaşa kalıcam heee
Ah ne iyi yapmısın canım. İnsan gerçekten vicdan azabından kahroluyor. Ben de şuan 2 bebegımle jırlıkte yatıyorum mis gibiBen de ilk kızıma yapmıştım o kadar ağlamıştı ki cok pisman oldum hala o gun aklimdan cikmaz nasil aglattim minicik cocugu diye . O gunden sonra hep yanimda uyuttum iyi ki de yanimda uyutmuşum simdi 6 yasinda artik ben istesem de kendisi istemiyor yanımızda yatmayı. Simdi bu bebegimi de hep yanimda yatiriyorum zaten buyuyunce yatamayacagim bir daha o yuzden doya doya bu zamanlarin tadini cikariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?