• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Onu geçen gün bizde gördük çok kararsız kaldık alma konusunda bir şans verilebilir o zaman deneyelim bakalım bizde. Birde amazon prime uyesiysen 10 tane üzerine %5 indirim oluyor diğer yerlere göre uyguna geliyor baby turco aklında olsun canım

Ne kadar almış? 1 ayda 600 gr ve üzeri normal kabul ediliyor canım. Benim kızda 1 hafta kadar çok iyi beslenmiyor fark ediyorum 3 5 dk emiyor haftaya 2 ay kontrolü var bakalım doktor ne diyecek. Ama 600 gr ve uzeriyse normal diyor. Birde boy uzaması da bir ölçüt, ilk kızım da hangi aydı hatırlamıyorum kilo çok almamıştı ama boyu 7 8 cm uzamisti doktorum yeterli mama yok demişti
Teşekkür ederim bende bakacağım ☺️

Kızlar bebeğinin kakası yeşil olan var mı ? Niye oluyor anlamıyorum ekstradan yediğim farklı birşey yok normalde sarıydı ara ara yeşil oluyordu dün bugün hep yeşil bi kere sarı yaptı

Kızlar bebeğinin kakası yeşil olan var mı ? Niye oluyor anlamıyorum ekstradan yediğim farklı birşey yok normalde sarıydı ara ara yeşil oluyordu dün bugün hep yeşil bi kere sarı yaptı
Benim de bazı günler yemyeşil oluyor. Önsüt çok aldığında olurmuş canım, endişe edecek bir şey yok

Kızlar emzirme yastığı kullanıyor musunuz?
Kullanıyorum ben sürekli memnunum yumuşak ve rahat.
Canım merhaba. Emerken uyuyor mu bebeğin göğsünde ? Bi yazı okumuştum bebek emerken 5dk bile uyursa uykusu 1 saat ileri atabiliyormuş
Uyukluyo sonra kucağıma alıp pışpışlıyorum derinleşsin de yatağına koyayım diye ama uyanıyor. Nasıl sağlayabilirim acaba uyumamasini ya, gözler kapalı emiyo da çünkü bende çekmiyorum memeden

Uyukluyo sonra kucağıma alıp pışpışlıyorum derinleşsin de yatağına koyayım diye ama uyanıyor. Nasıl sağlayabilirim acaba uyumamasini ya, gözler kapalı emiyo da çünkü bende çekmiyorum memeden
Valla ben uyutmamak için sürekli çekiyorum göğsümü dalacağı anda. Ya da sarılıktaki mücadelem gibi boynunu flan gıdıklıyorum. Yerine koyarken uyandığında bidaha çok zor dalıyor o arada beni mahvediyor o yüzden böyle bi yöntem deniyorum

Kızlar mama vermedim Bn doktorun demesine rağmen… tekrar silikon ucu taktım daha rahat emsin diye emzirmeyi sıklaştırdım bir de. Yarın aşımız var ebenin de bir fikrini alacağım. Çünkü doyuyor sütüm de var , gayet mutlu ve huzurlu maşallah.inşallah pişman olmam ya bilemedim hiç.2 gün verdim pek iştahlı değildi mamaya karşı zorla içti
Doktor neden mama ver demişti canım?

Emzik denediniz mi? Biz emzikle rahatça uykuya dalıyoruz

Benim de annem ilk 8 gün kaldı yanımda sonrası yalnızdım. Eşim de evden gittiğinde daha rahat ediyorum. Bi de gece uyurken ağlayınca milleti uyandırmasın diye sessiz sessiz bebekle ilgilenmek daha çok yoruyor beni o yüzden yalnız ve özgürce bebek bakmak kendim için daha sağlıklı bence

Kızlar bu bilgi hayatımı kurtardı. Önceden bebekler uyanmasın diye dokunmaya korkuyordum ama çok sık uyaniyorlardi. Bugun binarkadas geldi kaynanası bebegi uyurken sık sık çevirirmis bana da fikir verdi şimdi yüzüstü sağa sola sık sık çeviriyorum pispislyarak uykuları en az 1 saat arttı yavrularimin🐥🥰
Bana da doğumda söylediler kafa düzlüğü olmasın diye. Biraz gerinince yönünü değiştiriyordum uyumaya devam ediyordu. Ama tabi ben ilk aylar yaptım şuan sadece sırt üstü yatmak istiyor. Direk uyanıyor birde.

Benim de annem ilk 8 gün kaldı yanımda sonrası yalnızdım. Eşim de evden gittiğinde daha rahat ediyorum. Bi de gece uyurken ağlayınca milleti uyandırmasın diye sessiz sessiz bebekle ilgilenmek daha çok yoruyor beni o yüzden yalnız ve özgürce bebek bakmak kendim için daha sağlıklı bence
Bence de.haftasonu olunca eşim oğlum evde.gürültü patırtı bitmiyor.benim bebek de çıt sesine uyanıyor.haftasonu gram uyumuyor.haftaiçi biri işe biri okula gidince sessiz ortamda bebek de ben de rahat ediyoruz

Kızlar selaamm uzun bi aradan sonra tekrar aranıza dönebildim. Ebu cehilden daha beter olan kaynanamla uğraştım durdum neyse ki defoldu gitti de lohusalığımı cinnet geçirmeden atlattım. Sorsanız bana yardıma geldi yarardan çok zararı oldu şimdi konuşmuyoruz ve bir daha da görüşmeyi düşünmüyorum. Her gün bi kavga konusu buldu neyse ki ben her tartışmayı kayda aldım haberi yokken akşam eşim geldiğinde bire bin katarak anlattı iftiralar attı ben de kayıtları açıp dinlettim eşim şok geçirdi zavallım. Evlendiğimizden beri diyorum annen çok kötü niyetli bir kadın diye ama neticede annesi olduğu için kabullenemiyordu şimdi kayıtlı belgeli olduğu için her konuşması sonunda beni anlayabildi ve kibarca evden kovdu. Onun yüzünden sütüm azaldı stresli olduğum için çocuğuma bile tahammül edemiyordum. Neyse ki geçti gitti bana da görüşmemek için büyük bi bahane oldu😄 şimdi bebeğimle başbaşa mutlu mesut devam ediyoruz hayatımıza🥰 umarım sizde de herşey yolundadır kocaman sevgiler❤
Darısı başıma inşallah 😅😅 Büyük geçmiş olsun canım 😅

Back