2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Iyi barii bizdede oyle olursa sonrasinda bol bol gezeriz Istanbulda oglusumla

Biz de eşimle bakıyorduk, bir ay oldu o işe döndü ben de tekim. Başka türlü bakmadığımız için hangisi kolay bilmiyorum. Ama hayatımdan memnunum.

Öte yandan haftaya görümcem geliyor, kızıyla. Gelmesine seviniyorum çünkü yemek büyük dert. Geldiğinde biraz dolabı doldursak iyi olacak. Hamileyken aç mı kalacağız diye istememiştim. Gerçekten aç kalmıyoruz ama ne yediğimiz belli değil. birileri gelince böyle faydalar da oluyordur ama bence ekstra yorgunluk da oluyor.. yeğenimiz de 2,5 yaşında bakalım neler olacak merakla bekliyoruz

Biz de kocamla evde yalniziz, evden calisiyor. Büroya calismaya gitsin bi kac gün diye gozunun icine bakiyorum. Cunku ordinaryus Cok bilmis bebek uzmani kendisi
Hepsi ayni desene sadece lafta ama, geçen gün yarım saat dışarıda isim vardi kızı doyurdum uyuttum ciktim 5 dk sonra bi mesaj uyandi, hiç kale almadım 3 4 5 derken aradı en sonunda napim bak kqrni tok altı temiz dedim muhtemelen bi daha göndermeyecek tek başıma
Ekstra yorgunluğu daha fazla geliyor bana, büyük kızım erken uyuyor küçükte uyuyunca yatıyorum bende ama biri olduğunda azıcık muhabbet etmek gerekecek vs o yüzden yatılı misafir bir süre daha gelmese iyi olur modundayim. Yemek isini de kızım musade ederse yapıyorum, durmazsa eşim gelince o bakıyor o arada pratik biseyler yapıyorum açıkçası

Kızlar mama vermedim Bn doktorun demesine rağmen… tekrar silikon ucu taktım daha rahat emsin diye emzirmeyi sıklaştırdım bir de. Yarın aşımız var ebenin de bir fikrini alacağım. Çünkü doyuyor sütüm de var , gayet mutlu ve huzurlu maşallah.inşallah pişman olmam ya bilemedim hiç.2 gün verdim pek iştahlı değildi mamaya karşı zorla içti

Canım ben başından beri hep yanlızım
Sadece ilk 10 gün yanımdalardı nöbetleşe gelip giderek
Sonrasında hep yanlızdım bide beni düşün
Bala Bn 6. Gündem sonra gece annemi yolladım kendim bakmak istedim iyili de öyle yapmışım … ne kadar erken o kdr iyi bence alışmak için

Yarida kaliyo bazen uyuyo yada birakiyo sagmadigim zamanlarda oldu ama simdilik sorun yasamadim ama 3 4 saat emmez ise sagiyorim o zaman sertlesip aciyo gogusler
Ben 3 kere mastit oldum. En son emzirme danışmanı memeyi tam boşaltman lazım yumuşacık olana kadar yoksa mastit olursun dedi. Bebek zaten emip üstümde uyuyor yoksa durmuyor. Sağma için vaktim yok yani. Ne yapacağım bilmiyorum
Benimki de üstümde uyuyor yoksa hiç uyumuyor. Su içemediğim zaman oluyor. Çok zor gerçekten. En azından uyusun diye öyle 2-3 saat hiç kıpırdamadan oturduğum oldu. Bizi istiyorlar sanırım yapacak bir şey yok zamanla değişir inşallah
Ne güzel seninki en azından duruyor benimki hiç durmuyor. Ama her seferinde süt sağmak gerçekten çok yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…